Dodaj do ulubionych

hotel Wierchomla?

20.10.14, 01:22
Hej, dziewczyny! Najmłodsze poszło wreszcie spać, więc mogę wreszcie mieć swoje pięć minut. No i w wolnym czasie... szukam miejsca na ferie dla starszych dzieci. Mają być narty, bo obiecałam, polskie góry, bo mąż, dobra szkółka, bo trzeba się nauczyć jeździć. Od kilku osób słyszałam dobre opinie o hotelu Wierchomla. Czy ktoś może coś o nim powiedzieć? Czy ktoś tam był? Czy ich szkoła jest tak dobra, jak się chwalą i jak twierdzą osoby, z którymi rozmawiałam?
Obserwuj wątek
    • 3koniczynka Re: hotel Wierchomla? 26.10.14, 07:19
      Pewnie niewiele pomogę, bo w zimie tam nie byliśmy. Spędziliśmy jednak tam ostatnią majówkę. Hotel jest ok. Basen tylko pozostawia sporo do życzenia - jest malutki, czego nie widać na zdjęciach i jest w nim bardzo zimna woda a że dzieci przyjeżdża tam mnóstwo to tylko nieliczne wyjątki z fioletowymi ustami siedziały w wodzie, reszta ustawiła się w kolejce do jacuzi.
      Położenie hotelu bardzo dobre - niedaleko do wyciągu, okolice cudne.
      Tyle mogę ci napisac. Wiosną wróciłabym tam jeszcze raz.
      • kin.ga4 Re: hotel Wierchomla? 28.10.14, 15:19
        Dzięki Wam wielkie, Koniczynko i Ferni! My w międzyczasie zarezerwowaliśmy pobyt w hotelu na ferie naszych małych pociech. Jak będzie trochę bliżej wyjazdu to mamy tylko zgłosić się do hotelu, żeby ustalić z kim będą nasze maluchy uczyć się jeździć. Na razie wygląda wszystko bardzo obiecująco.
        • fraaakt Re: hotel Wierchomla? 30.10.14, 11:42
          Kinga, skąd czerpałaś opinie o tym hotelu i o stoku?
          • kin.ga4 Re: hotel Wierchomla? 18.11.14, 16:41
            Z licznych opinii na różnych forach oraz od znajomych, którzy tam byli. Ostatecznie zdecydowałam się zarezerwować tam pokój na ferie dziecka, bo większość opinii była bardzo pozytywna.
            • fraaakt Re: hotel Wierchomla? 16.02.15, 13:23
              Ok, post factum, czyli po wizycie w hotelu Wierchomla, stwierdzam, że było warto. Fajne miejsce z masą fajnych tras do spacerów i kilkoma stokami narciarskimi. Faktycznie mają też ciekawe programy dla dzieci, które nie mogą narzekać na nudę. Jestem pozytywnie zaskoczony i zadowolony z pobytu w tym miejscu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka