olenka44 13.02.04, 11:43 Podajcie prosze jakies sprawdzone pensjonaty w Pobierowie. Chce sie tam wybrac z moja 2 letnia coreczka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaryma Re: POBIEROWO 17.02.04, 08:52 Ja jeździłam przez wiele lat do Pobierowa, ale nie do pensjonatu. Dwa razy byłam za to w domach wczasowych FWP , które są bardzo fajnie zlokalizowane, bo na uboczu, bardzo blisko zejscia na plazę, niestety standard jest raczej "gierkowski". To znaczy są to budynki dwupiętrowe z balkonami, pokój trzy albo czteropokojowy z łazienką, wszystko juz dosć wysłużone i raczej nie luksusowe, powiedzmy standard -przeciętny. Acha, jest i stołówka i plac zabaw z drewnianymi zabawkami, choć 2 lata temu były one pouszkadzane. Na pewno jest w Pobierowie wiele innych przyjemniejszych miejsc, choc moze gorzej zlokalizowanych. Namiar na ten dom wczasowy znajdziesz na stronie internetowej FWP (funduszu wczasów pracowniczych), a wiecej informacji mozesz znależć o Pobierowie na forum "morze" w dziale "ogólnoturystyczne"w Gazecie Wyborczej. Ja już do Pobierowa jeździc nie chcę, jest tam dla mnie zdecydowanie za tłoczno, za hałaśliwie i za smrodliwie. Ale każdy lubi co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
pio_trr Re: Pobierowo 19.02.14, 23:48 Planuję dopiero wyjazd do Pobierowa na czerwiec i też zastanawiam się gdzie przenocować. Dużo dobrego słyszałem właśnie o Pod Winogronem, moja siostra tam była kiedyś na wakacjach z mężem i dzieckiem. Podobno dom jest w dobrze umiejscowiony, można do plaży szybko dojść i nie narzekali na jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
95mirka Re: Pobierowo 22.02.14, 23:14 Też miałam okazje nocować Pod Winogronem, akurat z dwójką dzieci. Sam ośrodek mi odpowiadał, cena umiarkowana, ale pokoje były nowo wykończone i z ładnymi, czystymi łazienkami. Dużym plusem była dla mnie własna kuchenka, lodówka, bo chociaż mieliśmy wykupione wyżywienie (nawiasem mówiąc, bardzo dobre), to od czasu do czasu musiałam coś ugotować/podgrzać. Sama okolica ładna, do plaży szliśmy w kilka minut. Można było dojść bardzo blisko na Grunwaldzką, są tam pyszne lody. Dlatego wyjazd bardzo udany, nocleg też. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
malwina541 Re: Pobierowo 27.02.14, 23:06 Byłam w kilku miejscach w Pobierowie i tez Pod Winogronem. Wybrałam to miejsce, bo szukałam właśnie pokoju z łazienką i z aneksem kuchennym, żeby nie musieć dzielić ich z nikim obcym. Nie miałam wykupionego wyżywienia, ale słyszałam, że inni wczasowicze sobie chwalili. Pobyt zaliczam do udanych. Odpowiedz Link Zgłoś
morym Re: POBIEROWO 20.02.04, 11:43 Ja dwa lata z rzędu byłam w pensjonacie Lanthana (www.lanthana.ta.pl) i byłam bardzo zadowolona. Pensjonat położony nie w samym centrum ale też nie za daleko - ok.7 minut spacerkiem do centrum, ok. 5 minut do plaży. Największą wadą tego pensjonatu jest cena - 120 zł. za pokój dwuosobowy (za dziecko bodajże do 2 lat się nie płaci. No i należy wspomnieć, że w sezonie jest bardzo dużo ludzi - czasami wręcz główna ulica była nie do przejścia. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: POBIEROWO 29.04.04, 10:50 Może jeszcze był ktoś w Pobierowie i zna fajne kwatery ,ja też się tam wybieram z moją rodzinką.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: POBIEROWO 26.05.04, 19:16 ja też sie wybieram i przeraża mnie tłok ale to chyba nie uniknione ,w tamtym roku byłam w dębkach niby miało być cicho i bez tłumów,niestety...... Odpowiedz Link Zgłoś
edyciorka Re: POBIEROWO 26.05.04, 23:08 cześć ja też się wybieram razem z moim rocznym dzieciaczkiem. Już mamy zarezerwowany domek kampingowy w jakimś ośrodku. Nawet niedrogo 60 zł za osobę z jedzeniem. Może ktoś mi więcej coś opowie o Pobierowie jak tam jest czy są jakieś imprezy itp. (jedziemy koniec czerwca i początek lipca) Pozdrawiam Edyta I Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
flurcia Re: POBIEROWO 27.05.04, 07:31 Proszę podaj mi namiary do tego ośrodka. Napisz coś więcej o warunkach, czy jedzenie to 3 posiłki?Ja jeżdziłam do Pobierowa przez 5 lat na studiach i bardzo mi się podobało. Teraz nie byłam przez kilka więc truno mi coś powiedzieć, ale też chcę wybrać się z moja 9 miesięczna córcią. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: POBIEROWO 27.05.04, 23:05 edyciorka podaj proszę namiary na ten ośrodek,jezeli mozesz beata985@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
talisko Re: POBIEROWO 29.06.04, 12:41 my bedziemy w pobierowie od 3 lipca. wracamy 17 i opisze wrazenia. a moze bedzie tam ktos w tym samym czasie z dzieckiem, zeby jaremka mial towarzystwo do zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: POBIEROWO 29.06.04, 15:27 Hej ja wyjeżdżam do Pobierowa juz jutro.Ile lat ma twoje dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
ewapn Re: POBIEROWO 27.05.04, 13:33 ja jeszcze tam nie byłam, ale dosłownie za 2 tyg jadę tam z męzem i 2 letnia córcia. jedziemy do osrodka-podaję strone www.owgryf.pl wyglada całkiem nieźle, tak chyba pod niemców... i moze jest drogi. ale ja mam dofinansowanie z pracy i raz na 2 lata mozna sobie pozwolić..a na marginesie - jade teraz, a nie w pełni sezonu, wiec liczę na to ze będzie i taniej i mniej tłoczno... Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: POBIEROWO 30.06.04, 19:06 Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze. Jeżdziłam do Pobierowa przez 8 lat z rzędu i tam po prostu nie sposób jest nudzić się.Jest tam cudowna atmosfera ,fakt dużo ludzi(najwięcej niemców)ale to też ma swój urok.Ja z jeszcze wtedy z chłopakiem teraz już mężem jeżdziłam do pensjonatu "Regina"ale odkąd zmienił właściciela nie polecam.Natomiast bardzo polecam "Pensjonat pod winogronem".Bardzo mili właściciele,bardzo dobre warunki.Pokoje oczywiście z łazienkami.Nie ma tam jedynie stołówki,ale my czegoś takiego właśnie szukaliśmy.Poprostu nie chcieliśmy być ograniczani czasowo.Na obiadki chodziliśmy do "Mobidika"(bardzo smaczne obiadki domowe i tanie)mieści się przy głównym zejściu do morza.Kawiarni jest tam mnóstwo tak więc na kawe i tiramisu można się wybrać w deszczową pore.Taką najwjększą kawiarnią jest "Smok"gdzie podają super drinki.A co imprez to tam się non stop coś dzieje.A to "lato z radiem",a to jakiś koncert to znów jakieś zawody na plaży itd.Naprawde bardzo gorąco polecam i życze ładnej pogody. POZDRAWIAM MATMAM Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: POBIEROWO 30.06.04, 19:22 Aha dziewczyny bo zapomniałam BARDZO BARDZO gorąco polecam lody kręcone do kupienia w centrum Pobierowa naprzeciwko bloku,są naprawde SSSSUUUPPPEERRR (jeszcze nigdzie takich nie jadłam).A gdy będą chłodniejsze dni to wokoło Pobierowa jest bardzo dużo miejsc do zwiedzania np:Międzyzdroje,Trzęsacz,zamek w Pustkowie no i oczywiście nie można nie zobaczyć Rezerwatu Żubrów na wyspie Wolin(tylko założcie wygodne buty trzeba iść piechotką chyba ze 2-3km.ale się opłaca)dobra kończe bo się rozmażyłam a w tym roku i tak nici z wyjazdu(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
flurcia Re: POBIEROWO 30.06.04, 19:46 Lody rzeczywiście są super jak całe Pobierowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: POBIEROWO 30.06.04, 21:27 HUURRA!!!!!,wlaśnie za godzinę wyruszamy,napiszę kiedy wrócę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kratekk Re: Pobierowo 14.02.14, 21:17 W Pobierowie "Pod Winogronem" na wczasy z dziećmi jest świetne. Latem jest mnóstwo atrakcji na plaży, różne ćwiczenia, konkursy dla dzieci. Dużo się tam zmieniło, bo też byłem ostatnio dośćdawno, a teraz, znaczy w zeszłym roku przyjechałem znowu i dużo nowych miejsc, plaża na medal. A co do Winogrona teraz też serwują domowe obiadokolacje i śniadania, więc nie ma potrzeby chodzić gdzieś indziej. Jak się rezerwuje nocleg, warto wiedzieć, że są dwa domy "Pod Winogronem" na Zgody 11 i 19 Można na przykład nocować na Zgody 11, a wyżywienie kupić na 19. Odpowiedz Link Zgłoś
0polka Re: Pobierowo 23.02.14, 23:24 Polecam ten też pensjonat. Nocowałam przez tydzień w lipcu 2013 Pod Winogronem i miałam udane wakacje nad morzem. Dom ładny, pokoje duże, miła obsługa, wyżywienie - śniadanie i obiadokolacje, ale można gotować we własnym zakresie w aneksie kuchennym. Udany wypoczynek w Pobierowie! Odpowiedz Link Zgłoś
onaaa1989 Pod Winogronem 18.02.14, 23:50 Dla rodzinki to Pod Winogronem Zgody 11 u państwa Jakusz. Mają pokoje dobre dla rodzin z dziećmi - w sumie taki pokój jak w mieszkaniu - łóżko, kanapa, kącik z kuchnią, jadalnią, łazienka oczywiście. Jest placyk zabaw, ale jak byłam to rodziny wyruszały tłumnie na plaże z rana i wracały tylko na obiadokolację potem Odpowiedz Link Zgłoś