soup_nazi 27.08.03, 17:42 Wycieli. Banda. NEXT! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Zupe tez cenzuruja, ehehehe... 27.08.03, 17:45 soup_nazi napisał: > Wycieli. Banda. NEXT! hehe moze na akord robiom? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Zupe tez cenzuruja, ehehehe... 27.08.03, 17:48 Co jest grane?? Nie bylo mnie, reboot... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Zupe tez cenzuruja, ehehehe... 27.08.03, 17:52 waldek.usa napisał: > Co jest grane?? Nie bylo mnie, reboot... tyle zes stracil! luiza koronkowe gacie przez glowe sciagala. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Zupe tez cenzuruja, ehehehe... 27.08.03, 18:42 Wystarczy ze sie wylacze, zeby program zainstalowac, i luiza strip-teasem leci, no prosze,prosze!! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie sprostowanie 28.08.03, 00:07 jot-23 napisał: > waldek.usa napisał: > > > Co jest grane?? Nie bylo mnie, reboot... > > tyle zes stracil! luiza koronkowe gacie przez glowe sciagala. In your dreams, mate, in your wet dreams... Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: sprostowanie IP: *.mt.sfl.net 28.08.03, 13:20 a co? bez gaci chodzisz? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Zupe tez cenzuruja, ehehehe... IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 17:53 nic nie cenzuruja tylko smaku im narobiles i se wzieli i z nikim sie nie podzielom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Zupe tez cenzuruja, ehehehe... IP: *.fastres.net 27.08.03, 17:57 ........Jop........czy to prawda ze masz malego i wstydzisz sie kochac sie z kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 biblioteki otworzyli? IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 18:01 jakiego mam takiego mam, ale przynajmniej z jajami a tobie to juz dawno te jaja z jakims glupawym wpisem wycieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 przeciez ten zboczeniec tesciowej nie ma IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 18:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 nie wasata tylko brodata.... IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 19:03 a mowil ze z cielaczkiem z koza sie zboczencowi pomylilo, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Dostaje orgazmu jak ja tato goli ... 27.08.03, 19:06 ... i wyciska pryszcze, ehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Dostaje orgazmu jak ja tato goli ... 27.08.03, 19:18 Dzieki, chlopaki, wesolo jest po pachy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi ...goli ... 27.08.03, 19:26 , p...i, krawat wiaze i usuwa ciaze, ehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Dlaczego nic nie piszesz na temat? IP: *.fastres.net 27.08.03, 18:10 Pochwal sie mm..........hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Dlaczego nic nie piszesz na temat? IP: *.fastres.net 27.08.03, 18:13 ......ok......z kaleki sie nie smieje............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Dlaczego nic nie piszesz na temat? IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 18:15 no pewnie glupio sie z siebie smiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Dlaczego nic nie piszesz na temat? IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 18:14 w bibliotece ciulu siedzisz i jeszcze sie czytac nie nauczyles a co tu jest nie na temat? i czy ty w ogole glupku wiesz jaki tu temat jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Dlaczego nic nie piszesz na temat? IP: *.fastres.net 27.08.03, 18:18 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > w bibliotece ciulu siedzisz i jeszcze sie czytac nie nauczyles > a co tu jest nie na temat? > i czy ty w ogole glupku wiesz jaki tu temat jest? --------------- W jakiej bibliotece ..........znowu nie lykneles tabletek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Dlaczego nic nie piszesz na temat? IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 18:21 to juz nawet nie wiesz gdzie jestes? wytrzezwiej i bibliotekarke zapytaj (jak potrafisz) to ci powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Daj recepte..... IP: *.fastres.net 27.08.03, 18:23 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > to juz nawet nie wiesz gdzie jestes? > wytrzezwiej i bibliotekarke zapytaj (jak potrafisz) to ci powie Facet(?).......napisz jak sie nazywa lek to go ci przysle za darmo ale przyjmuj regularnie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Daj recepte..... IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 18:26 drozdze, cukier, woda reszte juz powinienes pamietac tylko nie przedawkuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Daj recepte..... IP: *.fastres.net 27.08.03, 18:31 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > drozdze, cukier, woda > reszte juz powinienes pamietac > tylko nie przedawkuj Nie nie wiem..........nigdy mi nie zdradziles twoich rodzinnych przepisow..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Daj recepte..... IP: *.fastres.net 27.08.03, 18:35 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > > > drozdze, cukier, woda > > reszte juz powinienes pamietac > > tylko nie przedawkuj > > Nie nie wiem..........nigdy mi nie zdradziles twoich rodzinnych prze pisow..... ...........To dlatego twojego ojca nazywali "pedziwiatr"?............hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Daj recepte..... IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 18:39 no, i dla takich jak twoj to opedzal bo ty to po swoim te problemy odziedziczyles przechlapane masz,genetyczne sprawy ciezkie do wyleczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Daj recepte..... IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 18:35 wiedzialem ze ta zupka cyklonowa na dobre ci nie wyjdzie no i mialem racje tera to juz za pozno na jakakolwiek kuracje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Daj recepte..... IP: *.fastres.net 27.08.03, 18:38 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > wiedzialem ze ta zupka cyklonowa na dobre ci nie wyjdzie > no i mialem racje > tera to juz za pozno na jakakolwiek kuracje __________ .......Facet juz probuje wyrobow rodzinnych.......hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Lubie takich cielakow infantylnych...... IP: *.fastres.net 27.08.03, 18:47 Kupe zabawy i smiechu zawsze jest.......... Wiem.....jestem okropny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Lubie takich cielakow infantylnych...... IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 18:50 ty swojego zycia intymnego nam tu nie opisuj , zboczencu a czy przynajmniej gumowce zakladasz jak to z tym cielaczkiem robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Lubie takich cielakow infantylnych...... IP: *.fastres.net 27.08.03, 18:55 .........Widze ze ci nerwy puszczaja i pianka z mordy wyplywa...... Lyknij tatoego denaturatu i ci przejdzie.........hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Lubie takich cielakow infantylnych...... IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 19:01 pianke to na mordce mam, ale to od piwka juz ci i na wzrok sie rzucilo od tej cyklonowki ale nie powiedziales mi jeszcze czy ty to w gumowcach czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Lubie takich cielakow infantylnych...... IP: *.fastres.net 27.08.03, 19:04 ........to nie pianka..........hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Lubie takich cielakow infantylnych...... IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 19:10 wiem ze trudno se cos wyobrazic jak sie tego na oczy nie widzialo ale poogladaj se reklamy chociaz, chocby i zywieckiego nawet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Zupe tez cenzuruja, ehehehe... IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 19:31 ociec narzeczona doic poszedl i smutno sie zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Zupe tez cenzuruja, ehehehe... 27.08.03, 20:02 VIP, moze ja tepy matol - za co zupe dnia wywalili?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Zupe tez cenzuruja, ehehehe... IP: *.mt.sfl.net 27.08.03, 20:09 nie wywalili, tylko same zezarly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mylycya Re: Zupe tez cenzuruja, ehehehe... IP: *.232-130-66.que.mc.videotron.ca 28.08.03, 00:23 mylycya nie musi sie nikomu tlumaczyc tow. co wycina i jak wycina tym baedziej cholocie w hameryce Odpowiedz Link Zgłoś