Dodaj do ulubionych

Szklarska Poręba

17.08.14, 01:03
Poszukuję w Szklarskiej pensjonatu, ewentualnie hotelu , który oferowałby pokoje z dwiema sypialniami, pokoje typu studio itp, mogą być dwupoziomowe Tak, aby pięcioosobowa rodzina mogła swobodnie się pomieścić, czyli aby każdy miał swoje łózko, ewentualnie jedno łózko podwójne, a przynajmniej dwa pojedyńcze.
Obserwuj wątek
    • jagodasoft2 Re: Szklarska Poręba 21.08.14, 17:55
      My wynajmowaliśmy całe mieszkanie. Dwa pokoje 1 łóżko podwójne w jednym pokoju i 3 pojedyncze w drugim. Oczywiście kuchnia i łazienka. Wszystko czyste po remoncie. Cena to chyba 150zł za dobe w sezonie
      • slonko1335 jagodasoft2 22.08.14, 09:28
        mogę poprosić o namiary na gazetowego?
        • jagodasoft2 Re: jagodasoft2 22.08.14, 11:06
          Poszło
          • kkowalska1 Re: jagodasoft2 12.10.14, 17:58
            poprosiłabym o namiar na kkowalska1@tlen.pl
    • marser111 Re: Szklarska Poręba 22.08.14, 08:02
      Ja także polecałabym Ci raczej wynajac sobie apartament - ostatnio trochę ich się pobudowało także w Szklarskiej więc są nowiutkie, czyściutkie smile A w przypadku większej liczy osób jest to rozwiązanie idealne. Sama od jakiegoś czasu korzystam z apartamentów, a mając dzieci docenia się większa swobodę, większy metraż, w pełni wyposażoną kuchnie, itp. Oczywiście ma to swoje minusy, posiłki we własnym zakresie bądź na mieście, brak ewentualnych "luksusów" hotelowych typu basen, jakies bawialnie dla dzieci. Ale nas raczej nie stac byłoby na wynajęcie hotelu dla 5 osób na dwa tygodnie więc pod względem finasowym jest to korzystniejsze.
    • paupaul25 Re: Szklarska Poręba 07.10.14, 13:07
      My z dziećmi ostatni długi weekend w Szklarskiej spędziliśmy w "Polnym Krzewie", super nocleg wink wynajęliśmy apartament składający się z dwóch osobnych sypialni- idealne rozwiązanie dla rodziny smile Polecam szczegóły na ich stronie internetowej: polny-krzew.pl/
      • mama-ola Re: Szklarska Poręba 06.01.15, 22:07
        Myślę o wakacjach w Szklarskiej Porębie. Będę z mężem i dwójką dzieci - bez samochodu. Chciałabym zamieszkać w pensjonacie możliwie blisko wyjścia na szlaki. Czy ktoś może mi podpowiedzieć, tak orientacyjnie, w rejonie jakich ulic mam szukać pensjonatu? Na przykład ten wyżej linkowany Polny Krzew jest na ul. Muzealnej - to będzie dobra lokalizacja?
        • jagodasoft2 Re: Szklarska Poręba 07.01.15, 21:57
          Muzealna znajduje sie w Szklarskiej porębie średniej i jest raczej na uboczu (dosyć dużym), bez samochodu ciężko bo wszędzie daleko. Szukałabym czegoś w szklarskiej górnej, w okolicach ulicy 1 Maja to jest centrum. My wszedzie chodziliśmy na piechotę (córki 6 i 8 lat): wodospady, złoty widok, chybotek, Szrenica, Zakręt śmierci itd z centrum wszędzie mniej więcej te same odległości. Najlepiej ułożyć sobie plan i zaliczać kilka atrakcji na jednej trasie - wycieczki całodniowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka