Dodaj do ulubionych

DĘbki czy Chłapowo ??

02.05.07, 14:30
Co lepsze na wczasy z 2-latką ?
Dębek nie znam i spotkałam się z różnymi opiniami natomiast Chłapowo pamiętam
sprzed 6 lat z maja a teraz wybieram się w 1-szej połowie sierpnia. Gdzie
będzie spokojniej i gdzie znajdę więcej "atrakcji dla 2-latki ?

Pozdrawiam.
Aga.

Obserwuj wątek
    • izatka Re: DĘbki czy Chłapowo ?? 02.05.07, 19:01
      Pamiętaj, że Chłapowo od morza oddziela jedyna droga z Władysławowa do J.Góry i Karwi. Korki bywają koszmarne w sezonie. Natomiast w Dębkach, jeżeli nie masz samochodu, to trochę utkniesz, nie jest tak skomunikowane jak Chłapowo. Pozdrawiam
      • agab72 Re: DĘbki czy Chłapowo ?? 03.05.07, 13:18
        jedziemy autem, ale nie zamierzamy ciągle jeździć na wycieczki do Gdańska czy
        Jastrzębiej Góry więc mam nadzieję, że korki nie będą zbyt uciążliwe - ew. w
        czasie dojazu i wyjazdu (jeśli zdecyduję się na Chłapowo...... Chyba będę
        ciągnąć losy smile

Pozdrawiam.
        Aga.
        • squonk Re: DĘbki czy Chłapowo ?? 07.05.07, 13:56
          Nie bylam w DĘbkach od dluzszego czasu ale ta miejscowosc zawsze byla raczej
          znane jako miejsce wypadow przede wszystkim warszawskiej mlodziezy w wieku
          roznym [czytaj: imprezownia]. Moze w chwili obecnej sa tam warunki dla matek z
          malymi dziecmi - ale w moim odczuciu etos DĘbek [znane m. in. jako jedna z
          pierwszych plaz naturystow w PL] sie nie zmienil. Jakis czas temu byl w GW
          watek zalozony przez zdegustowana matke spedzajaca wypoczynek z dzieckiem w tej
          miejscowosci.
          • agab72 Re: DĘbki czy Chłapowo ?? 07.05.07, 15:01
            Ale czu na pewno myślisz o DĘbkach czy może o DĄbkach.... ??

Pozdrawiam.
            Aga.
    • ana119 Re: DĘbki czy Chłapowo ?? 07.05.07, 21:56
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=60321231&a=61565829
      byłam ubiegłym roku z dwulatkiem i zapamiętałam dokładnie taki obrazek deptaku.
      Dębki nie mają odpowiedniej infrastruktury, żeby pomieścić tłumy wczasowiczów.
      • edzia.79 Re: DĘbki czy Chłapowo ?? 08.05.07, 08:43
        W tamte wakacje bylam w Chlapowie z 4-latkiem a teraz wlasnie wrocilismy stamtad z majowki.W wakacje rzeczywiscie bylo sporo osob we Wladyslowowie ale Chlapowo jest bardzo ciche i spokojne.To taka mala wioska,niestety po atrakcje musisz chodzic do Wladyslawowa albo jezdzic do Jeleniej Gory.Tam mimo kiepskiej pogody bylo mnostwo miejsc do zabaw dla dzieci.
        • edzia.79 Re: DĘbki czy Chłapowo ?? 08.05.07, 08:45
          polecam ci osrodek Maksmar ktory jest nastawiony na wakacje z dziecmi.Bardzo dobre warunki,fajny plac zabaw a w srodku sala zabaw na pochmurne dni.

www.maksmar.pl
          • agab72 Re: DĘbki czy Chłapowo ?? 08.05.07, 11:24
            Zdecydowałam się na Chłapowo, w którym ostatnio byłam 6 lat temu.
            Zaliczka wpłacona. Mam nadzieję, że i tym razem się nie zawiodę.

Pozdrawiam.
            Aga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka