rumianek15 12.07.06, 17:43 a moze ktoś będzie po 20 07 w kretowinach jestem ciekawa jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
77iwona Re: kretowiny 12.07.06, 17:48 ja tez chwilke wczesnij szukalam watkow na temat tego osrodka bo moj maz zarezerwowal juz wyjzad w terminie od 15 sierpnia na tydzien. Byl juz w tym osrodku z kolegami nuramki w tatym roku i mowi, ze jest to bardzo ladny osrodek i wszytko bylo ok. Dlatego jedziemy teraz z naszym synkiem 15 m-cy. Zamowilismy domek murowany dwuosobowy. iwona Odpowiedz Link Zgłoś
kunna Re: kretowiny 08.08.06, 13:16 Byłam tam w czerwcu - domki murowane bardzo porzadny standard, posiłki takie sobie, jezioro piekne, ale mało tras spacerowych i mała plaża. Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: kretowiny 08.08.06, 15:08 my byliśmy w czercu w czasie długiego wekendu ja uwazam że na wypad na kilka dni miejsce super, zależy gdzie, my bylismy w apartamentach fala i uważam że sa super faktycznie może nie ma ogromnych terenów do chodzenia, ale my chodzilismy troszke po lesie, pogoda była cudna więc siedzielismy na pomoscie koło małej plazy i dzieci sie kapały i a my opalałysmy się, wieczorami jezdzilismy rowerami, chłopcy łowili ryby, był grill, gry i leniuchowanie aga mama wiki ps a jeżdze tam co roku juz od 4 lat i regeneruje siły Odpowiedz Link Zgłoś
marta308 Re: kretowiny 14.08.06, 21:13 Ja wlasnie wrocilam z Kretowin . Bylo super ! Bylismy tez w apartamentach " FALA " . Sa to bardzo ladne apartamenty . Jest czysto , duze pokoje , ful wypas . Polecam goraco . Za niewielka zaplate wypozyczyc mozna lodke od wlascicieli apartamentow . Jest grill , male molo blisko domku , mala piaskownica . Nam sie bardzo podobalo . Za rok jedziemy ponownie w to samo miejsce . A jesli chodzi o jedzenie , to nam bardzo smakowalo jedzonko w barze obok chinszczyzny . Duzo , dobrze i niedrogo . Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś