madzias3 20.02.04, 23:49 Czy znacie może sprawdzone miejsca, tj.kwatery, pensjonaty lub ośrodki wczasowe w Międzyzdrojach? Planujemy wyjazd nad morze i chyba tam "wylądujemy" z dwuletnią dzidzią. Bardzo proszę o odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olik7 Re: Międzyzdroje 24.02.04, 10:51 Byłam w ubiegłe wakacje, sama z 13-miesięczną córeczką. Kwatery nie polecam, pokoik mikroskopijny, łazienka na korytarzu na trzy pokoje, zero sprzątania w łazience przez właścicieli, strome schody, na dole sklep monopolowy i zero kawałka podwórka. Pewnie więc zapytasz dlaczego tam? Tańszej kwatery nie znalazłam, płaciłam 40 zł. za dobę. Za 35 zł. w Mielnie w tym samy terminie znalazłam pokoik z łazienką i placem zabaw, ale tam nie miałam bezposredniego dojazdu i troche się bałam przesiadek. Wniosek: zastanów sie dobrze czy Międzyzdroje. Ceny wysokie, warunki nieadekwatne do nich, multum przewalających się ludzi, w knajpkach tłumy, na plaży tłumy, generalnie brak podwórek koło pensjonatów. Jeżeli nikt Ci nie poleci sprawdzonego miejsca to polecam przejrzenie ofert w internecie, na pewno coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jakasia2 Re: Międzyzdroje 28.02.04, 11:31 Hej ja równiez nie polecam tej miejscowości.Rzeczywiście bardzo drogo( nie tylko kwatery ale i jedzenie barowo- restauracyjne), plaża zawsze zatłoczona( w pogodne dni), wieczorami głośno i rozrywkowo.Choc okolica piekna. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Międzyzdroje 29.02.04, 08:36 miedzyzdroje sa ok ale z dzieckiem bym nie pojechala, tloczne mistaeczko to latem jest, wszedzie ciasno , lepiej jedz do Wiselki, fajne miejsce na wyjazd z dzieckiem a pare km tylko od miedzyzdrojow Odpowiedz Link Zgłoś