Dodaj do ulubionych

NEPTUN W LEBIE

14.06.07, 18:00
witam
potrzebuje opinii od Was na temat hotelu Neptun w lebie. Czy warto sie tam
wybrac z dwuletnim dzieckiem? jaka jest plaza? ogolnie jaka jest leba?
pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • mamaanieli neptun 15.06.07, 08:36
      mieszkaliśmy po ślubie w Neptunie, a więc jeszcze bez dziecibig_grin było świetnie. w
      tym roku byliśmy w osrodku niedaleko neptuna. widziałam, że oprócz basenu jest
      fajny plac zabaw, plaża w porządku, choć w sezonie mnóstwo ludzi. ale zawsze
      można pójść na zachód ul nadmorską i znaleźć miejsce dla siebie. jedzenie w
      neptunie swietne. pozdrawiam
      ps. i z tego co wiem, jest opieka dla dzieci.
    • lena99 łeba 15.06.07, 09:00
      Hotel ma własny kawałek plaży więc nie będzie aż tak strasznego tłoku. Jedynie
      zejście na plażę jest po schodach, ale dwulatka sobie poradzi.
      łeba to typowe nadmorskie miasteczko tętniące życiem w wakacje. Z atrakcji
      warto zobaczyć ruchome wydmy, ale uwaga - jest tam bardzo gorąco - lepiej
      wybrać trochę chłodniejszy dzień. Przy wydmach jest piękna szeroka plaża. Poza
      tym jest to co zwykle nad morzem - mnóstwo ludzi, główna ulica pełna
      samochodów, budki z lodami, goframi itp., "małpi gaj" dla dzieci (ale mały).
      Aha, do wydm można pojechać kolejką. Można też popłynąć stateczkiem w morze. W
      neptunie jest też fajny taras-kawiarnia z widokiem na morze. Pozdrawiam
      • ona10001 Re: łeba 15.06.07, 11:15
        Łeba to najfajniejsze nadmorskie miasteczko!
    • magasia Re: Łeba 15.06.07, 18:26
      A ja byłam w zeszłym roku w Łebie i nie podobało mi się. Mieszkałam na
      Turystycznej z oknami na ulicę. Dzień i noc tłumy ludzi walących z i nad morze,
      często po dłuższych imprezach. Tłumy, smród spalin, hałas i ten samochód
      reklamujący wesołe miasteczko doprowadzał mnie po prostu do szału. Nie miałam
      wózka ani samochodu, przez dwa tygodnie dźwigałam mojego trzylatka kawał drogi
      nad morze i z powrotem (a miało być 300m). Nadmorski las to po prostu istne
      wysypisko śmieci. Codziennie z zasyfiałej plaży wywożą ciężarówki śmieci
      po "turystach". Knajpy traktują klientów taśmowo - szybciej, szybciej, następny
      proszę! Jednym słowem - Łeba to miejsce dla imprezowych podlotków, a nie na
      odpoczynek dla spracowanej matki z dzieckiem. Wróciłam zmęczona i na pewno już
      tam więcej nie pojadę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka