Dodaj do ulubionych

Świnoujście...?

15.05.12, 20:32
Witam!
Może ktoś ma jakieś sprawdzone noclegi w Świnoujściu, chcemy jechać we 2 plus córeczka 3,5 roku na tydzień. Zależy mi na: do morza ok 500m, plac zabaw, miejsce parkingowe.
Myślimy o lipcu albo sierpniu/wrześniu.
Jak wygląda przeprawa promem? i jak najlepiej jechać ze Śląska? przez Niemcy??
Obserwuj wątek
    • pudelek09 Re: Świnoujście...? 15.05.12, 21:19
      poszukaj pokojePATRYCJA,widzialam na zywo,bardzo ladne,ale byly zajete.Blisko do plazy
    • ewa_mama_jasia Re: Świnoujście...? 16.05.12, 09:33
      Ja się zawsze zatrzymuję w domu wczasowym "Ewunia" na Kasprowicza. Dzielnica nadmorska, cicho i spokojnie, do plaży blisko (dużo mniej niż 500 m). Bardzo dobre wyżywienie. Ostatnio była trochę gorsza organizacja, bo zmieniło sie kierownictwo i część kadry. Ale myśle, ze to chwilowe.
    • agnes783 Re: Świnoujście...? 19.05.12, 08:23
      Uwaga: Świnoujście to zagłębie komarowe! Byliśmy rok temu, masakra! Nie dało sie żyć. A mieszkaliśmy w apartamentach na ul. Zdrojowej, był plac zabaw na który niestety nie dało się wyjść właśnie ze względu na komary. Nigdy więcej.
    • sainiri Re: Świnoujście...? 22.05.12, 12:21
      my byliśmy 4 razy, zawsze w apartamentach na Zdrojowej. Komary przeżliśmysmile
    • nataliazurawska Re: Świnoujście...? 01.05.14, 10:09
      e-turysta.net/apartament-przy-parku-zdrojowym-swinoujscie-113112.html
      polecam serdeczniesmile Sprawdzone miejsce, godne polecenia, odległość od morza 900 metrów, miejsce parkingowesmile
      Apartament super wyposażonysmile

Osoba kontaktowa, Natalia te: 733 365 733
    • mmaalammiii Re: Świnoujście...? 08.05.14, 15:44
      Ja w zeszłym roku pierwszy raz spróbowałam tzw. apartamentów. Wszystko ma swoje plusy i minusy, ale w ostatecznym rozrachunku – polecam. Podróżowaliśmy z mężem i dwójką dzieci (3 i 6 lat). Po latach wakacyjnej tułaczki i noclegów w domkach campingowych czy namiotach, własne mieszkanie blisko plaży to luksus smile Zwłaszcza, że z takimi małymi dzieciakami co rusz trzeba to po coś pójść, to zabrać najmłodsze na drzemkę itp. No i my mieliśmy osobny pokój tylko dla nas, bardzo przydatny, jak dzieciaki pochłonął sen ^^
      My korzystaliśmy z baltic home – na ich www można wyszukać mieszkanie: swinoujscie.baltichome.pl/pl
      Mieszkaliśmy w Nauliliusie - tak wyglądały pokoje:
      https://swinoujscie.baltichome.pl/pl/img/full/photo/f891972103de8f46197ca73e7b4e669f748963e7.jpg Więcej fotek można zobaczyć tu: swinoujscie.baltichome.pl/pl/apartament/nautilus/194_108-nautilus
      Ładnie urządzone i były tam wszelkie sprzęty potrzebne do życia, nie mieliśmy większych zastrzeżeń. Jedyne, na co nie byliśmy przygotowani, to kaucja – około 400 zł, już teraz nie pamiętam dokładnie – dlatego lepiej tam zadzwonić i dopytać co i jak i wziąć ze sobą gotówkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka