Dodaj do ulubionych

energylandia

08.08.15, 10:56
Czy ktoś był ostatnio i może opisać wrażenia? Będę z prawie 11-latkami, chcieliby wejść na te ekstremalne (wzrost mają odpowiedni), ale czy ich wpuszczą? I w ogóle czy warto ?
Obserwuj wątek
    • beata7305 Re: energylandia 09.08.15, 09:39
      Byłam w ub miesiącu. Wrażenia mam mieszane i pewnie nie wszyscy się z nimi zgodzą. Ale to są MOJE wrażenia. Byłam zaskoczona, że tak mało jest karuzel, które się kręcą. Patrzyłam wcześniej na mapę, ale jakoś mi to umknęło.Więc mój siedmiolatek do wyboru miał atrakcje dla małych dzieci, które niezbyt go bawiły i jedną karuzelę krzesełkową. Denerwowały mnie płoty dookoła każdej atrakcji. Widziałam kolejkę/karuzelę ale nie mogłam zaraz do niej dojść tylko musiałam szukać przejścia i wejścia. Wiem, że to pewnie ze względu na bezpieczeństwo. Kupa jak dla mnie niepotrzebnych rzeczy: teatr, amfiteatr i.t.p. Ja jechałam tam z zamiarem, że pokręcę się na karuzelach a nie będę oglądac pokazów.
      I z drugiej strony: mój mąż i piętnastolatek zachwyceni strefą ekstremalną.
      A więc wszystko zależy od tego na co się nastawiacie. Czy 11latek będzie mógł korzystać z urządzeń strefy ekstremalnej? Nie wiem. Przeczytaj sobie opis każdej atrakcji. Widziałam, że wzrost sprawdzali. W końcu ma być bezpiecznie.
      Knajpa na miejscu jest. Oczywiście ceny tez odpowiedniesmile
      Co mi się podobało to szafki na kluczyk. Można z samochodu zabrać kurtki/bluzy co tam chcecie i nie trzeba tego nosić tylko zamykasz w szafce.
      • grzalka Re: energylandia 10.08.15, 06:56
        Wielkie dzięki. A czy są tam jakieś miejsca, gdzie można spożyć własne kanapki? My się nastawiamy na strefę ekstremalną właśnie.
        • beata7305 Re: energylandia 10.08.15, 23:28
          Są ławki. Widziałam też w strefie ekstremalnej ławy ze stołami, pod zadaszeniem. Tylko nie wiem czy tam czegoś nie sprzedawano. Nie chciałabym wprowadzić cię w błąd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka