Dodaj do ulubionych

Chorwacja -kto był ?

02.02.14, 22:21
Bardzo proszę o kontakt lub opinie osób które jeżdżą do Chorwacji.
Potrzebuję konkretne namiary /strony /linki na ośrodek kempingowy lub kwatery.
W tym temacie w ogóle się nie odnajduję ,a liczę na doradztwo
Będzie nas 2 rodziny [może być coś 6 osobowego ] ,atrakcje dla dzieci ,warunki -kuchenka ,blisko wody ,w sumie nie mam określonych potrzeb. Będę ogromnie wdzięczna za każdą sugestię .może być na adres mailowy.
I jeszcze jedno zasadnicze pytanie -rezerwujecie coś wcześniej czy jeździcie w ciemno ?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nomika1000 Re: Chorwacja -kto był ? 03.02.14, 00:02
      Ja do Chorwacji jadę już 3 raz z dzieckiem, a wcześniej też byłam kilka razy. Jeszcze nigdy nie jechałam w ciemno, ale to może dlatego, że jeździliśmy w 9 osób i ciężko było by coś znaleźć. Ale samodzielnie myślę, że bym pojechała. I zawsze rezerwuję najpóźniej w styczniu, bo jeszcze jest extra wybór. Możesz poszukać na stronach adrialinu (my korzystaliśmy, mają prowizję, ale są bezpieczni). A teraz przez strony internetowe i mailem się dogaduje. Możesz poszukać np.: www.apartamentychorwacja.pl
      Niestety trzeba trochę poszperać i poszukać, mi znalezienie odpowiedniego domu z konkretnym układem mieszkania (sypialnia 2+1) zajęło trochę nocy wink
      Jeżeli nie zależy Ci na konkretnej miejscowości, to wrzuć w wyszukiwarkę odpowiednie dane i przeglądaj. Powodzenia
      • m.1.p Re: Chorwacja -kto był ? 03.02.14, 11:37
        dziękuję za odpowiedz. Problem w tym ,że nawet nie wiemy jaka konkretnie miejscowośc nas interesuje . W internecie znalazłam dużo propozycji ,do części wysłałam pytanie ,więc czekam na odpowiedz. Jeśli ktoś był w konkretnym miejscu i był zadowolony ,proszę o podzielenie się namiarami .Może ktoś chociaż ktoś napisze ,jakie miejscowości są nalepsze dla rodzin z dziećmi.
        • corrina_f1 Re: Chorwacja -kto był ? 03.02.14, 12:46
          Myślę że najlepiej o Chorwację pytać tu :
          www.cro.pl/forum/
          Nie ma lepszego miejsca i bardziej doświadczonych ludzi w sieci smile
          • nomika1000 Re: Chorwacja -kto był ? 03.02.14, 16:02
            corrina_f1 ma rację, cro.pl to super strona i wiele ciekawego można się dowiedzieć. Ja byłam kiedyś w Sabunike koło Ninu, mają tam fantastyczną plażę, długo jest płytko, ale mieścinka skromniutka i nie wiem jak teraz, ale parę lat temu niewiele się tam działo. Fajne miejsce dla małych dzieci, bo dużo deptaków i dziecko nie wybiegnie na ulicę. Parę razy byłam w Crikvenicy, ładne miasteczko, fajne knajpki przy plaży a i ona sama niczego sobie. Nam się tam bardzo podobało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka