kukunia791 03.08.07, 10:48 Prosze o rade gdzie najlepszy dojazd nad morze pociągiem babcia z wnuczkiem Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasik2501 Re: Pociągiem nad morze 03.08.07, 17:14 Sprawdz z twojej miejscowosci jaki pociag jedzie bezposrednio bez przesiadki nad morze .Ale przewaznie Kołobrzeg wchodzi w gre, bo pociag jedzie przez cała polske ,Hel .Poznaj dobrze trase .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kukunia791 Re: Pociągiem nad morze 03.08.07, 22:01 Interesuje mnie podróż z Krakowa lub Katowic co możecie polecić dla babci i wmuczka (3 latka) prosze o rady Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda2228 Re: Pociągiem nad morze 03.08.07, 22:43 z Krakowa przez Katowice jedzie do Świnoujscia to ostatnia stacja-polecam sama byłam Odpowiedz Link Zgłoś
promada Re: Pociągiem nad morze 04.08.07, 11:13 Z Krakowa do Władysławowa przez Hel podróż trwa ok 12godzin! My tak jedziemy we wrześniu synek będzie maiał wtedy roczek! Bezpośredni bez przesiadek! Odpowiedz Link Zgłoś
kasik2501 Re: Tak jak mówiłam... 04.08.07, 11:37 Skoro Kraków lub Katowice to tak jak pisałam Kołobrzeg,ale sa tez miejscowosci gdzie od bezposredniej miejscowosci dojedziedz w 5 minut busikiem .Ja byłam w Grzybowie spokojnie jak dla dzieci.Pociag niestety jedzie tak pomału ze zamiast dojechac w 14 godzin z Zawiercia jechalismy 16 godzin niestety pozrywało linie ,i stalismy .... Niestety nasze trasy chodzi o nie remontowane tory nie pozwalaja na szybaka jazde i pociag przypomina ślimak-szok.Ale naszczescie dzieci lubia jak pociag kołysa i smacznie spia ja jechałam z dwulatkiem i pieciolatka. Odpowiedz Link Zgłoś