misiek121319 17.04.07, 22:04 jak pokochac jesc? cieszyc sie ze jesz... marze byu przytyc a nie umiem kochac jesc, nie umiem uwierzyc ze to jest dobre. mam wyrzuty jak zjem za duzo slodkiego czy obiadu... nie chce tak zyc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olenka_szczecin nie jesc 17.04.07, 22:12 a jak znienawidzic jedzenie??tak samo trudne pytanie...ja wlasnie nie moge sie od tych napadow bulimicznych powstrzymac i tym gorzej sie czuje bo juz dawno skonzylam z wymiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
kassiuniek Re: nie jesc 18.04.07, 17:04 Wszystko to błedne koło... Jezlei pokochasz zycie spojrzysz na nie z innej perpektywy , odkryjesz cos nowego ekscytujacego , to wtedy pokochasz jedzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_n_a Re: jesc> 18.04.07, 20:48 myslalam nad tym wieeele razy, doszlam do wniosku ze najpierw trzeba zaakceptowac siebie- swoja kobiecosc i zycie. chciec zyc- i czerpac z niego to co najlepsze. wtedy nawet nie przydzie Ci do glowy nienawisc do jedzenia. bo jedzenie jest tylko czynnoscia- WAZNA, nawet bardzo, i cholernie mocno potrzebna do zycia, ale nie jest to cos na czym powinnysmy sie skupiac. ja tez nie umiem... niestety... ale staraj sie- JESLI MASZ SILE I CHECI:) Zycze wszystkiego naj:*:)^^ Odpowiedz Link Zgłoś