marti15 31.03.06, 12:02 Czy możecie polecić jakieś spokojne miejsce w Tyrolu na wypoczynek z 1,5 roczną córeczką? Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyk.od.zosi Re: Tyrol-Latem 31.03.06, 14:18 moje ulubione miejsca (np.): Kirchberg St. Anton cala dolina Zillertal (im blizej lodowca tym bardziej gorsko - Lanersbach, Juns, Madseit, Hintertux... Oberurgl Ischgl Galtuer [...] ________________ pozdrawiam, Patyk, mama 2x Odpowiedz Link Zgłoś
marti15 Re: Tyrol-Latem 31.03.06, 14:51 Dzięki, a może polecisz też sprawdzone przez siebie kwatery? Wszystko jedno gdzie, na pewno coś wybierzemy. M Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Tyrol-Latem 06.04.06, 11:28 Trudno jest mi polecic cos konkretnego, bo za kazdym razem nocujemy gdzie indziej, dom znajdujemy przez strone www biura turystycznego w danej miejscowosci, rezerwujemy przez internet. Zawsze opis pokoju/domu odpowiadal rzeczywistosci. Sprobuj moze i Ty w ten sposob. ________________ pozdrawiam, Patyk, mama 2x Odpowiedz Link Zgłoś
hana254 Re: Tyrol-Latem 05.04.06, 14:17 Ja mogę polecić Kolsassberg, Weerberg. My wynajmowaliśmy mieszkania. W Kolsassberg ludzie do których należy to mieszkanie ( dodam, że z dużym balkonem,z pięknym widokiem, z miejscem do grilowania) prowadzą obok pensjonat z basenem, z którego można korzystać i restaurację w której można dobrze zjeść za stosunkowo nie duże pieniądze, jeśli nie chcecie sami przyrządzać posiłków. Poniżej link, gdzie znajdziesz ceny i namiary. www.members.aon.at/hofer.stubn/images/PreislisteUnterhof2005.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Tyrol-Latem / Region Paznaun 05.04.06, 19:27 Zajrzyj na www.austria-holiday.pl/zt_paznaun.php to fajniutkie regiony w Tyrolu. Jesli powolasz sie na stronke www.austria-holiday.pl to znajda Ci cos odpowiadajacego Twoim oczekiwaniom korzystniej cenowo Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
kretka27 Re: Tyrol-Latem / Region Paznaun 07.04.06, 10:09 w marcu byliśmy z 1,5 roczniakiem na nartach w Zillertalu. Gorąco polecam miejscowość UDERNS w tej dolinie. Sielsko, wiejsko, spokojnie, blisko do atrakcji większych miejscowości. Apartament znalazłam przez internet, możesz poszukać też na www.zillertalinfo.pl Odpowiedz Link Zgłoś