twoje_marzenie 02.01.06, 21:31 Mam pytanie czy ktoś kupował wakacje z netu.Są nieraz o wiele tańsze z tego co widzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasper68 Re: wakacje z netu 03.01.06, 10:16 Ja w zeszłym roku zamawiałam dwie kwatery w Chorwacji z oferty internetowej. Wcześniej oczywiście skontaktowałam się e-mailem z właścicielami i uzgodniliśmy szczegóły. W sumie byłam zadowolona z takiej formy organizowania sobie wakacji, bez pośredników. Odpowiedz Link Zgłoś
eleanorrigby Re: wakacje z netu 03.01.06, 15:34 W ten sposób znalazłam kwatery Bornholmie,w Danii a ostatnio w Szwecji.Nigdy nie jeździmy przez biuro podróży,bo one najczęściej mają oferty do miejsc tzw.atrakcyjnych,gdzie jest najwięcej turystów,a samemu można wyszukać coś ciekawszego i w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajakuba do kasper68 05.01.06, 21:39 Witam, jeżeli to nie problem czy możesz podać namiary. Chcemy wybrać sie w tym roku do Chorwacji z sześciolatkiem i szukam propozycji, a takie sprawdzone są na wagę złota ) Odpowiedz Link Zgłoś