Dodaj do ulubionych

samotna mama z 2 latkiem nad morzem

12.04.07, 13:56
Czy możecie polecić jakieś miejsce nad morzem dla samotnej mamy z 2 latkiem.
Nie musi być super luxus, ale żeby w okolicy była możliwośc np. zostawienia
malucha na 1-2 godziny w zorganizowanej grupe( cos na kształt przedszkola)i
żeby w razie deszczu było co robić.
A może sa na forum inne samotne mamy 2-3 latków szukające towarzystwa na
wyjazd np. w czerwcu?
Obserwuj wątek
    • kasia27 Re: samotna mama z 2 latkiem nad morzem 12.04.07, 21:55
      Cześć, nie znalazłam zorganizowanych wyjazdów dla matek z zieckiem więc
      zaklepałam w drugiej połowie czerwca domek w jarosławcu.
    • gami13 Re: samotna mama z 2 latkiem nad morzem 13.04.07, 10:03
      Zajrzyj na strone www.fala1.pl - organizuja zajecia dla dzieci, maja
      wykwalifikowana animatorke zabaw dla dzieci. Osrodek znajduje sie w Łazach.
    • sylaluk Re: samotna mama z 2 latkiem nad morzem 13.04.07, 17:24
      Hej
      Ja tez chyba sie wybiore smama z moim 3,5 latkiem nad morze w czerwcu.Masz juz
      jakies fajne namiary??
      Sylwia i Hubi(24.09.2003)
    • misiador123 Re: samotna mama z 2 latkiem nad morzem 17.04.07, 20:39
      witaj
      ja wybieram się z moim 3 letnim dzieckiem nad morze do Władysławowa.Wynajmuję
      nocleg tutaj: www.polwysep.pl/stocki
      cena:25zł/osoba
      • alfa36 Re: samotna mama z 2 latkiem nad morzem do misiado 26.04.07, 22:05
        Wiesz może na ile pokoi jest wspolna lazienka w tym ośrodku?
    • annes67 Re: samotna mama z 2 latkiem nad morzem 17.04.07, 22:00
      moze by zebrac sie w grupe z tymi 3-latkami, i nie ogladac sie na zajecia,
      bedziemy dyzurowac na zmiane...jesli chodzi o godzinna c opieke.
      mysle o pogorzelicy, jest tam pare fajnych miejsc, domki wlesie...gorzej
      zkuchnia...ale jakis osrodek cos tam daje. bylam w;
      www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/1970,pogorzelica,osrodek-
      wczasowy-w-pogorzelicy-w-zachodniopomorskim;zachodniopomorskie -urokliwie
      polozony...jestem niezdecydowana dokladnie ale dyspozycyjna czasowo , bez
      swojego auta, ze stolicy wielkopolski....a ten wyjazd to zaleznie od prognoz
      pogody, moze nawet maj jeszcze.
      prosze o kontakt !tel.602813558
      • olaah Re: samotna mama z 2 latkiem nad morzem 20.05.07, 12:47
        Cześc dziewczyny ja jade sama z 3 latkiem do Lędowa koło Ustki od 5 lipca na 2
        tyg. jeśli któraś jest chętna to zapraszam. a jeśli któraś z was nie ma pojazdu
        to chętnie zabiorę bo jadę sama przez całą Polskę więc będzie raźniej (jadę ze
        sląska) aha www.park-hotel.pl to moje miejsce
        • martinkau do olaah 28.05.07, 09:39
          Hej - ja też wybieram się do Lędowa ( hotel-park) - czy już tam byłaś? Jest ok
          dla mam z dziećmi? Mój właśnie skończył 2 lata...
    • bea-ta Re: Pogorzelica 14-28.07 19.04.07, 09:51
      Chętnie spotkam sie z jakąs samotna mamą będącą na urlopie w tym okresie w
      Pogorzelicy czy Niechorzu, bede z 3-letnim synem mieszkać w Stoczniowcu w
      Pogorzelicy, wr. czego służe telefonem, żeby można było wspólnie spędzić czas a
      dzieci miały rówiesnika do zabawysmileBeata
      • kme1 Re: Swinoujście 16-27.07 19.04.07, 22:25
        Będę w tym terminie w Swinoujściu z dzieckiem 2 lata i chętnie spotkam sie z
        drugą samotna mamą z dzieckiem w podobnym wieku. mail: kme1@gazeta.pl
      • annes67 Re: Pogorzelica 14-28.07 26.04.07, 09:56
        napisalam swoje namiary na twoj adres gazetowy, moze sie jakos umowimy...
    • czarnula28 www.giuseppesass.pl 04.05.07, 21:57

• ada1077 Re: samotna mama z 2 latkiem nad morzem 06.05.07, 08:14
      Ja też wybieram się nad morze w czerwcu sama z 5 latkiem i roczniakiem. Jeszcze
      nie wiem gdzie, najchętniej tam, gdzie pod ręką jest troche atrakcji dla dzieci
      i mam, towarzystwo innych mam, jakiś plac zabaw czy ogródek, koniecznie płaskie
      zejścia do plaży (wózek) i aby było gdzie chodzić na desery wink. Jeśli jakaś
      mama ma ochotę na towarzystwo takiej mamy jak ja to zpraszam na priv smile
      Współpraca przy opiece nad dziećmi z inną mamą lub mamami mile widziana.
    • mamahuberta Re: samotna mama z 2 latkiem nad morzem 20.05.07, 13:36
      Witam
      Ja wybieram się w czerwcu, nad morze z sześciolatkiem i jego 20 miesięczną siostrą.
      Moj adres mailowy kiniaki1@op.pl
      Może wspólnie poszukamy jakiegoś fajnego miejsca nad morzem??
    • sasia7 Re: samotna mama z 2 latkiem nad morzem 22.05.07, 09:59
      Ja z moimi brzdącami jadę na zorganizowany dla rodziców z dziećmi wypoczynek na
      Mazury. www.rozwinskrzydla.com Byłam z Nimi w zimę i naprawdę polecam.
      • annus7 Re: samotna mama z 2 latkiem nad morzem 23.05.07, 22:49
        Kiedy się wybierasz? z ilu letnim "brzdącem" Ja mam 7 letniego syna i
        zastanawiam się gdzie z nim się wybrać
        • joasiiik25 Re: jade z 3 latkiem do... 26.05.07, 11:02
          Łeby
          bede w terminie od 8.07 do 22.07
          zapraszam
          podam kontakt na priv
          • rrgb Re: jade z 3 latkiem do... 26.05.07, 18:55
            Ja mam urlop od 14 lipca do 4 sierpnia. W tym czasie chciałabym pojechać na 2
            tygodnie nad morze z moim 5-letnim synkiem. Szczególnie zależy mi na ośrodku
            wczasowym, a nie na kwaterze prywatnej, bo już oba przypadki przerabialiśmy.
            Jak się ma pecha to na kwaterze prywatnej można zastać samych studentów i
            emerytów, czyli zero towarzystwa dla dziecka. Tak własnie mi się kiedyś
            zdarzyło, a dziecko wiadomo ciągnie do dzieci i cały czas trzeba było
            organizować towarzystwo. Natomiast będąc w dośc dużym ośrodku wczasowym zawsze
            są jakieś inne dzieciaki w zblizonym wieku. I wtedy dziecko zadowolone (mama
            także), pół dnia bawi się na plaży, a drugie "gania" z kolegami po terenie
            ośrodka. Wieczorem zachwycony i wykończony, z poobijanymi kolanami pada i śpi
            jak zabity do rana.
            Sprawdzałam ceny w ośrodkach wczasowych i nie jestem zachwycona - wychodzi mi,
            że za mnie i 5-latka powinnam zapłaćić z wyżywieniem (3 posiłki) około 180 zł.
            za dobę. To uważam dość dużo. Zwłaszcza, że dziecko śpi ze mną w łózku
            (wersalka). I je też niewiele.
            Mam prośbę, gdyby jakaś mama miała namiary na ośrodek wczasowy tańszy od 180
            zł. na dobę (łazienka, TV), to proszę o kontakt. Ewentualnie jeśli jakaś
            samotna mama też z 5-latkiem jedzie na kwaterę prywatną, to mogę się dołączyć -
            chłopaki mogliby razem się bawić.
            Pozdrawiam, można pisać ma meila gazetowego.
            Renata
            • kosmitka13 Re: nad moze z 2 chlopcami 28.05.07, 11:36
              ja wybieram sie nad morze w sierpiniu w drugiej polowie z 2,5 latkiem oraz 6,5
              latkiem.swoje poszukiwania skupilam na miejscowosci Stegna, jest to mniej
              wiecej mierzeja wislana, zatoka.woda tam ciepla, osrodki w lesie blisko do
              morza , sa atrakcje i na plazy dla dzieci jak i takie baseniki z pileczkami.z
              tego co juz sie zorientowalam ceny sa rozne, w niektorych osrodkach jest
              zapewniona opieka dzieciom , sa place zabaw itd.wiecej informacji na
              www.mierzeja.pl , ciekawe sa oferty domków.jesli ktos sie wybiera w drugiej
              polowie sierpnia to bylo by super.
    • agnieszka71 Re: samotna mama z 2 latkiem nad morzem do rrgb 28.05.07, 12:44
      Hej może na stronach natury cos znajdziesz
      www.naturatour.pl/ow.php/ow=34/r=7/#1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka