Dodaj do ulubionych

na co sie zdecydowac - polskie morze

04.05.05, 08:44
Zastanawiam sie ktora z tych miejscowosci jest najlepsza jesli idzie o urlop z
dziecmi.
Warunki konieczne:
- bez tloku na plazy, ale tez miejsca specjalnie dziewicze odpadaja
- inne niz morze atrakcje szczegolnie dla dzieci
- czysta woda i plaza, bez zadnych kamieni, wodorostow

Trafilam na oferty z Debek, Bialogory, Jantara, Lazy
Czekam na wasze opinie i propozycje

Juliet
Obserwuj wątek
    • mama.zuzi Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 05.05.05, 14:34
      Witam,
      polecam Jastarnię na płw. Helskim.
      Byliśmy tam juz dwa razy, za pierwszym Zuzka miała 3 miesiące, za drugim rok
      więcej. Bardzo fajna miejscowość, jest gdzie spacerować (np. piechotą do
      Juraty), bo otoczona nadmorskim laskiem, można się plażować na ładnej i w miarę
      szerokiej plaży, jest czysto i nie ma "szalejącej" młodzieży, bo jest trochę
      drożej niż w innych mijscowościach nadmorskich, a "szalejąca" bardziej zamożna
      urzęduje w Juracie. Blisko do Helu (fokarium i piękna szeroka plaża), spory
      wybór knajpek i smażalni.
      Nam się podobało. Pozdrawiam
      • domineg Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 06.05.05, 20:04
        A ja polecam Rowy, bylismy tam juz nieraz. Miejscowosc nieduza, ale bardzo
        sympatyczna!
        Otwarte morze, czysta szeroka plaza, las, ceny przystepne.
      • domineg Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 06.05.05, 20:05
        A ja polecam Rowy, bylismy tam juz nieraz. Miejscowosc nieduza, ale bardzo
        sympatyczna!
        Otwarte morze, czysta szeroka plaza, las, ceny przystepne.

domineg
      • domineg Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 06.05.05, 20:06
        sory, udalo mi sie wyslac dwa razy to samo
        • ingga Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 06.05.05, 21:17
          Jak ja byłam w Rowach to miateczko było nudne, nieciekawe, "landrynkowe", a
          plaża cóż z tego że szeroka, jak była kamienista...
          Jeździliśmy specjalnie na plażę z Rowów do Dębiny.
          Nie polecam.
          • domineg Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 06.05.05, 21:41
            ingga, chyba Ci sie cos pomylilo. Rowy maja jak najbardziej piaszczysta plaze!!
            • ingga Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 07.05.05, 21:57
              Na pewno mi się nie pomyliło - byłam w Rowach z kilkoma osobami, nie piłam (hi
              hi)i kamienie na plaży widziałam zarówno ja jak i znajomi, mogą zaświadczyć!
              Było to 8 lat temu, może kamienie zniknęły? albo miejscowi nawieźli piachu na
              plażę, żeby zwabić trystów?
              Hi, hi, z tym przywożeniem piachu to żart, ale przysięgam, że 8 lat temu w
              Rowach były kamienie na plaży i jeździliśmy do sąsiedniej miejscowości na plażę.
    • anma6 Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 07.05.05, 18:42
      ŁAZY my wybralismy osrodej JANTAR , mają strone www, mnie sie podobały bardzo
      pochlebne opinie
      pozdrawiam

ania i 17 mc misio
    • mariazofia Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 09.05.05, 21:32
      Ja polecam Dębki. Miejscowość spokojna, sympatyczna, brak hałaśliwych karków w
      szybkich samochodach, piękna piaszczysta plaża.Idealnie na wakacje z małymi dziećmi.
      • agata_to_ja Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 10.05.05, 12:35
        Kocham Dębki i jadę znowu w tym roku, ale dziwię się, że piszesz o Dębkach jako
        o spokojnej miejscowości. Przyjeżdża tam mnóstwo ludzi, w tym "hałaśliwe karki",
        jak ich pieszczotliwie nazywasz.
        Sama nie wiem, dlaczego mam taki sentyment do tej miejscowości smile
        • mykonid Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 10.12.16, 20:22
          Dąbki,taka miejscowość obok Darłowa. Dębki to inna miejscowość.
      • anisr Dębki 10.05.05, 20:44
        Oooooooooooooooooo, ale sie zdziwiłam...Dębki są przepiękne, plaża
        najpiękniejsza w Polsce...to fakt.Ale dla dzieci??????????Jak byłam tam 6 lat
        tenu to było miejsce szalenstw, same pola kampingowe,imprezy na plaży...super!
        Tylko nie z dziećmisad(No chyba że się tak zmieniło, imprezowicze mają juz swoje
        dzieciwink) Jeśli tak to błagam o namiary!
        a co do innych wymienionych -odradzam Jantar,Białogóre a polecam Niechorze
        • agata_to_ja Re: Dębki 11.05.05, 14:14
          Byłam w zeszłym roku z dziećmi. Nie ma tam rzeczywiście placów zabaw, ośrodków,
          ale i tak bawiliśmy sie doskonale. A może mnie już te Dębki całkiem na mózg
          padły, nie wiem. Grunt, że mimo tych wszytskich braków uważam, że i z dziećmi
          można tam świetnie wypocząć. Przede wszystkim nigdzie nie ma takiej plaży i
          takiej rzeczki wpadającej do morza.
          • paulina-j Re: Dębki 11.05.05, 18:02
            polecam jak poprzedniczki Dębki.Czysto ,spokojnie,urocza czysta i szeroka plaża.
            Byłam w zeszłym roku w tym również jadę i już się nie mogę doczekac.
        • aggau Re: Dębki 11.05.05, 19:38
          Ansir.
          Dlaczego nnie polecasz Białogóry, pewnie juz pofakcie ,ale jadę tam na 3
          tygodnie.
          • anisr Re: Dębki 11.05.05, 20:52
            Bo tam jest straaaaaaaaaasznie daleko do morza!Takie położenie.Miejscowość
            niebrzydka ale tachanie się z dwójka maluchów i betami taki kawał skutecznie mi
            obrzydziła to miejsce
    • kasia_zam Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 13.05.05, 11:16
      Witam dziewczyny dajcie namiary na kwatery w Dębkach blisko morza
      • alinaw1 Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 13.05.05, 12:35
        A mnie się zdaje, że najważniejszy jest czas- wyjeżdżamy przed i po sezonie.
        Dla mojego dziecka najważniejsze są: morze i lasy sosnowe, dla nas cisza i
        blisjkość od Warszawy. To wszystko mamy zapewnione w Stegnie. Za 2 tyg.
        jedziemy tam trzeci raz.
      • agata_to_ja Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 13.05.05, 14:01
        Jeśli na lipiec - sierpień, to nie wróże powodzenia. Wszystko zajęte sad
    • maniakow Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 16.05.05, 18:15
      Ja zdecydowałam sie pojechać do Grzybowa - 5 km od Kołobrzegu. Cicho, spokojnie
      a w razie co można pojechac do Kołobrzegu na większe atrakcje smile. Radzę zajrzeć
      na stronę www.blizniak.baltyk.info.pl/ - tam się wybieram z rodzinką smile.
      Ceny wymarzone - we wrześniu za pokój z łazienką płaci się ok. 20 zł/dobę za
      osobę, w sezonie też nie jest drogo! Są też inne atrakcje. Zajrzyjcie na stronę
      i poczytajcie - może znajdziecie cos dla siebie smile.
      www.grzybowo.pl/Pozdrawiam
    • axe007 Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 17.05.16, 01:12
      Ja polecam najlepsze Spływy Kajakowe Dębki, które pozwolą Was zapamiętać te chwile na długie lata.

KajakiPiasnica.pl
    • axe007 Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 17.05.16, 01:12
      Na pewno warto się zdecydować na Kajaki Dębki KajakiDebki.pl
    • axe007 Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 17.05.16, 01:13
      Na polskim morzu warto wybrać kilka atrakcji, jak Spływy Kajakowe Piaśnica KajakiPianica.pl
    • axe007 Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 17.05.16, 01:13
      Wśród wielu atrakcji warto pozwolić sobie na Kajaki Dębki KajakiDebki.pl
    • morskisen Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 17.05.16, 15:48
      www.morskisen.pl to nasza propozycja i niby standardowy Gdańsk, a piękny ... z ogromem atrakcji. Nasza propozycja to mieszkanie przy samym PARKU REGANA (największy plac zabaw dla dzieci w Trójmieście)... oraz położenie 700 metrów od plaży. Zapraszamy !
    • ann451 Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 18.06.16, 16:47
      Zachodni Kołobrzeg? Blisko do atrakcji w mieście, a jednocześnie spokojna okolica, piękny park i rewelacyjne ścieżki rowerowe. My byliśmy na Osiedlu Polanki apartament-kolobrzeg.eu, ale pełno tam też pensjonatów i kwater prywatnych ul.Wylotowa, Klonowa, Świerkowa
    • bartekkamil Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 05.12.16, 14:08
      Jeżeli chodzi o atrakcje dla dzieci to możesz zobaczyć na www.atrakcjedzieciece.pl tam znajdziesz place zabaw i inne ciekawe miejsca które w danym mieście się znajdują. Przed urlopem można sparwdzić co gdzie jest.
    • kajakidebki Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 28.04.17, 23:59
      Kajaki Dębki, Zapraszamy na Kajaki w Dębkach ! Spływy kajakowe Piaśnicą do morza do Dębek ! Niezapomniana przygoda ! Informacje: balticsports.pl
      DĘBKI KAJAKI, Spływy Kajakowe w Dębkach. Mamy przyjemność zachęcić Państwa do aktywnego spędzania czasu na indywidualnym spływie kajakowym Dębki rzeką Piaśnicą.
      Rodzinny i indywidualny spływ kajakowy rzeką piaśnica !
      • rudzielczyk89 Re: na co sie zdecydowac - polskie morze 11.05.17, 21:02
        Serdecznie polecam wypad do Darłówkasmile I noclegi w www.baltickorona.pl smile Sprawdzone, wielokrotnie przetestowane, rewelacjasmile To miejsce dobre i na relaks i na aktywny wypoczynek, dla małego i dużego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka