Dodaj do ulubionych

Chorwacja- raz jeszcze

IP: *.* 25.04.02, 09:30
Czesc, czesc!!Mamy piekne plany zeby w te wakacje wybrac sie do Chorwacji, szukam namiarow na jakies kwatery!Poniewaz chcielibysmy jechac z zaprzyjaznionym malzenstwem i ich dziecmi bierzemy pod uwage mozliwosc zamieszkania razem- czyli 8 osob.Moze macie jakies mile wspomnienia co do konkretnej miejscowosci lub kwater???Bardzo prosze o pomoc w zorganizowaniu tego wypadu!Pozdrawiam AgaT
Obserwuj wątek
    • Gość: IzaM Re: Chorwacja- raz jeszcze IP: *.* 27.04.02, 22:07
      Witaj Aga,czytajac tu posty nt.Chorwacji sama nabralam ochoty ,aby spedzic tam wakacje.Zaczelam szperac i zasiegnelam jezyka w tym temacie.Na stronie www.interhome.pl jest mapka,a zaglebiajac sie mozesz doczytac ,gdzie sa plaze np. piaszczyste a gdzie inne.Mozesz sie tam tez zorientowac co do ceny.Powiem ci,ze ja bylam niemile zaskoczona,gdyz myslalam,ze ceny beda nizsze,a ponadto oprocz zdjec bungalowow czy willi,nie ma zdjec pokoi.Pytalam mojego brata,ktory byl w ub.roku tam na wakacjach.Otoz pojechali "w ciemno"-moj brat z dziewczyna i jeszcze jedna para.Jechali mercedesem dieslem i dzielili sie kosztami.Bez problemu znalezli "apartament" skladajacy sie z 2 sypialni,kuchni ,lazienki z WC.Wszystko wyposazone na maxa.On powiedzial,ze chcialby miec tak w domu.Cena byla 90DM za dobe.!x dziennie jedli cieply posilek w restauracji,a dodatkowo codziennie trinkowali.Ogolnie koszt tygodniowego wypoczynku z dojazdem wyniosl ich 1600,00zl.Jest to o wiele nizsza cena,niz przez to biuro interhome.Dowiedzialam sie takze,ze dalej w glab Chorwacji,w okolicach Dubrownika jest piekniej,ale pewnie tez drozej.Zreszta tamte okolice nazywane sa "male miami".Jak my bedziemy jechac,to w ciemno,bo z kwaterami tam nie ma problemu.Najgorzej jest dojechac tam z moimi dziecmi.Zuzia ma 3 lata,a to 1100km...pzdr.Iza
      • Gość: AgaT Re: Chorwacja- raz jeszcze IP: *.* 28.04.02, 17:14
        Czesc Iza!!Nasz Krzys ma teraz 2,5 lat wiec tez nie jest za specjalnym "twardzielem" na droge- mysle jednak ze gdybysmy wyjechali na noc nie bylo by z nim wiekszych problemow.Ja tez sprawdzalam ceny z tej strony internetowej i tez mnie niemilo zaskoczyly, wiem natomiast ze na miejscu mozna znalezc cos naprawde fajnego i taniego!! a podstawowa zasada przy szukaniu jest byc wczesnie na miejscu i powoli szukac ( wtedy nie bierze sie z 1 leprzej oferty). O ile nasz wyjazd dojdzie do skutku to tez pojedziemy w ciemnosmileJesli szukasz jakis namiarow - to troszke juz pogrzebalam w necie i mam kilka fajnych stron- moga sie przydacPozdrawiam AgaT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka