agars2 05.04.07, 22:34 Chciałabym wybrać się tydzień po świętach na Tropical Island k/Berlina z 3,5 letnim dzieckiem. Prosze o wskazówki i rady.Planuje wyjazd 1 dniowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4269m Re: Tropical Island jak jest??? 06.04.07, 07:57 Ja chętnie posłucham opini, ponieważ też mamy w planach taki wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka5 Re: Tropical Island jak jest??? 06.04.07, 10:14 To taki ogromny "namiot" w którym sa dwa baseny, w tym jeden z piaskową plażą. sa leżaki, sztuczne rzeki, wiry itp. Parę knajpek (drogich raczej) i występy taneczno-spiewająco. jesli ktos lubi wode może tam spokojnie spędzić cały dzień. podobno atrakcja jest nocleg tam w namiocie (extra płatny, oczywiście...). Masa polskich wycieczek... Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Tropical Island jak jest??? 06.04.07, 14:02 Byłam 2 tygodnie temu. Pytaj co chcesz wiedzieć to odpowiem. Co do jedzenia wcale nie jest tak drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_zg1974 Re: Tropical Island jak jest??? 08.04.07, 18:58 nie polecam wogóle odradzam. ogromny moloch żadnych atrakcji jedzenie drogie i nie możesz mieć swojego tylko musisz tam kupować ,bo chodzą ochroniarze i pilnują czy aby przypadkiem nie jesz czegoś innego np. swoich kanapek czy nie pijesz picia. myśly byli wprawdzie niedługo po otwarciu gdzi płaciło się jak dobrze pamiętam 20 euro za 34 godz. i powiem tylko tyle że po 3 godz. wyszliśmy znudzeni i zawiedzeni tym co tam było.ale Niemcom chyba to pasowało bo byli widać zadowoleni.....naprawdę nie polecam nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Tropical Island jak jest??? 09.04.07, 18:37 A ja polecam. Na pobyt z dzieckiem super!!!! Można wnieść swoje picie i jedzenie. My tego nie robiliśmy, mieliśmy tylko soczek dla dziecka. Ceny lodów ok. 4 euro, kawa 2-4 euro, drinki ok. 5 euro. Byliśmy 2 dni z nocowaniem i nie mieliśmy ochoty wychodzić. Nie warto jechać w sobotę i niedzielę bo jest dużo ludzi. W piątek był luz. Obsługa miła, czysto, duży bezpłatny parking. Wstęp dorosłego 20 euro, dziecko 16,50. Jak wchodzi 2 dorosłych z 1 dzieckiem to każde kolejne dziecko jest za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_zg1974 Re: Tropical Island jak jest??? 09.04.07, 19:18 jak już to polecam bardziej w Czechach centrum Babilon tam jest o wiele więcej atrakcji dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś