Dodaj do ulubionych

morze i konie

21.05.13, 10:54
Witam,
poszukuję jakiejś przyjemnej miejscówki nad morzem (najchętniej środkowe Wybrzeże, nie zatoka i nie skrajne zachodniopomorskie), na 2 tygodniowe wakacje dla 2+2, z opcją jazd konnych. Nie musi to byś wypasiona stajnia, nawet wolałabym żeby nie była, ale chciałabym, żeby konie były na miejscu, w gospodarstwie. Czym bliżej morza tym lepiej, zakładam, że max. 10 km do morza.
Przejrzałam trochę istniejących wątków, ale najciekawsze sięgają roku 2005. Może ktoś podrzuci coś aktualnego? Byłabym baaardzo wdzięczna bo wakacje planujemy już w czerwcu uncertain
Obserwuj wątek
    • cottonka Re: morze i konie 21.05.13, 11:36
      Wiem, ze są, ale nigdy nie byłam. Mijam to po drodze po prostu: Dworek Skibno ( chyba nie za tanie, ujedzalnia kryta) Skibno koło Koszalina. Ze Skibna droga do plaży w Łazach (szeroka, miejscami mało zaludniona). Ranczo Mustafa ( to droga na Darłowo). W Darłowie w razie co aquapark. Jest jeszcze w Niekłonicach stadnina, ale to już ze 20 km do morza.
      Konie są tez w w Hotelu Erania, pomiędzy Kołobrzegiem a Koszalinem.
    • feniks_z_popiolu Re: morze i konie 21.05.13, 14:17
      A może tu?:
      www.ureginy.com/galeriakonie.html
      • liance Re: morze i konie 21.05.13, 21:32
        Dziękuję, Powysyłałam zapytania i oczy szeroko otwieram.... Przez ostatnie 2 lata jeździliśmy do Rowów, fakt koni niet, ale za komfortowy murowany domek 500 metrów od morza, w czerwcu za 2+2 płaciliśmy 80 zł/ DOBA. Tymczasem wszyscy "koniarze" chcą min. 100/os/doba... za 2 latkę 50%. Muszę się z tym przespać. Gdyby ktoś znał coś jeszcze, będę wdzięczna za informacje.
    • penelopa40 Re: morze i konie 10.06.13, 15:00
      Białogóra, gmina Krokowa, pomorze środkowe
      jest tam stadnina z nauką jazdy dla dzieci i dorosłych, dworek, niedaleko do morza, ładne plaże, www.stadninabialogora.pl
      poza tym różne kwatery w samej Białogórze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka