Dodaj do ulubionych

Urlop z 2-latkiem we wrześniu na Bałtykiem

17.08.06, 15:35
Szukam jakiegoś przyjemnego miejsca we wrześniu z 2-letnim synkiem (dopiero
wtedy mam urlop). Zależy mi na dobrej kwaterze z kuchnią i sympatycznymi
gospodarzami. Jakis plac zabaw tez by się przydał. Jak narazie znajomi
polecali mi Białogórę. Jeśli macie jakieś dobre doswiadczenia, proszę o rade,
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mygdula Re: Urlop z 2-latkiem we wrześniu na Bałtykiem 17.08.06, 18:05
      Polecam dwu pokojowe w pełni wyposażone mieszkanie mieszkanie w Kołobrzegu 300
      metrów od morza, zaraz przy dworcu pkp, Blisko do starówki, poczty Basenu apteki.
      Całe mieszkanie za 90 zł za dobę wolne terminy od 30 sierpnia.
      Zainteresowanych zapraszam na priv gazetowy, lub akselot@wp.pl lub 0-501-314-256
    • mami7 Re: Urlop z 2-latkiem we wrześniu na Bałtykiem 17.08.06, 21:23
      Jeśli jedziesz sama z dzieckiem to proponuję Ci jakąś większą miejscowośc, bo po
      sezonie, to strasznie pusto wszędzie, a jesli nie byłoby pogody, to fajny byłby
      chociaż jakis deptak przy morzu, czy sklep chociażby. No chyba, że będziesz
      mobilna i jedziecie z tatą dziecka.
      My byliśmy w Karwi w lipcu, mogę polecić pensjonat Nautilus, ale nie ma tam
      kuchni do dyspozycji gości. Jest plac zabaw na zewnątrz i wewnątrz salka dla
      dzieci z zabawkami. Mają dośc dobrą ofertę cenową na wrzesień. Z tym, że jest to
      wioska typowo wczasowa i po sezonie pewnie zostaje jeden czynny sklep, nie ma
      apteki. Choć blisko do Jastrzębiej Góry-tam mi się akurat nie podobało.

Wybieram się jeszcze teraz sama z dzieckiem do Rewala, ale tutaj nie mogę nic
      polecić. Szukałam pensonatu z wyżywieniem, z placem zabaw na zewnątrz i w środku
      i znalazłam cos takiego strandhotel.pl/

Generalnie wydaje mi się, że przed i po sezonie jest łatwiej znaleźć odrobinę
      spokoju nad morzem i niekoniecznie trzeba jechać do głuszy. Ale wiadomo, kto co
      lubi wink
      • wroobel13 Re: Urlop z 2-latkiem we wrześniu na Bałtykiem 18.08.06, 18:03
        fajny urlop spędzilismy w zeszłym roku w osrodku wiking w stegnie
        zajrzyj na stronę www.wikingstegna.pl
        nie było może najtaniej ale dla malucha idealnie
        pozdrawiam
        andrzej
        www.cichosza.pl
      • post_pk Re: Urlop z 2-latkiem we wrześniu na Bałtykiem 19.08.06, 00:41
        tak sie sklada ze ja jestem tata dzieckasmile - ale mama te jedzie, dzieki za namiarysmile
      • b.bujak Re: Urlop z 2-latkiem we wrześniu na Bałtykiem 06.09.06, 15:06
        za pare jedziemy do osrodka, ktory zalinkowalaś smile
        oferta wydala mi sie ciakawa, zobaczymy, jak bedzie...
        mam tylko obawy co do jednego: jesli jest turnus dla matki z dzieckiem, to
        bedzie tam pelno dzieciakow - z jednaj strony to dobrze, bo beda mogli sie
        razem bawic a moj syn jest bardzo towarzyski... ale, boje się, ze nie bedzie
        tam chwili spokoju, tylko jeden wielki harmider i wrzask...taka refleksja mnie
        naszla, gdy słyszalam w tle hałas, kiedy dzwonilam rezerwowac nocleg....
        zobaczymy...
        • mami7 b.bujak 07.09.06, 08:43
          pisałaś o wyjeździe do Rewala?
          • b.bujak Re: b.bujak 07.09.06, 10:03
            tak - jedziemy do Rewala smile dziś w nocy...
            • mami7 Re: b.bujak 07.09.06, 13:51
              W takim razie, udanego pobytu wink Napisz proszę o swoich wrażeniach po powrocie.
              Ja tam byłam w efekcie przejazdem i mi zupełnie nie podeszło, dlatego jak już jedziecie mam nadzieje, że to tylko moja subiektywna opinia.

Pozdrawiam
              • b.bujak Re: b.bujak 07.09.06, 14:40
                napisz, proszę coś więcej...
                we wrzesniu juz nie ma problemu ze znalezieniem innego zakwaterowania, wiec nie
                martwie sie za bardzo, zawsze moge poszukac czegos lepszego i zwinąc sie z
                tamtąd po paru dniach ...
                • b.bujak Re: b.bujak 07.09.06, 14:41
                  i jeśli mozesz, to daj mi alternatywne namiary na coś ciekawszego smile
                  • mami7 Re: b.bujak 07.09.06, 17:17
                    w tych okolicach nie mam ciekawego namiaru. Podobało nam się w Karwi w Nautilusie.
                    W Rewalu...było brudno, ale może źle trafiliśmy.

Pozdrawiam
    • kasia_zam Re: Urlop z 2-latkiem we wrześniu na Bałtykiem 18.08.06, 19:13
      Ja polecam Dąbki i willa Alma bardzo mili właściciele jedzonko palce lizać.Jest
      również plac zabaw dla dzieci ogólnie bardzo dobre warunki byłam tam w lipcu z
      dwulatkiem.Jak chcesz poczytać coś więcej to wejdż na stronę www.dabki.pl i tam
      wejdż na bazę noclegową i na willa Alma możesz napisać do właścicieli
      gwarantuję,że odpiszą na każdy list.Pozdrawiam.
    • jurek9940 Re: Urlop z 2-latkiem we wrześniu na Bałtykiem 21.08.06, 21:55
      Proponuje Karwie 150 m od morza,pokoje z lazienkami i tv. widok na latarnie
      morska w Rozewiu.Bezplatny dostep do w pelni wyposazonej kuchni.W razie
      potrzeby pokoje ogrzewane.25 zl. osoba dorasla,dzieci do lat 3 gratis.Tel. 0-
      605042424 Pozdrawiam i zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka