02.09.06, 21:43
Zastanawiam się jak spakować słoiczki, aby się nie uszkodziły w samolocie.

Dzięki z góry za pomysły.
Obserwuj wątek
    • joanmiro Re: słoiczki 02.09.06, 23:47
      Zależy ile chcesz zabrać? Ja lecąc na Majorkę wzięłam tylko kilka na tak zwany
      początek, potem kupowałam na miejscu (ceny podobne). A tych kilka zapakowałam
      po prostu między ciuchy do walizki, która nadałam na bagaż. Nic się nie
      uszkodziło. Jesli jedziesz do "cywilizowanego" kraju to chyba nie warto brać na
      cały pobyt. Na stronach Gerbera i Bobovity (Nutricia) mozna sprawdzić czy i
      gdzie są dostępne.
      • dzikunek997 Re: słoiczki 03.09.06, 17:06
        joanmiro napisała:

>Na stronach Gerbera i Bobovity (Nutricia) mozna sprawdzić czy i
        > gdzie są dostępne.

a mozesz napisac jak dokladnie to zrobic? interesuje mnie wietnam...

pozdr!
        Michal
        • joanmiro Re: słoiczki 03.09.06, 23:13
          informacje o obecności firm Gerber i Nutricia na swiecie mozna znlaezc na
          stronach www.gerber.com/intl oraz www.nutricia.com, ale niestety z tego co tam
          widać wynika, że niestety nie ma żadnej z tych firm na rynku w Wietnamie.
          Przykro mi.
    • klubiale1 Re: słoiczki 03.09.06, 13:43
      Ja woziłam w walizce 14 obiadków po 190g i 7 deserków. Każdy słoiczek pakowałam
      w torebkę foliową by w razie stłuczenia nie pobrudził ubrań. a potem układałam
      między ubraniami, tak by nie uderzały o siebie. wygodnie można ułożyć na
      rozłożonym ręczniku i przykryć drugim,lekko upychając go w przestrzeń między
      słoiczkami. można też pakować słoiczki w skarpetki i takie "woreczki" ułozyć w
      walizce.
      pozdr
      • 2barb Re: słoiczki 04.09.06, 07:28
        dzięki za sugestie.

Jadę z alergikiem do Tunezji, więc jedzenie muszę zabrać całe i nie chcę
        ryzykować z nowymi produktami. Mam opcję all inclusive. Mam nadzieję, że coś
        tam znajdzie się, co normalnie jada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka