ospol 24.10.03, 04:28 www.superexpress.pl/iso/Dzisiaj/Magazyn/reportaz_week/reportaz_week_5.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo271 Re: 2 lata za islamskiego psa?Takie jest prawo.... 24.10.03, 04:56 .........Bardzo mi przykro ze ona nie zostala krolowa......... Chyba nie myslis ze wysliemy wojsko za jedna kurwe?...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: 2 lata za islamskiego psa?Welcome EU IP: *.mt.sfl.net 24.10.03, 12:11 za glupote sie placi corka pierdyknieta bo z arabem sie puscila mama pierdyknieta bo jak syna go przyjela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozal sie boze Re: 2 lata za islamskiego psa?Welcome EU IP: *.proxy.aol.com 25.10.03, 14:58 Oj polskie sady, polskie sady... Rece opadaja jak sie czyta nieraz ich uzasadnienia wyrokow... Assesor to nie jeszcze nie sedzia. Sa czesto niedouczeni i nadgorliwi. To co zrobil assesor to kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: 2 lata za islamskiego psa?Welcome EU IP: *.web.thalamus.se 25.10.03, 19:47 Zawsze byłem objektywny w stosunku do Polski czyli wiedziałem więcej negatywnych niż pozytywnych stron, jednak jedną z pozytywnych uważałem szczere traktowanie np muzułmanów. Ludzie wypowiadali się uczciwie bez kłamstw i zakłamania, chwalili pozytywne ganili negatywne byli szczerzy. A teraz nawet to w Polsce się zmieniło i bełkocą ja USA i Europa zachodnia. Najpierw naściągali ich sobie a teraz np Stany mają za to zapłatę przecież oni nienawidzą zachodniej kultury dla nich kobiety to nie ludzie to są najwięksi rasiści a Hitier powinien iść do Talibów na nauki. Sprowadźcie ich do Polski to przekonacie się do czego są zdolni. Odpowiedz Link Zgłoś