Dodaj do ulubionych

Sarbinowo czy Łeba

02.12.12, 23:23
Witam powielam pytanie co do Srebrnych Tarasów w Sarbinowie - jakie macie opinie na temat pobytu w tym pensjonacie. Natomiast co do łeby szukam dobrego pensjonatu z urozmaiceniami dla dzieci i z wyżywieniem.
Obserwuj wątek
    • sloooneczko Re: Sarbinowo czy Łeba 07.12.12, 21:30
      Byliśmy w sierpniu. To co widzisz na zdjeciach nie koniecznie odzwierciedla rzeczywistosc. Pensjonat i owszem odstaje od tego co zazwyczaj rynek oferuje ale na ochy i achy lepiej sie nie nastawiaj.
      Klubik to nic innego jak pani aniamtor co 2 dzien przez godzine, w pozostale dni filmy w 3d. Wszystko w jadalni. Pokoje zabaw to wneki na korytarzu z jakimis ochlapami- zabawkami.
      POkoj dostalismy niedosprzatany, korzystalismy z opcji 25 m2, szalu jak na 3 osoby nie mawink
      Kulki ktore widzisz rozczarowywuja, altana z kanapa wspomnienie ( stoi rozwalona kanapa), poza tymi kulkami reszta sie nie nadaje bo wlasciciel nie konserwowal zabawek. Hustawka jest zamontowana pod plotem, powodzeniawinkCaly ten plac zabaw z tym co widzisz na stronie to jedno wielkie rozczarowanie..jedzenie ok.
      Sarbinowo samo w sobie to koszmar. Pensjonat jest na gorcee, a droga do tzw centrum ( wielkie slowowink nie ma chodnika wiec ida ludziska z dziecmi, a miedzy nimi samochody ( droga przelotowa) Pozniej sam jedn wielki bazar, ludzi tlum..My juz nigdy tam nie pojedziemy.
      • magic097 Re: Sarbinowo czy Łeba 07.12.12, 22:19
        Dziekuje bardzo za opinie, a czy jesteś w stanie coś polecić godnego nad Polskim morzem?
        • sloooneczko Re: Sarbinowo czy Łeba 08.12.12, 13:59
          niestety nie...sama szukamsmile
          • magic097 Re: Sarbinowo czy Łeba 08.12.12, 17:39
            MOgę z czystym sumieniem polecić Dąbki Dom wczasy MAria. BYłam tam w tym roku i w tamtym. Naprawde cena adekwatna do jakości. Na wszelkie pytania jak bedzie Pani zainteresowana odpowiem.
            • elawe77 Re: Sarbinowo czy Łeba 09.12.12, 16:08
              W Serbinowie nie byłam, a do Łeby jeżdżę z rodziną od kilku lat. Polecam Arenę Słońca w Łebie , byłam tam dwa lata temu i mogę polecić . Jest basen dla dzieci i duży plac zabaw.
              • kitka73 Re: Sarbinowo czy Łeba 06.01.13, 22:35
                kłania się Letni Wiatr - niewielki pensjonat z Łeby. Nie będę zachwalać swojego obiektu, choć u nas Dzieci czują się świetnie, ale chciałabym oddać głos na Łebę.
                Arena Słońca rzeczywiście jest fajna - niedaleko też znajdzie Pani pensjonat chomiczówka - ma swoje zalety. na pewno Łeba jest fajnym miejscem na pobyt z dziećmi szczególnie jeśli nie trafi się upalna pogoda. Choć ja sama jak urodził się mój Synek odpoczywałam w Sandra Spa w Pogorzelicy i byłam baaardzo zadowolona... pozdrawiamy
                • domifil Re: Sarbinowo czy Łeba 07.01.13, 08:25
                  W Sarbinowie byłam 3 razy z 2 dzieci i bardzo lubimy tę miejscowośc bo jest mała i nie ma hałasu. mieszaliśmy w apartamentach Bursztynek na ul. Nadmorskiej. Do morza bardzo blisko, właściwie przejście na drugą stronę ulicy. Apartament jest bez wyżywienia, ale ja mam syna niejadka i sama muszę mu gotować. Apartament całkiem spory, osobna sypialnia i duży pokój dzienny z dwoma rozkładanymi sofami. W ogrodzie jest piaskownica, huśtawka, trampolina. Na posesji są jeszcze 4 domki letniskowe. My zawsze zabieraliśmy rowery, które na noc zostawialiśmy u gospodarzy w garażu. Pozdrawiam
    • lena-mama Re: Sarbinowo czy Łeba 23.04.13, 08:38
      Jestem stała bywalczynią Łeby, więc z czystym sumieniem mogę polecić noclegi w Łebie. Atrakcje dla dzieci, wyżywienie oraz basen: polecam Arenę Słońca, Relaks oraz Lecha.
    • nataliam2 Re: Sarbinowo czy Łeba 23.04.13, 11:58
      Ja w Łebie odpoczywam co roku 2 tyg (jeden w lipcu a jeden w sierpniu).
      Arena Słońca ok, ale jedzenie jak dla mnie monotonne. Do tego basen malutki i jak pogody nie było to basen był oblężony.
      Ja polecam Kacze Stawy w Nowęcinie blisko Łeby. Byliśmy 3 razy i zawsze wracaliśmy zadowoleni.
      Poszukaj opinii. Wiele razy się o tym ośrodku rozpisywałam.
      • anawka Re: Kacze Stawy - sprzedam rezerwację 23-29.06 12.06.13, 12:02
        Witam,
        chętnie sprzedam rezerwację domku Classic (4osobowy) w Kaczych Stawach Łeba w terminie 23-29.06, www.kaczestawy.pl/.
        mój synek ma ospę wietrzną więc najprawdopodobniej nie będziemy mogli wyjechać, a wpłaciłam już 700 zł bezzwrotnej zaliczki... pomyślałam, że może ktoś inny chętny skorzysta? jakby coś piszcie na priva anawka@wp.pl. Koszt pobytu to 2100,00 zł (350,00 zł/doba).
        pozdrawiam, Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka