3a8 25.03.04, 11:32 Cześć wyjeżdżamy z trzyletnią córeczką 20 kwietnia.Nie mam pojęcia co ze sobą zabrać,jakie będą tam temperatury.Poradzcie wyjazd się zbliża a ja mam w głowie pustkę.Może ktoś był w Tunezji w kwietniu.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honda1998 Re: TUNEZJA Z TRZYLATKIEM 25.03.04, 20:03 My bylismy w listopadzie, więc temperatury powinny byc podobne. Ciepło : spokojonie na krótki rękaw i krótkie posdenki (lub sukienkę). Woda w morzu zimna ale hotel posiadał baseny z ciepłą wodą. Wieczory zimne: raczej sweter bądx bluza. Dwa razy padał deszcz. Atrakcje tańsze (jak poza sezonie). W Naszym hotelu jedzenie Ok. Oczywiście trzeba uważać na wodę i owoce kupowane na mieście pozdrawiam, eliza Odpowiedz Link Zgłoś
b-e-a-t-k-a Re: TUNEZJA Z TRZYLATKIEM 26.03.04, 14:44 hej, ja bylam 2 razy w tynezji w tym raz na przerwie majowej, pogoda byla super bo nie z acieplonie za zimno, aczkolwiek wiaterek potrafil zawiac. ogolnie super ale trzeba uwazac na jedzenie - dla dziecka wez smekte lub cos podobnego, zreszta dlla siebie tez- bo niestety nie jest to czysty narod. plaze sa przepiekne, piaszczyste i szerokie. pozdrawiam beata w razie pytan pisz na priv b-e-a-t-k-a@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś