Gość: KORA IP: *.du.simnet.is 16.01.02, 17:26 Jesli naprawde jestescie zainteresowani Islandia, moge polecic Wam strone gadna uwagi. Znajduje sie na niej wszystko to co chcieli byscie wiedziec o tym odleglym kraju. prosze o komentarz. wasza Kora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gdzie? Re: ISLANDIA,ISLANDIA,ISLANDIA,ISLANDIA,... IP: 194.180.104.* 16.01.02, 17:30 Prosze o polecenie mi godnej strony o pieknej wyspie Islandia. Merci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wak Re: ISLANDIA,ISLANDIA,ISLANDIA,ISLANDIA,... IP: 165.222.186.* 16.01.02, 17:31 z checia zerkniemy na to co jest godne naszej uwagi ) mam tylko nadzieje, ze jest napisana w jezyku ktorym posluguje sie nieco wiecej niz 300 tys mieszkancow lodowej wyspy. pzdr wak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: ISLANDIA-posurfuj na wyspe... IP: *.du.simnet.is 16.01.02, 17:48 Strona napisana jest w trzech jezykach:polski,angielski i islandzki. Zapraszam: www.islandia.org.pl napiszcie co sadzicie! Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi Re: ISLANDIA-posurfuj na wyspe... 17.01.02, 08:21 Już dawno, dawno temu ją czytałem. Jest sporo fajnych rzeczy. Fajne jest też to, że można na tym świecie ukształtować tak idealne społeczeństwo (w porównianiu do innych społeczeństw, nie wymieniając ich z nazwy). Szkoda, że nie mogę tam wyjechać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wak Re: ISLANDIA-posurfuj na wyspe... IP: 165.222.186.* 17.01.02, 09:21 Fajna strona!!! Napewno zacheca do odwiedzenia tego ciekawego kraju, co byc moze w krotce uczynie )) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: ISLANDIA- dzien nastepny IP: *.du.simnet.is 17.01.02, 17:34 to fajnie ze tam weszliscie i ze sie podobalo. niestety nie znm wiecej ciekawych adresow. jezeli jednak chcecie to moge podac islandzkie adresy. www.leit.is www.visir.is Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: ISLANDIA,ISLANDIA,ISLANDIA,ISLANDIA,... IP: *.kielnet.net 17.01.02, 17:42 ugotuje sobie cos z kuchni islandzkiej-ciekawe dania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: ISLANDIA,ISLANDIA,ISLANDIA,ISLANDIA,... IP: *.il.us.prserv.net 17.01.02, 17:47 Gość portalu: KORA napisał(a): > Jesli naprawde jestescie zainteresowani Islandia, > moge polecic Wam strone gadna uwagi. > Znajduje sie na niej wszystko to co chcieli byscie wiedziec o tym odleglym > kraju. > prosze o komentarz. > > wasza Kora. Nasza Koro! Czy moglabys napisac coz tam dobrego porabiasz? Jak sie tam znalazlas, itp.? Twoj Realista Odpowiedz Link Zgłoś
mazer Re: ISLANDIA,ISLANDIA,ISLANDIA,ISLANDIA,... 17.01.02, 19:07 Bardzo fajna strona. Przypomniały mi się moje marzenia sprzed wielu lat, aby tam dotrzeć kiedyś. Pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś