andziczek 22.10.05, 11:04 To chyba ostatni wpis. Liczyłam na jakieś zrozumienie czy chociaż nie atakowanie. Przeliczyłam się. Wracam do swojej skorupki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Pa pa! 22.10.05, 12:21 dziewczyno, ocknij sie! oczekiwałąś głaskania po główce i tekstów typu "tak, tak, odchudzaj sie, odchudzanie i rzyganie to szczęście ludzkości"? musisz się ratować czyli przede wszystkim zrozumieć, ze jesteś chora i psychicznie, i fizycznie i zacząć się leczyć! zanim będzie za późno Odpowiedz Link Zgłoś
nieokielznanaaa Re: Pa pa! 22.10.05, 12:33 Proszę Cię.. Użyj nie tylko serca, ale i rozsądku, w podejmowaniu swoich decyzji. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wiele dziewcząt, kobiet funkcjonuje w miare sprawnie własnie dzięki temu forum. To, że czasem ktoś kogoś skarci, pouczy ma na celu tylko dobro. Mamy reagować : dobrze, że to wyrzygałas, trzeba ulżyć sowim emocjom. Nie jesteśmy z Tobą cielesnie, niewiele piszesz o swoich stanach.. nie jestesmy w stanie do konca Cię udobruchać.. Powiedz, czy zrezygnowanie z bycia z nami polepszy Twoją sytuację.. Pomyśl.. Zreflektuj się. Nie podejmuj pochopnych decyzji. Unosisz się dumą. Sama czesto miewałam sytuacje, w których jedynym rozwiązaniem wydawało mi się zamknięcie w swoim horyznontalnym światku i niedpuszczanie do niego nikogo.. , jednak to nic pozytywnego mi njie przyniosło. Kto, jak nie my Cię zrozumie? Kto? Odpowiedz Link Zgłoś
sulfatar Re: Pa pa! 24.10.05, 10:20 Kto cię atakuje na tym forum? Nie widziałem jakiegoś szczególnego postu, który by to robił, poza tym anoreska, który zresztą skrytykowałem. Czy aby na pewno masz powód żeby odejść z forum? Czy nie wmawia Ci czegoś choroba? Ja myślę że tak. I nie pozwole Ci się poddawać. Pisz proszę dalej. Choćby tylko dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś