Dodaj do ulubionych

Nowe forum

04.09.08, 18:48
Witam wszystkich. Chcę Wam zaproponować odwiedzenie forum, którego adres
podaję: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=71861

W założeniu ma to być forum bankowców, nie pracowników konkretnego banku, na
równych prawach mają tam rację bytu zarówno byli jak i obecni pracownicy
banków, a także wszyscy Ci, którzy chcą się czegoś o bankach i bankowcach
dowiedzieć. Mam nadzieję, że dla wszystkich te forum stanie się potrzebnym i
cennym źródłem informacji. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Nowe forum 05.09.08, 21:11
      Jako wyklęty z tego forum, aktualnie bardzo już nieciekawego, będącego na etapie
      schyłkowym - z zadowoleniem wezmę udział w szerszym forum bankowym które
      aktualnie startuje.

dziękuje Ci wolny ptaku
      • mloda_duchem54 Re: Nowe forum 05.09.08, 23:17
        Rzeczywiście,z tego forum wywala się wartościowych ludzi.Np realistka 12 ,po
        impertynencjach poldka już się nie odezwała.A dziewczyna chciała tylko
        wprowadzić trochę luzu na tym forum.Realistko wróć i opowiedz o Twoich
        eskapadach,chętnie poczytam.Pozdrowionka.
        • antysz1313 Re: Nowe forum 06.09.08, 09:41
          o eskapadach mozecie pogaworzyć w windzie albo na intrze olewajac prace w centrali.
          • czuk1 Re: Nowe forum 06.09.08, 15:14
            ...olewajac prace w centrali.... ----
            • antysz1313 Re: Nowe forum 06.09.08, 20:19
              bo jak idziesz na plochy to co najmniej na godzine, przy kawusi ... a jak jest
              ciepło to na zewnątrz i ze dwie godzinki bo jeszcze psiapsiółka się załapała.
              • mloda_duchem54 Re: Nowe forum 06.09.08, 22:13
                Wiesz co antysz1313,dziwię Ci się,że jeszcze tu w ogóle zaglądasz,przecież
                zarabiając - kilkanaście - jak kiedyś pisałeś,to powinieneś weekendy spędzać na
                MAJORCE,a nie czytając to FORUM.
                • antysz1313 Re: Nowe forum 07.09.08, 09:22
                  Trafiłem w czuły punkt :)

BTW: Boli Cię to i nie tylko Ciebie. I tak ma być.
                  • najlepszywolnyptak Re: Nowe forum 07.09.08, 13:54
                    Dziękuję za odzew...Przyznam, że tylko na tym forum, jakiś odzew był...Czuk1
                    zapraszam Cię gorąco na nowe forum, zresztą tak samo jak pozostałych...Mam do
                    Was wszak jeszcze jedną prośbę, rozpropagujcie to forum wśród znajomych, na
                    wątkach dotyczących innych banków. Ja sama też tak zrobiłam w dniu dzisiejszym,
                    na wątkach związanych z pracą, poinformuję też o tym forum moich znajomych i
                    przyjaciół. Jest to niezbędne, aby to forum ruszyło z kopyta...Zdaję sobie
                    sprawę, że sama to mogę co najwyżej bloga napisać...Myślę,że skupienie w jednym
                    miejscu pracowników różnych banków, pozwoli na wymianę doświadczeń i informacji,
                    przez co nasi pracodawcy nie będą mogli nas trzymać za tzw. twarz...Wierzę,że
                    pozwoli to nawiązać dużo dobrych relacji, przyjaźni i kontaktów. Antysz1313
                    cieszę się, że dobrze zarabiasz i życzę innym, aby mogli zarabiać równie dobrze,
                    ale nie dziw się,że ktoś kto zarabia 1/5 Twoich zarobków woli połowę swego czasu
                    spędzać na rzeczach innych niż praca...Zatem po raz kolejny zapraszam Was
                    wszystkich na forum i liczę na ciekawe i pouczające dyskusje...Pozdrawiam
                    • antysz1313 Re: Nowe forum 07.09.08, 19:48
                      niczemu się nie dziwię. doskonale wiem ile zarabiają Ci na "dole".
                    • czuk1 Re: Nowe forum 07.09.08, 19:56
                      Wolny Ptaku.
                      Jak wejść na to oferowane forum.
                      Spróbuj wejść. Wg podanego przez Ciebie adresu:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=71861
                      • najlepszywolnyptak Re: Nowe forum 08.09.08, 11:17
                        Czuk1,
                        Jeszcze raz podaję adres:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=71861

można również wejść na: forum/praca/prywatne/praca/forum pracowników banków
                        Proszę sprawdź, jeśli nie będziesz mógł tam wejść, to daj mi znać.Pozdrawiam, dzięki
                      • winnicki2 Re: Nowe forum 10.09.08, 20:07
                        wiele osób tu piszących to niedowartościowani dyrektorzy,starej daty
                        pierniki,których partia postawiła na nowym odcinku pracy.gdyby
                        przyjrzec się ich życiorysom to wielu pracowało w komitetach
                        wojewódzkich PZPR, mogę podac kilka przykładach. nadają się oni do
                        banku jak świnia do karety.miernoty rządzą pko.
                        • najlepszywolnyptak Re: Nowe forum 12.09.08, 14:46
                          Panie Winnicki2 nie wiem, o którym forum piszesz, czy o forum PKO BP SA, czy tym
                          założonym forum pracowników banków, bardzo proszę uściślij swoją wypowiedź i
                          jeżeli chcesz to sprawdź nowe forum, które założyłam niedawno, adres podany w
                          moich wcześniejszych wypowiedziach. Serdecznie pozdrawiam

• skuter44 Re: Nowe forum 17.09.08, 20:48
                            Skierowałaś informacje o Twoim nowym forum .... do wszystkich, nie tylko do
                            Winnickiego. A więc zajrzałem. Z zadowoleniem stwierdziłem, że Twoje forum - w
                            odróżnieniu od tego forum której jest Hyde Parkiem
                            PKO BP SA, tylko na II zmianie "domowej" - ma ambicje skupienia grona
                            dyskutantów związanych z bankowością którzy krytycznie ale też twórczo
                            wypowiadać się będą na tematy bankowości. Tu zaś forum jest zamknięte, bo
                            tematów poza PKO BP SA nie porusza się. A tematy obecnie poruszane dotyczą
                            ścisłe warsztatu pracowników tego banku.
                            Nuda tu wielka.
                            Forum najlepszegowolnego ptaka ładnie wystartowało.
                            Warto tam zajrzeć i włączyć się do dyskusji.
                      • nyrkab Re: Nowe forum 23.09.08, 23:14
                        bardzo dobrze konkurencja jest zdrowa
    • najlepszywolnyptak Re: Nowe forum 18.09.08, 13:37
      Skuter44 bardzo Ci dziękuję za uznanie. To prawda, że zależy mi na obecności
      ludzi z naszej branży, a ponieważ kilka banków już w swojej karierze zaliczyłam,
      bardziej podoba mi się skala makro, niż mikro. Doceniam Was i szanuję, tak jak
      wszystkich bankowców i liczę,że nasza dyskusja o bankowości sprawi, że wszystkim
      nam będzie się lepiej żyło, czego Wam wszystkim i sobie też życzę.
    • fight_till_death Re: Nowe forum 18.09.08, 22:11
      Nie ma sensu krytykować się nawzajem, a raczej potraktować oba fora
      jako komplemantarne, czyli uzupełniające się nawzajem. Raz można
      ponarzekać na swojego szefa w swoim oddziale, by za chwilę
      podyskutować o tendencjach na rynku bankowym. Jedno i drugie jest
      dla ludzi.
      • najlepszywolnyptak Re: Nowe forum 19.09.08, 12:38
        fight_till_death napisał:

> Nie ma sensu krytykować się nawzajem, a raczej potraktować oba fora
        > jako komplemantarne, czyli uzupełniające się nawzajem. Raz można
        > ponarzekać na swojego szefa w swoim oddziale, by za chwilę
        > podyskutować o tendencjach na rynku bankowym. Jedno i drugie jest
        > dla ludzi.
        Bardzo Ci za tę wypowiedź dziękuję. Właśnie o to mi chodzi, aby nasze środowisko
        się zespoliło. Wiem, że na co dzień rywalizujemy ze sobą o klienta, ale poza tym
        jesteśmy bankowcami,wiem, że nie mamy takiej siły przebicia jak np.
        górnicy,nasze argumenty z natury rzeczy są merytoryczne, ale możemy zawsze coś
        zrobić, aby było lepiej. Nie chcę rywalizować z tym forum, ale go uzupełniać
        między innymi dzięki Waszym głosom. Zachęcam zatem, abyśmy się wspierali, a
        także abyście odwiedzali drugie forum, które jak słusznie zauważyłeś w żaden
        sposób nie chce zanegować potrzeby istnienia forum PKO BP SA. Pozdrawiam
    • skuter44 Re: Nowe forum 03.10.08, 07:53
      Ty należysz chyba do grupki{desantowców centrali) która porozbijała poważnie
      forum pracowników PKO BP . Czy teraz masz zamiar zrobić to samo z tym forum,
      forum Wolnego Ptaka, ? To forum jest nowe, dla wszystkich banków i ma inne cele
      niż to wymienione przez ciebie.

Sam twój login o tym świadczy.
      Daj se luz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka