Dodaj do ulubionych

gospodarstwo agroturystyczne-bardzo fajne

31.05.04, 10:05
W sobotę odwiedziliśmy fajne gosp.agroturystyczne.Można pojeździć
konno,bryczką,kucykami jest fajny plac zabaw dla dzieći,można zrobić ognisko
i wiele innych atrakcj.
Obserwuj wątek
    • ania.mor Re: gospodarstwo agroturystyczne-bardzo fajne 31.05.04, 10:12
      a moze jakieś namiary?
      • agmi1 Re: gospodarstwo agroturystyczne-bardzo fajne 31.05.04, 10:35
        gospodarstwo nazywa się Ranczo Marlena znajduje się w wielkopolsce-mała wieś
        ale wszędzie blisko.Można pojechać na basen lub jeziorko.Mili gospodarze można
        zamówić noclegi i wyżywienie i co najważniejsze dużo atrakcji dla dzieci moja
        córcia jeździła na kucyku Perełka a potem szalała na dmuchanym zamku.
        • monika_j Re: gospodarstwo agroturystyczne-bardzo fajne 31.05.04, 10:43
          Cześć
          Z wielką ochotą wybrałabym się tam z dzieciaczkami na przyobiecaną wycieczkę z
          okazji Dnia Dziecka. Czy mogłabyś podać dokładne namiary - adres, telefon, czy
          mają swoją stronę w necie? Dzięki z góry. Hej!
          Monika
          • agmi1 do Moniki 31.05.04, 12:04
            Namiary podam jutro folder został w domu strony internetowej nie mają.
    • agmi1 do Moniki-namiary 03.06.04, 08:20
      Przepraszam,że trochę to trwało oto namiary Ranczo Marlena tel.(65)5380 532.
      Jak masz pytania pisz na priv.(codziennie sprawdzam pocztę)ewa.ewa@wp.pl
      • monika_j Re: do Moniki-namiary 03.06.04, 13:35
        Cześć napisałam na priva.
        Dzięki i pozdrowionka.
        Monika
      • monika_j Re: do agmi1 prośba 04.06.04, 11:58
        Cześć
        napisałam wczoraj na twój priv (wydaje mi się, że wszystko wpisałam poprawnie),
        a dziś dostałam odpowiedź od kogoś innego, że "chyba się pomyliłam". W związku
        z tym proszę cię napisz mi adres tego gospodarstwa, po telefonie kojarzę sobie
        okolice Leszna, ale może się mylę. I może jakieś wskazówki jak tam trafić,
        urokliwe zakątki mają to do siebie, że czasami trudno je "zlokalizować" w
        terenie. Może być na priv. monika_j@gazeta.pl
        Moglibyśmy wyskoczyć tam ze szkrabami w najbliższy weekend.Dzięki serdeczne.
        Monika
    • monika_j Re: gospodarstwo agroturystyczne-bardzo fajne 09.06.04, 15:18
      cześć Aga !!!
      Wybieram się z rodzinką do Rancha Marlena w najbliższy weekend (w piatek albo w
      niedzielę). Dzisiaj rozmawiałam z gospodynią. Chyba była zajęta, a może miała
      zły dzień, na moje pytania odpowiadała zdawkowo. Niestety nie można zamówić u
      niej obiadu, a my wyjedziemy z Poznania ok. 9-10.00 i planujemy zostać cały
      dzień, dzieciaczki są małe i przydałby się jakiś domowy obiad. Napisz mi
      proszę, gdzie w okolicy można smacznie i niedrogo zjeść. Co polecasz (nie
      interesują mnie wykwintne restauracje, fast foody też odpadają), zdaję się na
      Ciebie w tej kwestii. Pisz proszę na adres prywatny, to ściągnę w domku -
      zaczynam weekend...
      Pozdrawiam wiosennie i Ty też sobie wypocznij. Hej!
      Monika
      • amarika Re: gospodarstwo agroturystyczne-bardzo fajne 24.06.04, 13:12
        No i co? rzeczywiście było tak fajnie?
        monika_j napisała:

> cześć Aga !!!
        > Wybieram się z rodzinką do Rancha Marlena w najbliższy weekend (w piatek albo
        w
        >
        > niedzielę). Dzisiaj rozmawiałam z gospodynią. Chyba była zajęta, a może miała
        > zły dzień, na moje pytania odpowiadała zdawkowo. Niestety nie można zamówić u
        > niej obiadu, a my wyjedziemy z Poznania ok. 9-10.00 i planujemy zostać cały
        > dzień, dzieciaczki są małe i przydałby się jakiś domowy obiad. Napisz mi
        > proszę, gdzie w okolicy można smacznie i niedrogo zjeść. Co polecasz (nie
        > interesują mnie wykwintne restauracje, fast foody też odpadają), zdaję się na
        > Ciebie w tej kwestii. Pisz proszę na adres prywatny, to ściągnę w domku -
        > zaczynam weekend...
        > Pozdrawiam wiosennie i Ty też sobie wypocznij. Hej!
        > Monika
        • monika_j Re: Do Amariki gosp. agro-bardzo fajne 24.06.04, 14:18
          Ćześć Amariko.
          Byliśmy, a jakże i bardzo nam się podobało. Najbardziej dzieciom, a to przede
          wszystkim dla nich była ta wycieczka. Pojechaliśmy do rancha w dwie rodziny.
          Spędziliśmy tam coś koło 4,5 godziny, skorzystaliśmy z grila właścicieli (tzn .
          prowiant mieliśmy cały ze sobą, gdyż gospodyni posiłków nie serwuje, ale
          udostępnia gril i całe oprzyrządowanie). Dzieciaczki pojeździły na kucykach,
          naoglądały się zwierząt( są tam osiołki, lamy, kuce, źrebaki, kozy, owce,
          strusie, świnki wietnamskie, kot i pies;z każdego gatunku po 2,3 sztuki, aha i
          jeszcze ptactwo -kury, indyk(oj, ten był donośny), perliczki, kogut - wszystkie
          mają takie osobne małe zagródki-domki np. mama owca i dwa jagniątka).
          Trafiliśmy na taki fajny czas, bo o tej porze roku zwierzątka mają potomstwo,
          dzieci karmiły małe owieczki trawą, ale np. kucyki cukrem w kostkach pogardziły.
          Generalnie nam się podobało, pogoda dopisała, rodzice siedzieli sobie pod
          pergolą, a dzieci biegały od zwierzątek,do huśtawek i zjeżdżalni. Polecam to
          miejsce tak akurat na wolne popołudnie(ze 4 godzinki jeśli włączyć jakiegoś
          grila na przykład, jeśli nie to z 1-2 godzinki, bo gospodarstwo jest małe i
          właściwie później to już nie ma co robić). My byliśmy zadowoleni. Jeżeli masz
          jeszcze jakieś pytania to służę uprzejmie.
          Pozdrawiam słonecznie.
          Monika
    • agmi1 Redo amariki 24.06.04, 14:01
      A jednak było fajnie zapytaj o to Monikę,która mimo wcześniejszych złych odczuć
      w rozmowie z Panią właścicielką postanowiła pojechać i spedzić tam kilka
      godzin.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka