keisha85 09.08.06, 21:00 jutro zaczynam walke z bulimia.juz nie wiem ktory raz ale dalej chce walczyc.kto ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motylek1404 Re: ... 09.08.06, 21:13 ja taka walke rozpoczynam codziennie ale niestety bez wiekszych powodzen choc sie staram bardzo. ale tobie zycze powodzenia i bede trzymac kciuki mocno za Ciebie. naisz jak ci poszlo Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: ... 09.08.06, 21:32 jutro tez powiesz, ze od jutra? a dzis co - narzygasz sie na zapas? alebo zaczynasz natychmiast, albo sie nie oszukuj Odpowiedz Link Zgłoś
keisha85 Re: ... 12.08.06, 22:42 bo rano tego dnia zdazylam juz zjesc cos kalorycznego wiec uznalam dzien za zmarnowany..podejscie co najmniej nienormalne dla przecietnego czlowieka ale mysle ze wiele dziewczyn z tego forum to zna z autopsji...to smutne, ze czytam czasem posty dziewczyn, ktore probuja oszukiwac same siebie i to jest takie naiwne, a potem mysle sobie..kurna ja jestem taka sama...a w ogole to ja nie wymiotuje..choc tyle... Odpowiedz Link Zgłoś