Gość: ulka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 00:28 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nyc Re: Czy ktoś zna Maxa Kolonko? IP: *.proxy.aol.com 24.12.01, 17:14 Who the hell is Max Kolonko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Czy ktoś zna Maxa Kolonko? IP: *.coris-wrasse.dialup.pol.co.uk 24.12.01, 17:41 Gość portalu: nyc napisał(a): > Who the hell is Max Kolonko? Taki jeden przystojniak, ktoremu sie wydaje, ze jest dziennikarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Czy ktoś zna Maxa Kolonko? IP: *.proxy.aol.com 31.12.01, 04:38 Gość portalu: mk napisał(a): > Gość portalu: nyc napisał(a): > > > Who the hell is Max Kolonko? > > Taki jeden przystojniak, ktoremu sie wydaje, ze jest dziennikarzem > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Czy ktoś zna Maxa Kolonko? IP: *.proxy.aol.com 31.12.01, 04:41 Gość portalu: mk napisał(a): > Gość portalu: nyc napisał(a): > > > Who the hell is Max Kolonko? > > Taki jeden przystojniak, ktoremu sie wydaje, ze jest dziennikarzem > A tobie sie wydaje, ze jestes pisarzem ale bardzo kiepskim.max. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-23 Re: Czy ktoś zna Maxa Kolonko? IP: *.ingalls.net 24.12.01, 17:43 Gość portalu: nyc napisał(a): > Who the hell is Max Kolonko? czy chodzi o Max Colon? widziany byl w Village ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYY OSZOLOM !!!! IP: *.proxy.aol.com 24.12.01, 19:55 "Prezydent" Media2000 Communications... www.imedia2000.com/MAXKOLONKO3.html Na stronie tej podaje swoj smieszny adres w wersji: Executive Towers One 41-41 76th Str Suite 3C NEW YORK , NY 11373 co sugeruje adres w dobrym biurowcu na Manhattanie. Ten adres w wersji prawdziwej jest: 41-41 76th Str ,Apt 3C Elmhurst, NY 11373 co sugeruje mieszkanie w bloku na Elmhurst, hindusko-latynoskiej nedznej dzielnicy na Queens, gdzie trudno sie porozumiec z kimkolwiek po angielsku Tak wiec kolejny przyklad oszoloma polskiego, tym razem z z Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cvs Re: OSZOLOM !!!! 25.12.01, 01:12 Najwieksze oszolomy poza Polska mieszkaja na Greenpoint, Brooklyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYY Re: OSZOLOM !!!! IP: *.proxy.aol.com 25.12.01, 16:04 Dziwna teoria... Oszoloma czyni raczej to co mowi a nie to gdzie mieszka. Gosc moze mieszkac na Elmhurst lub Greenpoint i nie byc oszolomem ale jak mieszka na Elmhurst a podaje ze ma biuro w extra miejscu na Manhattanie to juz jest oszolom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga sliczny MAX IP: *.lot.pl 27.12.01, 06:52 Ja go bardzo lubie. Widzialam go tylko w dzienniku TV. Podoba mi sie, bo mowi jasno i zrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: OSZOLOM !!!! IP: *.proxy.aol.com 31.12.01, 04:35 Gość portalu: NYY napisał(a): > Dziwna teoria... Oszoloma czyni raczej to co mowi a nie to gdzie mieszka. > Gosc moze mieszkac na Elmhurst lub Greenpoint i nie byc oszolomem ale jak > mieszka na Elmhurst a podaje ze ma biuro w extra miejscu na Manhattanie to juz > jest oszolom... Gdziesz ten Kolonko odwazyl sie mieszkac, na Elmhurst, co za ohydne miejsce. Zaden prawdziwy polak by tam nie zamieszkal i jeszcze miedzy hindusami i poludniowo-amerykancami. Biuro ma tam gdzie ma, robi to co chce a extra miejsce moze miec i w Harlemie ale to prawdziwym polakom przeszkadza.No i kto tu jest prawdziwy oszolom???max. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz Robol IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.01, 08:13 Czytalem kiedys wywiad z tym "redaktorkiem". To jest jakis "robol", ktory przypadkiem dostal sie do mediow. Jest bardziej amerykanski niz sami Amerykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sama_prawda typowe polskie odzywki 27.12.01, 09:00 Czesc jak nie mozna patrzec z przerazeniem na wypowiedzi niektorych polaczkow. Jak tylko sie ktos wychyli w srodowisku polskim ponad poziom to trzeba go spowrotem wbic w ziemie. Jak taki glupolu jestes swietny jeden z drugim. Gdzie mieszka Kolonko albo jak mowi to gdzie jestes gabie ty w zyciu amerykanskim albo polskim. On ma biznes wylacznosc na ameryke polnocna. Jezeli tak piszecie to znaczy obrazacie kilka osob w TV Polskiej. Bo tam ktos podpisal kontrakt z Maxem Kolonko. Upierdliwisc ignorancja oraz arogancja to cechy niektorych polaczkow. Daleko to my nie zajdziemy jak bedziemy trzymali sie takiego chorego postepowania. I nie rzucajcie sie na mnie. Bo mam to gdzies. Bedzie to tylko niestety potwierdzeniem na moj wywod. Napisalem to bo moze sie ktos obudzi i zacznie myslec normalnie. Zazdroscia i ciaglym obgadywaniem nie wybudujemy nastepnej Polski. sama prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: typowe polskie odzywki IP: *.tnt5.hou3.da.uu.net 27.12.01, 09:15 SAMA PRAWDO aol.-jest dla ciebie zamala-KUTASIE? Zauwaz ze ja nie rzucam sie na Ciebie idioto Jezeli chcesz byc zgnojony to mi odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
sama_prawda Re: typowe polskie odzywki - BIGDANA 28.12.01, 04:01 typowa odzywka POSTAKA JAIEGOS ANONIMA BOGDANA BOGDANKU ZALICZASZ SIE DO TEJ CHOLOTY CO PLUJE NA MAXA Gość portalu: bogdan napisał(a): > SAMA PRAWDO aol.-jest dla ciebie zamala-KUTASIE? > Zauwaz ze ja nie rzucam sie na Ciebie idioto > Jezeli chcesz byc zgnojony to mi odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Max jest OK IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.12.01, 02:22 Jak widze to ten Max jest Ok.W USA dziala tak jak nalezy dzialac w USA.A ci ktorzy zazdroszcza ,powinni brac z niego przyklad. Ma facet instynkt i jaja.Tak trzeba. Eunuchy zamknac mordy i do czarnej roboty. Dawaj Max !Niech Ci ta cholota zazdrosci.Uczyc sie zyc pawiany a nie latac po klatce i obsrywac innych.Po to macie szanse i dlatego pewnie zescie do USA pojechali ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyc Re: Max jest OK IP: *.ipt.aol.com 29.12.01, 16:34 Gość portalu: Don napisał(a): > > Jak widze to ten Max jest Ok.W USA dziala tak jak nalezy dzialac w USA.A ci > ktorzy zazdroszcza ,powinni brac z niego przyklad. Ma facet instynkt i jaja.Tak > > trzeba. Eunuchy zamknac mordy i do czarnej roboty. Dawaj Max !Niech Ci ta > cholota zazdrosci.Uczyc sie zyc pawiany a nie latac po klatce i obsrywac > innych.Po to macie szanse i dlatego pewnie zescie do USA pojechali ! ja mieszkam w usa od 20 lat ale zadnego Maxa nie znam,gdzie on wlasciwie pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYY przepraszam Sama Prawde IP: *.proxy.aol.com 30.12.01, 02:57 Jest mi bardzo przykro ze obrazilem "pare osob w polskiej TV". Z przerazeniem smiertelnym robie to znow: kilka osob w polskiej TV moze mi jednoczesnie obciagnac laske. A ty , Sama Prawdo, udaj sie do centum polskiego biznesu medialnego, na odlegle zapola Queens'u i zrob laseczke z polykiem Maxowi-oszolomowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA Re: przepraszam Sama Prawde IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 30.12.01, 06:56 O NASTEPNY BOGDANEK TEMU PRZEDSTAWICIELOWI NY POCHODZENIA POLSKIEGO TEZ NIC NIE BRAKUJE OPROCZ ROZUMU USA Gość portalu: NYY napisał(a): > Jest mi bardzo przykro ze obrazilem "pare osob w polskiej TV". > Z przerazeniem smiertelnym robie to znow: kilka osob w polskiej TV moze mi > jednoczesnie obciagnac laske. A ty , Sama Prawdo, udaj sie do centum polskiego > biznesu medialnego, na odlegle zapola Queens'u i zrob laseczke z polykiem > Maxowi-oszolomowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYY USA IP: *.proxy.aol.com 30.12.01, 17:08 Gość portalu: USA napisał(a): > O NASTEPNY BOGDANEK > TEMU PRZEDSTAWICIELOWI NY POCHODZENIA POLSKIEGO > TEZ NIC NIE BRAKUJE OPROCZ ROZUMU Temat postu jest :"Kto zna Maxa Kolonko" i jego kariery medialnej. Jak twoj post,gwiazdo rozumu, ma sie do tego tematu? Dlaczego, jesli nie masz nic do powiedzenia nawet w przyblizeniu NA TEMAT, nie trzymasz dzioba zamknietego? > > USA > Gość portalu: NYY napisał(a): > > > Jest mi bardzo przykro ze obrazilem "pare osob w > polskiej TV". > > Z przerazeniem smiertelnym robie to znow: kilka osob w > polskiej TV moze mi > > jednoczesnie obciagnac laske. A ty , Sama Prawdo, udaj > sie do centum polskiego > > biznesu medialnego, na odlegle zapola Queens'u i zrob > laseczke z polykiem > > Maxowi-oszolomowi. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Czy ktoś zna Maxa Kolonko? IP: *.proxy.aol.com 30.12.01, 18:06 Gość portalu: ulka napisał(a): Max Kolonko to jest madry facet.Nie miesza sie z polskim bagnem, mieszka w porzadnej dzielnicy.Co osiagnal to dzieki sobie samemu.Adres mu ujmy nie przynosi i jest jak najbardziej prawidlowy, a ze ktos nie slyszal o nim po 30 latach pobytu?.Sa tacy co go slyszeli i odnalezli ku obopolnemu zadowoleniu.A ze komus sie Elmhurst nie podoba? Polacy glownie mieszkaja na Fifth Avenue nearby Central Park.Wolno im tak jak hindusom na Elmhurst.max.(kolanko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Czy ktoś zna Maxa Kolonko? IP: 213.76.14.* 12.01.02, 02:20 JeSli chcecie dowiedziec sie czegos o dzialalnośći(i nie tylko) Maxa, kliknijcie na www.imedia2000.com. Pozdrawiam ulka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxima Re: Czy ktoś zna Maxa Kolonko? IP: *.telia.com 30.12.01, 19:40 Czy chodzi ci po prostu o Maksymiliana Kolanko? Musisz napisac blizej kto on jest gdzie mieszkal co za idiotyczny post "czy ktos zna maxa kolonko"? Umiesc to w dziale "poszukiwania" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Czy ktos´ zna Maxa Kolonko? IP: *.nyc.rr.com 12.01.02, 05:18 Ludzie , co wam ??? Goscia w zyciu nie widzieliscie, ani nie slyszeliscie, i zaraz taka podnieta... Maksio calkiem sympatyczny jest, ciekawam czy nadal robi te swoje reportaze ze stanow dla Panoramy w telewizyjnej dwojce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Czy ktos´ zna Maxa Kolonko? IP: *.uc.nombres.ttd.es 13.01.02, 02:40 Tak ja go znam z widzenia-widzialem go wczoraj w TV POLONIA.sympatyczny facet.Juz wczesniej pisalem jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYY Jak stanie na palcach... IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 05:30 ...to moze da rade mnie cmoknac w dupe.Nasz Max. Odpowiedz Link Zgłoś