renik74 Re: Villa Helios Darłówko 29.01.11, 22:58 Teraz doczytałam, że była youri Może ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
marysinc Re: Villa Helios Darłówko 04.02.11, 15:46 My jeździmy co roku, w tym roku po raz 3 juz i jest suuuuper. Miejsce naprawdę przyjazne dla dzieci, doskonale wyposażone, czyściutko i schludnie. Szczerze polecam! Blisko do plaży i centrum. Nasze dzieciaki już nie mogą się doczegać kiedy pojedziemy do Darłówka Odpowiedz Link Zgłoś
renik74 Re: Villa Helios Darłówko 04.02.11, 18:24 A korzystacie gdzieś w pobliżu z wyżywienia? Szczególnie martwi mnie problem z przygotowywaniem śniadań. Odpowiedz Link Zgłoś
marysinc Re: Villa Helios Darłówko 05.02.11, 15:10 Don't worry w pobliżu jest kilka stołówek i nawet ceny przystępne. My osobiście z reguły jadamy "na mieście", tak wolimy bo jest elastyczniej No i jest w czym wybierać. Śniadanka najczęściej robimy sobie sami w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
panajew Re: Villa Helios Darłówko 28.07.11, 21:26 Trochę było tu: forum.gazeta.pl/forum/w,195,113473201,,Darlowko_villa_Helios.html?v=2 Moim zdaniem warto tam się wybrać. Ja nie żałuję. Pewnie pojadę za rok. Jedyne co może pójść nie tak to nieprzewidywalność pogody nad Bałtykiem, ale taki jego urok Odpowiedz Link Zgłoś