Gość: jeny IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 19:07 Kto przekraczal granice w Miami ? Jak Polakow traktuja na lotnisku ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiktor Re: Miami IP: *.telia.com 18.10.03, 21:39 Gość portalu: jeny napisał(a): > Kto przekraczal granice w Miami ? > Jak Polakow traktuja na lotnisku ???? Polakow tak traktuja wszedzie ,jak sobie zasluguja. Cale szczescie ze mam inne obywatelstwo ,stoje na boku i obserwuje i staram sie unikac tych kolejek na przejsciach granicznych gdzie sa Polacy albo ludzi z czarnymi wlosami. W tych kolejkach sa zawsze problemy i czas sie wydluza, niestety a polacy jak zwykle maja pretensje do calego swiata ze ich traktuja tak czy inaczej, ale niestety, najwyzszy czas zeby sie obudzic i zobaczy ze sie pochodzi ze: zlodziejskiego ,przemytniczego ,kombinatorskiego kraju, ze zbytnio nic legalnie nie ma,wszystko za lapowy albo zfalszowane,zobacza polaka w takim MIAMI to nic dziwnego ze musza go 10 razy sprawdzie czy cos nie jest zfalszowane, co dosyc czesto sie zgadza. Dosyc czesto jestem w MIAMI mam polskie nazwisko,ale inne obywatelstwo,pokazuje tylko okladke paszportu i nikt do niego nawet nie zaglada. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Miami 19.10.03, 09:18 takie slaskie przyslowie mi sie przypomnialo "zapomnial wöl jak cieleciem bul". i ty pochodzisz z tego zlodziejskiego itd, kraju, a zdobywszy dzieki wielkodusznosci jakiegos zachodniego panstwa inne obywatelstwo, wymadrzasz sie i obrazasz TWOICH RODAKOW. moze sie troche nad tym zastanowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: Miami 18.10.03, 21:40 Gość portalu: jeny napisał(a): > Kto przekraczal granice w Miami ? > Jak Polakow traktuja na lotnisku ???? ---------------------- Tak jak wszystkich innych z wizami - tj. ani lepiej ani gorzej niz takiego Wietnamczyka czy Greka... Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: Miami 19.10.03, 19:12 Wjezdzalem do USA przez MIA dziesiatki razy bez klopotu. Uwazaj na male jamniki z fartuszkiem US Dpt of Agriculture, wytrenowane do wachania kielbasy, owocow i jarzyn Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 Re: Miami 19.10.03, 19:23 te jamniki sa wszedzie nie tylko w Maiami sa na Jfk NYC sa w Atlancie i na Alasce a polusow kombinatorow na lewych wizach kupionych w Polsce za 3000 $$ wylapuja szybko po 9.11. sieci sie mocno zacisnely i kazdemu jednemu cudzoziemcowi zgladaja do "gaci" i nic dziwnego czas najwyzszy na to !! Ameryka sie przebudzila i good time is over zeby wjezdrzac do tego kraju na kombinatorskich papierach. W Rajchu od dawna za morde trzymia kazdego Auslandera i krotko za pysk prowadza POLIZEI sprawdza wszystko i dlatgo maja porzadek z hordami chamstwa co zalewa ten kraj,podobnie bedzie w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
fcuk-me Re: Miami 19.10.03, 19:24 Gość portalu: jeny napisał(a): > Kto przekraczal granice w Miami ? > Jak Polakow traktuja na lotnisku ???? Traktuja tam Polakow jak tredowatych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motylek777 Re: Miami IP: 65.94.92.* 20.10.03, 03:23 Ja zostalam potraktowana po ludzku. zadnych dodatkowych pytan i trudnosci. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś