22.10.05, 11:04
To chyba ostatni wpis. Liczyłam na jakieś zrozumienie czy chociaż nie
atakowanie. Przeliczyłam się. Wracam do swojej skorupki...
Obserwuj wątek
    • zaba_pelagia Re: Pa pa! 22.10.05, 12:21
      dziewczyno, ocknij sie!
      oczekiwałąś głaskania po główce i tekstów typu "tak, tak, odchudzaj sie,
      odchudzanie i rzyganie to szczęście ludzkości"?
      musisz się ratować
      czyli przede wszystkim zrozumieć, ze jesteś chora
      i psychicznie, i fizycznie
      i zacząć się leczyć!
      zanim będzie za późno
      • nieokielznanaaa Re: Pa pa! 22.10.05, 12:33
        Proszę Cię.. Użyj nie tylko serca, ale i rozsądku, w podejmowaniu swoich decyzji. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wiele dziewcząt, kobiet funkcjonuje w miare sprawnie własnie dzięki temu forum. To, że czasem ktoś kogoś skarci, pouczy ma na celu tylko dobro. Mamy reagować : dobrze, że to wyrzygałas, trzeba ulżyć sowim emocjom. Nie jesteśmy z Tobą cielesnie, niewiele piszesz o swoich stanach.. nie jestesmy w stanie do konca Cię udobruchać.. Powiedz, czy zrezygnowanie z bycia z nami polepszy Twoją sytuację.. Pomyśl.. Zreflektuj się. Nie podejmuj pochopnych decyzji. Unosisz się dumą.
        Sama czesto miewałam sytuacje, w których jedynym rozwiązaniem wydawało mi się zamknięcie w swoim horyznontalnym światku i niedpuszczanie do niego nikogo.. , jednak to nic pozytywnego mi njie przyniosło. Kto, jak nie my Cię zrozumie? Kto?
        • sulfatar Re: Pa pa! 24.10.05, 10:20
          Kto cię atakuje na tym forum? Nie widziałem jakiegoś szczególnego postu, który by to robił, poza tym anoreska, który zresztą skrytykowałem. Czy aby na pewno masz powód żeby odejść z forum? Czy nie wmawia Ci czegoś choroba? Ja myślę że tak. I nie pozwole Ci się poddawać. Pisz proszę dalej. Choćby tylko dla mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka