slonko1335 26.05.14, 11:31 Może ktoś doradzi? O której należy być rano żeby zająć jeszcze jakieś leżaki i wejść spokojnie? Niestety jak się okazało będziemy tam w niemieckie święto(29 maja) a nie dzień powszedni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noonka30 Re: Tropical Islands 26.05.14, 12:11 Witam, my byliśmy miesiąc temu w Tropical Island.Wybraliśmy poniedziałek i według nas było idealnie. Nie było dużo ludzi [jeden parking zajęty] nie chcę myśleć co się dzieje w soboty i niedziele i święta, kiedy ludzie mają wolne. Byliśmy o godzinie 11.00 to można było znaleść wolne leżaki, ale później to przy tym dużym basenie tam gdzie są występy i brodzik dla dzieci to nie było żadnych wolnych miejsc. My byliśmy od 11-18 z naszym pięciolatkiem i już mieliśmy dosyć. Niepotrzebny okazał się w naszym przypadku bilet kombi na strefę saun, bo poprostu z niej nie skorzystaliśmy, bo trzeba było się zająć dzieckiem, a samemu to tak średnio się mi chciało. Trzeba pamiętać o dodatkowych ręcznikach na strefie saun i że tam jest się bez stroju kąpielowego, czyli chodzimy w ręczniku. Ogólnie fajne miejsce na jeden raz polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Tropical Islands 26.05.14, 12:17 No tak właśnie zamierzamy z ciekawości podjechać-miał być środek tygodnia żeby nie było tłumów a wyszło ,że jest święto.... Strefa saun mnie nie interesuje-ja korzystać nie mogę, dzieciaki tym bardziej-mężowi samemu nie będzie się chciało. Zastanawialiśmy się nad noclegiem ale uznaliśmy, że nie ma sensu jednak. Nie wiem właśnie o której powinniśmy być rano w takie święto żeby jeszcze w miarę spokojnie było a z kolei nie chcę zbyt wcześnie dzieciaków zrywać i jechać nad ranem. Odpowiedz Link Zgłoś
lidiaa Re: Tropical Islands 25.07.14, 17:47 w święta trzeba być bardzo wcześnie rano, potem jest kolejka do wejścia i trzeba czekać aż ktoś wyjdzie żeby wejść. Trochę więcej jest w naszej relacji tutaj: multicultikids.blogspot.com/2014/07/niemieckie-tropikalne-wyspy.html Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Tropical Islands 25.07.14, 19:09 Byliśmy w święto niemieckie. Wyjechaliśmy o 6 na miejscu byliśmy o 8 były pustki. PO 9 hala zaczęła się zapełniać bardzo szybko . Odpowiedz Link Zgłoś