Dodaj do ulubionych

A może lista miejsc godnych polecenia?

IP: *.* 26.06.02, 17:48
Może ja zacznę?Kazimierz nad Wisłą - miło, mozn znaleźć ciszę spokój, ale także miłą kawiarnię, gwar... Jest kilka miejsc, gdzie mozna dobrze zjeść i niedrogo! Ja zawsze mieszkam z moja rodzinką przy ulicy Krakowskiej 23 tel 0-81 881 01 90. W pokojach są łazienki, telewizor. Jest czysto i ładnie. A dodatkowo właściciel jest rehabilitantem w szpitalu więc można skorzystać z fachowego masażu, za niewielkie pieniądze.PolecamMonika i Julinek
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Chorwacja - Biograd IP: *.* 27.06.02, 09:09
      Polecam! Byliśmy już dwa razy - 22 lipca jedziemy po raz trzeci. Jestem z Rzeszowa, wiec jedziemy przez Słowację i Węgry. Tam zatrzymujemy się na noc w miejscowości Nagykanisa na polu campingowym, 4o kilometrów od granicy z Chorwacją /camping czyściutki z małym basenikiem - właściciel nastawiony na jednodniowych turystów takich jak my ;)/. Potem już do Biogradu. A tam kolejny camping na plaży, malutki, z przemiłą właścicielką, czyste łazienki /co nas zdziwiło - bez drzwi wejściowych, ale tam taki upał, że nie ma potrzeby/. Samo miasteczko śliczniutkie, mnóstwo kafejek nad morzem.Polecam z czystym sumieniem.Magda :hello:P.S. Ceny podam, jak mąż mi przypomni ;).
      • Gość: AneczkaG Re: Chorwacja - Biograd - do Magdy IP: *.* 27.06.02, 17:50
        Magda, jedziecie pod namiot, czy na taki camping z domkami?Rezerwowaliście wcześniej? My się wybieramy we wrześniu i tak trochę myślałam o Biogradzie... Aneczka
        • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Chorwacja - Biograd - do Aneczki IP: *.* 27.06.02, 18:30
          Aneczka!Jedziemy pod namiot bez rezerwacji - ta kobieta już nas zna i mam nadzieję, że coś się dla nas znajdzie. A Biograd - jeśli jeszcze tam nie byłaś - gorąco polecam. Nie zawiedziesz się!Magda :hello:
          • Gość: AneczkaG Re: Chorwacja - Biograd - do Aneczki IP: *.* 27.06.02, 19:30
            A nie wiesz, Magda, czy nie ma tam gdzieś malutkich domków (2 osoby + dziecko) i do tego tanich?Bo pod namiot to chyba nie pojedziemy jeszcze przez kilka lat...A Biograd... no pomyślimy. Aneczka
          • Gość: Rysia Re: Chorwacja - Biograd - do Magdaleny mamy Gaby IP: *.* 16.07.02, 21:59
            Witam,Napisałam do Ciebie na priva prośbę o jakiekowiek namiary na to miejsce/ numer telefonu lub adres emailowy/ jak byłabyś tak uprzejma odpisać to będę wdzięczna,pozdrawiam,Paulina mama Wiktorka
    • Gość: monikaaa Re: A może lista miejsc godnych polecenia? IP: *.* 09.07.02, 08:59
      A mogłabys napisać odrobine o cenach?
      • Gość: Iwona_P Re: A może lista miejsc godnych polecenia? IP: *.* 09.07.02, 11:45
        Hej- my jedziemy do "domków" w Chorwacji (Dalmacja Pólnocna) we wrześniu i płacimy ok.320 Euro za dwa tygodnie. Wszystko załatwiam bezpośrednio z ośrodkiem- biura podróży chcą o wiele więcej...Apt dwuosobowy, za maluchy nie płacimy. Nie ma konieczności "meldowania " się w sobotę (zmiana turnusów, hordy turystów na drogach i nie tylko) co uważam za super sprawę.Pozdrawiam.Iwona
        • Gość: AneczkaG Re: A może lista miejsc godnych polecenia? IP: *.* 16.07.02, 19:53
          Iwona, czy "do domków" to znaczy takich każdy osobno stający, z łazienką aneksem kuchennym?Marzy mi się coś takiego!!! Gdzie to znalazłaś?I ogle w ile osób jedziecie? Bo my tylko 2+1 dziecko 2 lata - nie wiem, czy na taką ilość domek taż się znajdzie.Proszę napisz mi coś więcej!Aneczka PS. Ale się Ciebie uczepiałam :)
          • Gość: Iwona_P Re: A może lista miejsc godnych polecenia? IP: *.* 20.07.02, 10:41
            Hej AneczkaOdpisałam Ci na priva i przesłałam kilka zdjęć tego ośrodkaPzwIwona
        • Gość: Kryszka Re: A może lista miejsc godnych polecenia? IP: *.* 24.07.02, 11:58
          IwonkoCzy mgłabyś mi również przesłać więcej informacji dotyczących tego ośrodka. Planujemy wyjazd we wrześniu z naszą dwuletnią córcią.Dziękuję z góryPozdrawiam serdecznieKrystyna
    • Gość: mysia Re: A może lista miejsc godnych polecenia?Pogorzelica IP: *.* 12.07.02, 17:56
      A więc Pogorzelica Ośr.Szkoleniowo-Wypoczynkowy"krystyna"ul.Wojska polskiego 7 tel. 091/3863161.Ok 150 m od morza.pokoje 2,3.4 os z łazienkami i Wc,wszystkiem z balkonami w 1 pietrowych murowanych pawilonach.Posrodku budynek recepcji,w nim stółówka,sala DVD,siłownia,sala zabaw dla dzieci,sal ping-pongowa.Na mijescu wypożyczalnia rowerów,miejsce na ognisko,place zabaw dla dzieci.Teraz cena 30zł/osoby dla dzieci zniżki.Bardzo dobre jedzonko.Parking,teren ogrodzony.Dorota
      • Gość: maminka Re: A może lista miejsc godnych polecenia?Pogorzelica IP: *.* 18.07.02, 22:40
        Czy w Pogorzelicy 30 zł kosztuje nocleg z wyzywieniem? Chyba niemożliwe.
    • Gość: Elik Re: A może lista miejsc godnych polecenia? - Magdaleny mamy Gaby IP: *.* 19.07.02, 09:16
      Magda napisz jak przyjedziesz coś więcej proszę. Ja jestem z Lublina więc też byśmy jechali podobną trasą, ale już nie w tym roku tylko na następny. W tym roku na polskie morze, maż boi się dalej. Zresztą nie dziwię mu się. Za rok może wreszcie i ja usiądę za kółkiem ;)Moja córa jest 3 miesiące młodsza od Twojej, więc wrażenia mile widziane. Teraz pewnie nie masz czasu, pakowanko ;)Pozdrawiam Elik
      • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: A może lista miejsc godnych polecenia? - do Elik IP: *.* 19.07.02, 09:30
        Elik!Dam znać zaraz po powrocie. Problem polega tylko na tym, że my jedziemy bez Gaby, więc na pewno ominie nas wiele dodatkowych problemów ;). Magda :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka