Gość: kasia IP: *.sosnet.pl 29.05.04, 21:44 czy od głodówek wypadają włos?? jak tak to po jakim czasie?? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brygida Re: łysa?? IP: 5.5.* / 80.58.44.* 29.05.04, 22:33 wypadaja wlosy i zaczynaja sie problemy z paznokciami czas jest nieokreslony zalezy od organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahhs Re: łysa?? IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 29.05.04, 23:00 głodziłam się we wrześniu, później jadłam już normalnie, a mimo to włosy zaczęły mi wypadać dopiero w grudniu, styczniu. Mówię wam to jest straszne. Mimo że już przytyłam i jem normalnie i tak mi wypadają codziennie w ogromnych ilościach. Jem tabletki ale nic nie pomagają. Słyszałam, że włosy będą mi wypadać dopuki nie dostanę okresu. Więc dziewczyny : pomyślcie zanim zaczniecię się odchudzać. Nawet z początku niewinna dieta może zakończyć sie anoreksją albo jakimś innym gównem... Odpowiedz Link Zgłoś
eshka Re: łysa?? 30.05.04, 00:15 "czy od głodówek wypadają włosy??" Tak, a od rzygania psują się zęby. "jak tak, to po jakim czasie??" ---------?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: łysa?? IP: *.sosnet.pl 30.05.04, 10:10 o kurde... no to przesrane :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: łysa?? IP: *.sosnet.pl 30.05.04, 12:20 a ile bym musiała się głodzić, żeby mi te włosy wypadały? no bo jak kilka dni nic nie zjem to się nic nie stanie... prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brygida Re: łysa?? IP: 5.5.* / 80.58.44.* 30.05.04, 13:07 jak przez kilka dni to nic ci sie nie stanie tylko czy na pewno kilka dni i na czym ta twoja glodowka ma polegac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: łysa?? IP: *.sosnet.pl 30.05.04, 13:59 nie no objadałam sie praktycznie tydzień. więc i tydzień będe pościc. żeby się wyrównało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaczek_168 nie tylko po glodowce IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 14:04 przez 4 mce jadlam same marchewki jablka itp wlosy zaczely wypadac latem musialam sciac :mialam do pasa a teraz do ramion,rok pozniej prawie same jablak do 450 kcal przez 3 mce i znow to samo.Okres stracilam 2 lata temu i nie wrocil ale wlosy wypadaly mi z 2-3 mce i bylo juz ok.polecam szampon z czarnej rzepy joanny w duzej mierze to jego zasluga(bo nei tego ze wrocilam do normalnego jedzenia) Odpowiedz Link Zgłoś