kalifornian 11.11.03, 17:10 Jak w tytule pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super-nova Re: Pozdrowienia z pieknej Kalifornii 11.11.03, 17:18 Z pieknego Marco Island pozdrawiam. U nas nie trzesie. Motorowki a nie samochody sa powszechnym srodkiem lokomocji. Widok z okna dech zapiera - Zatoka Meksykanska na dloni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Re: Pozdrowienia z pieknej Kalifornii IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 11.11.03, 17:49 A ktora czesc ci sie podoba najbardziej Witold Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Pozdrowienia z pieknej Kalifornii 11.11.03, 18:40 Chyba nie za bardzo mozna porownywac. Zbyt duzo zroznicowanie tak klimatyczne jak i krajobrazowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s... w ktorym county.... IP: *.beckman.com 11.11.03, 20:52 W ktorym county mieszkasz... Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: w ktorym county.... 11.11.03, 21:20 A kto sie pyta? Mieszkam tam gdzie mnie dachowa robota rzuci.Tym spsobem oszczedzam na mieszkaniu a i do pracy mam niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold City Sherman Oaks IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 11.11.03, 21:22 Hrabstwo Los Angeles. Sherman Oaks jest w san fernando valley. Witold Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: City Sherman Oaks 11.11.03, 21:39 hehe znaczy sie mieszkasz w piekarniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s... Re: county ... IP: *.beckman.com 11.11.03, 21:42 ja mieszkam w Orange County.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: county ... IP: *.broadcom.com 11.11.03, 22:20 Rowniez OC. A gdzie dokladniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s... Re: county ... IP: *.anhmca.adelphia.net 12.11.03, 03:12 dokladniej moge napisac ze mieszkam w North Orange County..... a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ospol Re: Pozdrowienia z Kalifornii 11.11.03, 22:19 Ile razy bedziesz pozdrawial kretynie. Mieszkam w Kaliforni i nie uwazam tego miejsca za brzydkie miejsce tak jak Nowy York, ale z tym pieknem to chyba nigdzie kolego na swiecie nie byles oprocz Kaczych Dolow w Polsce no i tutaj. Pozdrowienia z Kaliforni Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Pozdrowienia z Kalifornii 11.11.03, 22:31 Za kazdym razem jak zarzuce to jakis idiota sie znajdzie. Ja to sie ciesze byle czym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pozdrowienia z Kalifornii IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.03, 22:35 Tomus ty nie zarzucaj tylko zacznij pisac cokolwiek z sensem. To twoje przekonywanie siebie samego o slusznosci wlasnego wyboru jest naprawde juz zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Pozdrowienia z Kalifornii 11.11.03, 22:49 O! To przeniosles sie do Kalifornii Piotrusiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pozdrowienia z Kalifornii IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.03, 22:52 No prosze! Uderz w stol a nozyce sie odezwa. Jesli to mialo byc do mnie to o dwie linijki za wysoko uplasowales swoja odpowiedz. No coz, kazdy moze sie pomylic. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Pozdrowienia z pieknej Kalifornii 12.11.03, 18:30 Trzeba zanecic. Taki piekny dzien. Moze znow cos zlapiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera Re: Pozdrowienia z pieknej Kalifornii IP: *.dyn.optonline.net 12.11.03, 18:40 Cos mi sie wydaje californianin, ze ty widziales californie tak jak dzika swinia niebo. A tak wogole to przstan juz nas tak pozdrawiac , zaczyna to byc nudne. Wymysl ciekawszy temat, chetnie wszyscy porozmawimy. Pozdrawiam z........)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSG Z pieknej Kalifornii ?? IP: *.dynamic.umr.edu 12.11.03, 19:20 Czy jak ktos mieszka w California, Missouri, to tez sie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s... Re: California.. IP: *.beckman.com 12.11.03, 20:52 w nocy mielismy deszcz... teraz jest slonecznie.. Pisze tu oczywiscie o Orange County w poludniowej Kalifornii... Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: California.. 12.11.03, 21:59 A rzeczywiscie mokrawo dzis rano bylo i jeszcze bedzie. Mamy dzisiaj caly dzien i noc Flood Advisory z powodu deszczu. Co tam slychac w Fullerton? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s... Re: California.. IP: *.beckman.com 12.11.03, 22:26 Dziekuje. Wszystko OK Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Pozdrowienia z pieknej Kalifornii 13.11.03, 16:14 Dziwne rzeczy sie dzieja. Jedna z dzielnic LA jest zupelnie przykryta sniegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Pozdrowienia z pieknej Kalifornii IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 13.11.03, 16:25 kalifornian napisał: > Dziwne rzeczy sie dzieja. Jedna z dzielnic LA jest zupelnie przykryta sniegiem. ================================================================================ Wam tylko lokustu brakuje ,... Aha , trzesienia jeszcze nie bylo w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś