IP: *.sosnet.pl 29.05.04, 21:44
czy od głodówek wypadają włos?? jak tak to po jakim czasie?? :(
Obserwuj wątek
    • Gość: brygida Re: łysa?? IP: 5.5.* / 80.58.44.* 29.05.04, 22:33
      wypadaja wlosy i zaczynaja sie problemy z paznokciami czas jest nieokreslony
      zalezy od organizmu
      • Gość: Ahhs Re: łysa?? IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 29.05.04, 23:00
        głodziłam się we wrześniu, później jadłam już normalnie, a mimo to włosy
        zaczęły mi wypadać dopiero w grudniu, styczniu. Mówię wam to jest straszne.
        Mimo że już przytyłam i jem normalnie i tak mi wypadają codziennie w ogromnych
        ilościach. Jem tabletki ale nic nie pomagają. Słyszałam, że włosy będą mi
        wypadać dopuki nie dostanę okresu. Więc dziewczyny : pomyślcie zanim zaczniecię
        się odchudzać. Nawet z początku niewinna dieta może zakończyć sie anoreksją
        albo jakimś innym gównem...
    • eshka Re: łysa?? 30.05.04, 00:15
      "czy od głodówek wypadają włosy??"
      Tak, a od rzygania psują się zęby.

"jak tak, to po jakim czasie??"
      ---------?!
      • Gość: KASIA Re: łysa?? IP: *.sosnet.pl 30.05.04, 10:10
        o kurde... no to przesrane :((
        • Gość: aa Re: łysa?? IP: *.sosnet.pl 30.05.04, 12:20
          a ile bym musiała się głodzić, żeby mi te włosy wypadały?
          no bo jak kilka dni nic nie zjem to się nic nie stanie... prawda?
          • Gość: brygida Re: łysa?? IP: 5.5.* / 80.58.44.* 30.05.04, 13:07
            jak przez kilka dni to nic ci sie nie stanie tylko czy na pewno kilka dni i na
            czym ta twoja glodowka ma polegac?
            • Gość: aa Re: łysa?? IP: *.sosnet.pl 30.05.04, 13:59
              nie no objadałam sie praktycznie tydzień.
              więc i tydzień będe pościc.
              żeby się wyrównało.
            • Gość: kasiaczek_168 nie tylko po glodowce IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 14:04
              przez 4 mce jadlam same marchewki jablka itp wlosy zaczely wypadac latem
              musialam sciac :mialam do pasa a teraz do ramion,rok pozniej prawie same jablak
              do 450 kcal przez 3 mce i znow to samo.Okres stracilam 2 lata temu i nie wrocil
              ale wlosy wypadaly mi z 2-3 mce i bylo juz ok.polecam szampon z czarnej rzepy
              joanny w duzej mierze to jego zasluga(bo nei tego ze wrocilam do normalnego
              jedzenia)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka