Dodaj do ulubionych

Bulimia i hipnoza

27.04.05, 12:09
Kochane, mam bulimię od 7 lat.Wlaściwie to żadnego leczenia nie doprowadzilam
do końca.Jestem niecierpliwa i chcialabym z tym skonczyć szybko.Wiele razy
próbowalam ale nigdy się nie udawalo.Ostatnio dowiedzialam się że bulimię
można też leczyć hipnozą.Trochę trudno mi w to uwierzyć że już po jednym lub
kilku seansach można mieć ten problem z glowy(zbyt piekne żeby moglo być
prawdziwe), ale co jeśli to rzeczywiście okazaloby się skuteczne? Czy któraś
z Was wie coś o leczeniu bulimii hipnozą?Czy to nie jest groźne? A może
któraś z Was próbowala tego sposobu? Bardzo ale to bardzo proszę o
odpowiedź.Pozdrawiam Was wszystkie:)
Obserwuj wątek
    • krist1730 Re: Bulimia i hipnoza 28.04.05, 14:02
      Hallo witam ,weisz mam dziewczyne ktura kocham i walczy od dwoch lat z tym
      samym sa tygodnie gdzie jest super i ma wszytsko pod kontrola ,a potem stres w
      pracy z szefem i wogule jej strach ze nie podola i sie zaczyna!i wlasnie
      wczoraj z nia tez i hipnozie rozmawialem i tez wlasnie szukamy pomocy
      bynajmniej ja sie za tym rozgladam gdzie jakie specjalisty sa!my mieszkamy na
      slasku,jesli jakiego fachowca znajdziesz prosze odpisz mi albo napisz
      Twojeprzezycia a jak ja cos sie wiecej dowiem to sie odezwe!i odpisze!
      Pozdrawiam Krzys
      • elfinka2 Re: Bulimia i hipnoza 01.05.05, 02:13
        Drogi Krzysiu.Dziękuję że w ogóle mi odpowiedzialeś.Ta hipnoza to pomysl moich
        rodziców (oni wiedzą o mojej chorobie od roku, a choruję już ponad 7 lat),
        uslyszeli coś o jakimś znanym hipnotyzerze z Wroclawia.Nazywa się Kaczorowski
        (jeśli wpiszesz w google KACZOROWSKI BULIMIA, to dużo o nim znajdziesz, moja
        mama nawet gdzieś tam dzwonila, 1wizyta kosztuje 150zl, może pomóc od razu, ale
        może być tak że trzeba kilka).Przeciwny temu pomyslowi jest mój chlopak, uważa
        że to niebezpieczne, bo ten hipnotyzer może mieć nad Toba pelną kontrole, a na
        dodatek hipnoza w internecie pojawia się razem z ufo, wróżkami i zjawiskami
        paranormalnymi.Ja sama nie wiem co o tym myśleć.Z jednej strony chcialabym jak
        najszybciej z tym skonczyć, ale z drugiej nie chcę się wpakować w coś czego
        dzialania nie rozumiem.Równie dobrze może się okazać że to jakiś
        naciągacz.Dobrze byloby znaleźć kogoś kto mial z tym styczność, kogo hipnoza
        wyleczyla.Dam Ci znać jak dowiem się czegoś więcej.Życzę Wam obojgu wszystkiego
        dobrego.Aha, ja jestem w Krakowie.Pozdrawiam,
        Ania
        • krist1730 Re: Bulimia i hipnoza 01.05.05, 13:21
          Witam rowniez dziekuje ze chwile czasu znalazlas zeby mi odpisac,dziekuje za
          tip zaraz bede sie rozgladal co o nim w necie pisza.Slyszalem od znajomych o
          takim tez co hipnoza leczy wlasnie obok Wroclawia w jakiejs tam wsi w kierunku
          Czech ale musze sie ich jeszcze opytac.Ale co do hipnozy to nie bal bym sie
          tego tak jak Twoj chlopak pisze ,wiesz kontrola jest kontrla ale on Tobie tylko
          w podswiadomosc wchodzi i szuka tego mometu kiedy sie to zaczelo i co bylo
          powodem i pruboje to tam wyleczac,ja osobiscie nie bal bym sie i zarezykowal
          moze!Pewnie ze to troche kasy jest i moze to naciagacz byc,ale poczytac troche
          gdzie kolwiek o nim na wizyte moze wjechac i zobaczyc.Moja dziewczyna tak
          naprawde dopiero chorje od dwoch lat ,i dlatego jest wazne zeby jak najszybciej
          sie tym zjac a nie zwlekac,bo ona zwleka z tym caly czas:(Chociaz ma za dwa
          tygodnie termin w przychodni takiej w Kendziezynie Kozle co badania robia i sie
          zajmuja wynikami po czym to do Warszawy wyslaja i tam decyduja jaki medykamet
          albo co dalej ,raz juz to robila i byl ponad pol roku spokoj ,ale od miesiecy
          pare znow! A tez ma jakis termin wlansie po tamtym w Katowiecach jest tam tak
          przychodnia co sie w zaburzeniach takich specjalizuje,jak bede wiedzial cos o
          tej przychodni wiecej i jak tam bylo to odpisze!I opowiem Tobie co i jak,a jak
          bede wiedzial tez cos wiecej o hipnozie to tez oczywiscie dam znac!Pozdrowienia
          z Tarnowskich Gor!Narka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka