2barb 02.09.06, 21:43 Zastanawiam się jak spakować słoiczki, aby się nie uszkodziły w samolocie. Dzięki z góry za pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanmiro Re: słoiczki 02.09.06, 23:47 Zależy ile chcesz zabrać? Ja lecąc na Majorkę wzięłam tylko kilka na tak zwany początek, potem kupowałam na miejscu (ceny podobne). A tych kilka zapakowałam po prostu między ciuchy do walizki, która nadałam na bagaż. Nic się nie uszkodziło. Jesli jedziesz do "cywilizowanego" kraju to chyba nie warto brać na cały pobyt. Na stronach Gerbera i Bobovity (Nutricia) mozna sprawdzić czy i gdzie są dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikunek997 Re: słoiczki 03.09.06, 17:06 joanmiro napisała: >Na stronach Gerbera i Bobovity (Nutricia) mozna sprawdzić czy i > gdzie są dostępne. a mozesz napisac jak dokladnie to zrobic? interesuje mnie wietnam... pozdr! Michal Odpowiedz Link Zgłoś
joanmiro Re: słoiczki 03.09.06, 23:13 informacje o obecności firm Gerber i Nutricia na swiecie mozna znlaezc na stronach www.gerber.com/intl oraz www.nutricia.com, ale niestety z tego co tam widać wynika, że niestety nie ma żadnej z tych firm na rynku w Wietnamie. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: słoiczki 03.09.06, 13:43 Ja woziłam w walizce 14 obiadków po 190g i 7 deserków. Każdy słoiczek pakowałam w torebkę foliową by w razie stłuczenia nie pobrudził ubrań. a potem układałam między ubraniami, tak by nie uderzały o siebie. wygodnie można ułożyć na rozłożonym ręczniku i przykryć drugim,lekko upychając go w przestrzeń między słoiczkami. można też pakować słoiczki w skarpetki i takie "woreczki" ułozyć w walizce. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
2barb Re: słoiczki 04.09.06, 07:28 dzięki za sugestie. Jadę z alergikiem do Tunezji, więc jedzenie muszę zabrać całe i nie chcę ryzykować z nowymi produktami. Mam opcję all inclusive. Mam nadzieję, że coś tam znajdzie się, co normalnie jada. Odpowiedz Link Zgłoś