basia553 20.11.03, 08:47 korzystam znowu z Twojej roli jako posrednika. Chcialam Akawilowi pokazac moje przesliczne koty, ale nie umiem. Wyslalam Ci wiec na yahoo majla z kotami, prosze o transfer na forum! Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Hallo Waldek, 20.11.03, 08:55 Musisz poczekac Basiu momencik bo Waldek smacznie chrapie o trzeciej rano. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Hallo Waldek, 20.11.03, 14:44 jak mozna tak dlugo spac? Przespisz pöl zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Hallo Waldek, IP: *.mt.sfl.net 20.11.03, 14:48 a po co ci jakies koty na forum? jedna myszka tu kiedys harcowala ale juz jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Hallo Waldek, 20.11.03, 15:02 Koty sa sliczne, przytulne, madre i nie uzywaja slöw. Moga Ci swiecic przykladem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Hallo Waldek, IP: *.mt.sfl.net 20.11.03, 15:06 ja tez jestem sliczny i milusi a mam ta zalete ze nie mialcze bez przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: 9 rano w Bostonie 20.11.03, 15:10 Wieje jak diabli, pada jak diabli... Nie moglas wyslac na poczte GW/ Przecie mam konto. No dobra, Yahoo nie moge sprawdzic w pracy, poniewaz corporate firewall blokuje, zaraz po pracy napewno! NB. Twoj apel cos zdzialal, bo sie okolo trzeciej obudzilem, i jak ja mam funkcjonowac?! hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: 9 rano w Bostonie 20.11.03, 15:22 Jak Ty w Bostonie mieszkasz, to jestes automatycznie snobkiem? Spröbowalam jeszcze raz na Gazete, moze sie tym razem uda. Przepraszam, ze po nocach budze, poprawie sie ) Twoja dzisiejsza dziewczyna taka jeszcze raczej mloda, a cos jej to i owo lekko zwisa, nie uwazasz? Pokaz raz fajnego faceta dla odmiany, ale zeby nie mial za duzo muskulöw, zaden Arni! Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: 9 rano w Bostonie 20.11.03, 15:28 Rany Waldek!!!! Wyslalam na Gazete i sie udalo!! Ze mnie chyba jeszcze beda ludzie, naprawde. To teraz mi moze zrobisz kursu czesc druga: jak przeniesc z poczty Gazety na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Bardzo proste 20.11.03, 15:38 otworz zalacznik, skopiuj adres i wklej w post. Beda z Ciebie ludzie, nie ma sprawy. File po niemiecku to chyba die Datei. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Bardzo proste 20.11.03, 15:57 Tak jak ja to widze, to mi sie uda. Tylko normalny mail przeslany stad, dotarl do Gazety w jakims 100-krotnym powiekszeniu. Musze zaraz konczyc prace, ale wieczorem nad tym zminimalizowaniem popracuje. Na koniec: File=Datei!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: 9 rano w Bostonie 20.11.03, 16:03 basia553 napisała: > Jak Ty w Bostonie mieszkasz, to jestes automatycznie snobkiem? > Spröbowalam jeszcze raz na Gazete, moze sie tym razem uda. > Przepraszam, ze po nocach budze, poprawie sie ) > Twoja dzisiejsza dziewczyna taka jeszcze raczej mloda, a cos jej to i owo > lekko zwisa, nie uwazasz? > Pokaz raz fajnego faceta dla odmiany, ale zeby nie mial za duzo muskulöw, > zaden Arni! Eee tam, niekoniecznie snobkiem, choc przyznaje sie bez bicia - czasami mam takie tendencje i jestem o to posadzany. ale nad tym pracuje... Co do dzisiejszej to moze jej zwisa lekko, bo zaden chlop nad tym nie popracowal, hehehe!;D Facetow nie pokaze, bo sie nimi nie interesuje, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: 9 rano w Bostonie 20.11.03, 19:14 No wiesz? Co to znaczy, ze sie TY nie interesujesz. Ja myslalam, ze Ty to dla nas robisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: 9 rano w Bostonie IP: *.mt.sfl.net 20.11.03, 19:21 no przeciez on to dla NAS robi a niech tylko sprobuje facetow pokazywac Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: 9 rano w Bostonie 20.11.03, 20:01 Hehehe! Jaka to przyjemnosc obudzic sie i zobaczyc jakiegos faceta? Tfu! Co innego panienke...Od razu lepszy humor, zapal do pracy, blysk w oku, dziarski krok, life is beatiful! Wolno mi byc egoista w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: 9 rano w Bostonie 20.11.03, 20:47 wiesz Waldek, nic bym nie powiedziala gdyby nie ten drobny szczegöl, ze to na MOJA prosbe zmieniles zalacznik. i co ja teraz z tego mam? NIC. Moze przynajmniej w piatki dasz cos dla pan? jutro nie ide do pracy, po prostu mi sie nie chce. wypije rano kawe lub dwie, zalacze compa - a tam co? chlopaczek do poogladania! to bylaby mila niespodzianka. jestem troche down, wiec mozesz mi pomöc. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: No masz, od A do Z 20.11.03, 21:26 basia553 napisała: > wiesz Waldek, nic bym nie powiedziala gdyby nie ten drobny szczegöl, ze to na > MOJA prosbe zmieniles zalacznik. i co ja teraz z tego mam? NIC. > Moze przynajmniej w piatki dasz cos dla pan? jutro nie ide do pracy, po prostu > mi sie nie chce. wypije rano kawe lub dwie, zalacze compa - a tam co? > chlopaczek do poogladania! to bylaby mila niespodzianka. jestem troche down, > wiec mozesz mi pomöc. Nie wiesz co sie moze stac gdy faceta o linka poprosisz? Cos z babami znajdzie, hehehe! A pozatem, znalezc cos z samymi facetami to nie moja specjalnosc - to raz, i jest trudno - to dwa. ...no chyba ze Ci gej szuka - to trzy. Masz tu Baska, nasyc oczeta, hehehe!! directory.google.com/Top/Arts/Performing_Arts/Acting/Actors_and_Actresses/ Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: No masz, od A do Z 21.11.03, 09:22 Widze, ze zrozumiales röznice miedzy mezczyzna a kobieta: facetom dajesz gotowa. przerzuta papke, cyk, cyk i juz maja facetke przed oczyma. Kobieta (czyli ja) jest cierpliwa, pracowita i moze sobie szukac. Do tego wybredna, wiec dostaje od A-Z do wyboru. Waldus, Tys psychologiem! Dzieki. Mam nadzieje, ze Cie tym listem nie obudzilam? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: No masz, od A do Z 21.11.03, 16:52 basia553 napisała: > Widze, ze zrozumiales röznice miedzy mezczyzna a kobieta: > facetom dajesz gotowa. przerzuta papke, cyk, cyk i juz maja facetke > przed oczyma. > Kobieta (czyli ja) jest cierpliwa, pracowita i moze sobie szukac. > Do tego wybredna, wiec dostaje od A-Z do wyboru. > Waldus, Tys psychologiem! Dzieki. Mam nadzieje, ze Cie tym listem > nie obudzilam? Bardzo dobra analiza, dziekuje za uznanie, tak wlasnie myslalem. Obudzilem sie z wlasnej, nieprzymuszonej woli, czyli z powodu budzika Te roznice udalo mi sie rozpracowac jakis czas temu, hehehe! Ktos sie chyba na mnie obrazil na dwojce, bo rzucila poscikiem zeby sie nie odzywac. No coz, czasami chlop ma racje... Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: No masz, od A do Z 21.11.03, 17:39 Kto rzucil poscikiem? Musze to wiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: No masz, od A do Z 21.11.03, 17:42 basia553 napisała: > Kto rzucil poscikiem? Musze to wiedziec! 20.11.03, 21:48 Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: No masz, od A do Z 21.11.03, 18:51 Nie badz taki Tajemniczy James. Mam teraz grzebac we wszystkich watkach?!? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: O rany! Proste 21.11.03, 19:08 basia553 napisała: > Nie badz taki Tajemniczy James. Mam teraz grzebac we wszystkich watkach?!? Wchodzisz na forum2 i jest tylko jedn wpis o tym czasie zapodanym wczesniej. Skan trwa raptem pare sekund...a Ty chces kawe na lawe. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: O rany! Proste 21.11.03, 19:30 Taka madra to ja tez bylam, ale nie widze w tym zadnego zwiazku z Toba? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Spiesze z odpowiedzia 21.11.03, 19:38 basia553 napisała: > Taka madra to ja tez bylam, ale nie widze w tym zadnego zwiazku z Toba? 20.11.03, 02:38 No jak, latwo sie szuka? Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Spiesze z odpowiedzia 21.11.03, 19:51 Waldek, doprowadzasz mnie do rozpaczy. Ciagle nie widze zwiazkz z Toba. Chyba ze tu na primie cos napisales co.. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Spiesze z odpowiedzia 21.11.03, 20:11 basia553 napisała: > Waldek, doprowadzasz mnie do rozpaczy. Ciagle nie widze zwiazkz z Toba. > Chyba ze tu na primie cos napisales co.. itd. Nic tutaj nie napisalem. Tak mi sie wydaje ze to do mnie, poniewaz mielismy starcie. Z drugiej strony, moze powinienem zapytac wprost, zamiast kombinowac? Snu przez to nie trace. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Spiesze z odpowiedzia 21.11.03, 20:14 Masz chyba manie przesladowcza? Zapytaj wprost. Po co sobie zaprzatac glowe takimi przypuszczeniami. Zajrzyj na dwöjke na moje przesliczne koty w galerii! Odpowiedz Link Zgłoś