czakaka 16.06.07, 23:16 Bedę wdzięczna za opinie o miejscowości. Baza jest skromniutka, a chodzi nam o opinie jak było. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bba75 Re: Bobolin, ktoś był? 20.06.07, 20:16 Ja też się tam wybieram. domki-letniskowe.nalato.pl/dojazd.html Ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaz00 Re: Bobolin, ktoś był? 21.06.07, 14:34 Ja byłam od 06.06. do 10.06. w domkach Sunset. Domki są naprawdę super. Jedyny mankament to że leżą one blisko drogi i słychać samochody. Domki są też dość oddalone od restauracji / dobrze że mieliśmy rowery to mogliśmy swobodnie z małym jeździć na obiady / bo tak na pewno mały nie chciałby taki kawał drogi iść. Plaża bardzo ładna i nie przeludniona. Odpowiedz Link Zgłoś
sylviamax1 Re: Bobolin, ktoś był? 09.03.15, 20:52 Proszę o informację jak daleko jest z ośrodka Sunset do morza. Na mapie wygląga na spory kawałek. Czy są jakieś mniejsze zejścia na plaże blisko ośrodka? Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1974 Re: Bobolin, ktoś był? 20.06.07, 21:06 Witam!byliśmy w zeszłym roku w domkach w Bobolinie.Miejscowosc mało odwiedzana przez turystów.Nie ma prawie w ogóle smażalni ryb,kawiarenek,itp.Sa sklepy spożywcze.Do plaży mieliśmy ok 1500m.Plażowiczów(w porównaniu z innymi kurortami)b.mało. Polecają w Bobolinie hotel o nazwie Rancho Mustafa,widziałam,że goscie z tego hotelu,byli dowożeni na plaże.Jest możliwośc nauki jazdy konnej,opieka dla dzieci.Osobiście bardzo tam wypoczęłam(bylismy z 4 l.córką i trzymiesięcznym synkiem).Mąż lubi bardziej uczęszczane miejsca,nie lubi daleko chodzić,itp.Cieszyłam się,że nie było tłumów na plaży,widziałam córke nawet gdy troche oddaliła sie od koca.Dobrze jest mieć samochód.Polecam Bobolin,jeśli nie lubicie tłumu,hałaśliwych dyskotek,itp.Można tam naprawde wypocząc.Minusem jest brak fajnych kafejek,smażalni,itp.(przynajmniej nie tak było w lipcu zeszłego roku).Pozdrawiam i życzę miłych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1974 Re: Bobolin, ktoś był? 20.06.07, 21:09 www.mustafa.morze.net.pl/opis.php przesyłam link.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś