mar_mar2 01.01.08, 20:37 Chcemy tam jechać z dwójką dzieciaczków (5 lat, 2 lata) w lipcu na dwa tygodnie. Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atwar1 Re: Santa Ponsa Park - Majorka - prosze o opinie 03.01.08, 16:06 Witam My lecimy tam w czerwcu, tez z dwójka dzieci. Szukałam opinii o tym hotelu w internecie i były całkiem dobre, wiec mam nadzieje ze się nie zawiodę Tu przykładowe opinie www.wakacje.pl/hotele/wyswietl_wszystkie_oceny.php?id_hotele=13305&wyswietl_wszystkie=1&nazwa_hotele=Pionero%20Santa%20Ponsa%20Park&ocen_hotel=1 Odpowiedz Link Zgłoś
iwonasg Re: Santa Ponsa Park - Majorka - prosze o opinie 13.01.08, 13:44 kiedy planujecie wyjazd? ja chcę gdzieś pojechać z młodym ( 4lata) niestety mąż nie pisze się na wakacyjne wojaże więc chyba sami musimy coś wykombinować. Ten hotel mam na oku i się zastanawiam na ich ofertą ( ze scana ). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monia-1971 Re: Santa Ponsa Park - Majorka - prosze o opinie 13.01.08, 15:23 my jedziemy 01.07 z 3 dzieciaków 15,16 i 2 latka , lecimy z krakowa też ze scana Odpowiedz Link Zgłoś
atwar1 Re: Santa Ponsa Park - Majorka - prosze o opinie 13.01.08, 21:47 My lecimy 12 czerwca, też ze scan holiday. Z dwójką szkrabów- córka 4 latka i synek- roczek (dokładnie lecimy w jego urodzinki) Odpowiedz Link Zgłoś
monia-1971 Re: Santa Ponsa Park - Majorka - prosze o opinie 14.01.08, 09:10 a my lecimy dzień przed 2 urodzinami naszego malucha i nic za niego nie płacimy i o to nam chodziło ja też poleciałabym w czerwcu ale starsza córka kończy gimnazjum i musi pozałatwiać formalności związane z nową szkołą więc nie dało się inaczej troche się boję upałów ale może przetrwamy Odpowiedz Link Zgłoś
atwar1 Re: Santa Ponsa Park - Majorka - prosze o opinie 14.01.08, 20:53 Tu jeszcze troche opinii i zdjęć robionych przez wczasowiczów www.holidaycheck.pl/hotel-informacje+o+podro%C5%BCy_Hotel+Pionero-hid_34567.html Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka78 Re: Santa Ponsa Park - Majorka - prosze o opinie 23.01.08, 14:47 A ja też chciałam pojechać do hotelu Santa Ponsa na Majorkę, też ze Scana, ze względu na klub Fan Scan, i też z dwójką dzieci: 4latka i półtora koku i powiedziano mi, że nie mogę. Dlaczego? Ponieważ oferta dotyczy tylko rodzin z jednym dzieckieim lub z dwójką dzieci, ale starszych, pełnopłatnych. Napiszcie, proszę, jak to w końcu jest. Bardzo mi zależy na tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka78 Re: Santa Ponsa Park - Majorka - prosze o opinie 24.01.08, 10:00 Ponawiam prośbę. Odpowiedz Link Zgłoś
atwar1 Re: Santa Ponsa Park - Majorka - prosze o opinie 24.01.08, 14:28 W terminie,, w którym lecimy nie było juz wolnych pokoi rodzinnych więc zdecydowalismy sie na pokój dwuosobowy z dostawka i łóżeczkiem dla malucha. Ale żeby było to mozliwe pani z biura musiała wysłac zapytanie do centrali w Niemczech a oni do hotelu, czy taka opcja jest możliwa. Hotel się zgodził i lecimy. Może nie każdy pracownik biura wie o takich procedurach. Jeśli chcesz to mogę podać Ci maila bezpośrednio do pani, która nam robiła rezerwację. Jeśli tak napisz do mnie na ten adres: a.grula@chello.pl Odpowiedz Link Zgłoś
atwar1 Re: Santa Ponsa Park - Majorka - prosze o opinie 13.06.08, 22:17 W niedzielę lecimy. Może ktoś już wrócił stamtąd i może się podzielić wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do atwar1 16.06.08, 11:28 napisz koniecznie po powrocie jak było i zamieść opinię na wakacje.pl lub holidaycheck Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
atwar1 Re: do atwar1 01.07.08, 21:16 Wróciłam już jakiś czas temu ale nie mogłam się zebrać do napisania opinii. Wyjazd nam się bardzo udał. Hotel mogę polecić- zarówno osobom dorosłym jak i rodzinom z dziećmi. Miał kilka minusów, które jednak nie psują ogólnego pozytywnego wrażenia.( do minusów mogę zaliczyć- sąsiedni hotel, w którym odbywały się głośne imprezy i nawet przy zamkniętym oknie było mocno słychać, kolacje były dość ciężkie- typowe dinnery na ciepło- a my raczej woleliśmy zjeśc jakąś kanapke czy coś w tym stylu- wędliny były raczej serwowane na obiad) Plusów było znacznie więcej- pokoje czyste, takie jak na zdjęciach w katalogu, codziennie sprzatane. Jedzenie smaczne- na obiad były dwie zupy do wyboru co było wazne dla dzieci (nie musiały jeść w kółko frytek), Fajne baseny, animacje dla dzieci (Fan Scan)blisko do plaży i sklepików. Może macie jeszcze jakieś konkretne pytania? Odpowiedz Link Zgłoś