Dodaj do ulubionych

Bobolin, ktoś był?

16.06.07, 23:16
Bedę wdzięczna za opinie o miejscowości. Baza jest skromniutka, a chodzi nam
o opinie jak było. Wielkie dzięki.
Obserwuj wątek
    • bba75 Re: Bobolin, ktoś był? 20.06.07, 20:16
      Ja też się tam wybieram.
      domki-letniskowe.nalato.pl/dojazd.html
      Ktoś był?
      • asiaz00 Re: Bobolin, ktoś był? 21.06.07, 14:34
        Ja byłam od 06.06. do 10.06. w domkach Sunset. Domki są naprawdę super. Jedyny
        mankament to że leżą one blisko drogi i słychać samochody. Domki są też dość
        oddalone od restauracji / dobrze że mieliśmy rowery to mogliśmy swobodnie z
        małym jeździć na obiady / bo tak na pewno mały nie chciałby taki kawał drogi
        iść. Plaża bardzo ładna i nie przeludniona.
        • sylviamax1 Re: Bobolin, ktoś był? 09.03.15, 20:52
          Proszę o informację jak daleko jest z ośrodka Sunset do morza. Na mapie wygląga na spory kawałek. Czy są jakieś mniejsze zejścia na plaże blisko ośrodka? Będę wdzięczna za informacje.
    • karolina1974 Re: Bobolin, ktoś był? 20.06.07, 21:06
      Witam!byliśmy w zeszłym roku w domkach w Bobolinie.Miejscowosc mało odwiedzana
      przez turystów.Nie ma prawie w ogóle smażalni ryb,kawiarenek,itp.Sa sklepy
      spożywcze.Do plaży mieliśmy ok 1500m.Plażowiczów(w porównaniu z innymi
      kurortami)b.mało.
      Polecają w Bobolinie hotel o nazwie Rancho
      Mustafa,widziałam,że goscie z tego hotelu,byli dowożeni na plaże.Jest możliwośc
      nauki jazdy konnej,opieka dla dzieci.Osobiście bardzo tam wypoczęłam(bylismy z 4
      l.córką i trzymiesięcznym synkiem).Mąż lubi bardziej uczęszczane miejsca,nie
      lubi daleko chodzić,itp.Cieszyłam się,że nie było tłumów na plaży,widziałam
      córke nawet gdy troche oddaliła sie od koca.Dobrze jest mieć samochód.Polecam
      Bobolin,jeśli nie lubicie tłumu,hałaśliwych dyskotek,itp.Można tam naprawde
      wypocząc.Minusem jest brak fajnych kafejek,smażalni,itp.(przynajmniej nie tak
      było w lipcu zeszłego roku).Pozdrawiam i życzę miłych wakacji!
    • karolina1974 Re: Bobolin, ktoś był? 20.06.07, 21:09
      www.mustafa.morze.net.pl/opis.php
      przesyłam link.Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka