wenus2525 15.05.08, 19:39 www.wezyr.turystyka.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Przeczytaj zamin wyjedziesz na wakacje 15.05.08, 19:48 dlatego staram się nie jeździć na wakacje organizowane przez biura podróży, sama szukam na necie kwater i sama biorę za nie odpowiedzialność, ale nie jeżdże do Turcji, Majorki, Egiptu itp. jakoś mnie tam nie ciągnie ale oczywiście takie rzeczy ni epowinny mieć miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
kama1978k Re: Przeczytaj zamin wyjedziesz na wakacje 16.05.08, 09:44 A gdzie w takim razie jeździsz? I co jest złego w Majorce? Rozumiem że ktoś może sie obawiać Egiptu. Co do Turcji też nie wiem dlaczego jest na twojej czarnej liście. A co do tej reklamacji. Uwielbiam takich ludzi, którzy przyjeżdżają z wakacji i maja czas ochotę pisać takie wywody i jeszcze zamieszczać je w internecie. Ja ZAWSZE jeżdżę na wakacje zorganizowane przez biura podróży. Tym bardziej z dzieckiem gdzie wyjątkowo zależy mi na wysokim komforcie. Tylko że ja nie jadę na wakacje z założeniem ze będzie źle i nawet mimo drobnych problemów staram sie pozytywnie myśleć. Fakt, nie zdążyła mi sie nigdy taka sytuacja jak opisana w linku i wyobrażam sobie że ludzie czują sie oszukani i zdegustowani. Ale wystarczy poczytać w internecie że takie sytuacje w krajach arabskich są dość częste i niestety wziąć to pod uwagę przy wyborze miejsca odpoczynku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Przeczytaj zamin wyjedziesz na wakacje 16.05.08, 09:48 Dlatego, że tam raczej trzeba się wybierać z biurem podróży a ja nie lubię załatwiać coś przez biura, nie lubię wycieczek zorganozowanych. Nie mam nic przeciwko tym państwom. A gdzie jeżdżę, głownie w góry polskie i słowackie, marzą mi się Czechy, Szwajcaria, Słowenia itp. A w tym roku akurat jedziemy na Mazury. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Przeczytaj zamin wyjedziesz na wakacje 16.05.08, 09:50 ja tam też jeżdzę na zorganizowane wakacje do tego strasznego Egiptu, Turcji (jedziemy z synkiem juz 2 raz - o zgrozo, za miesiąc i to z opisanym Wezyrem)... ale jakoś takie historie nie wprawiaja mnie w panikę kompletnie, może też dlatego, że nigdy mi się nie zdarzyły. reklamacje zdarzają się zawsze - i to ze wszystkuich biur, nawet tych najlepszych i najdroższych. zastanawiam się co w domysle miała autorka watku tytułując: PRZECZYTAJ ZANIM WYJEDZIESZ NA WAKACJE... SIEDZIEC W DOMU? nie, dziękuję, wyjeżdzamy Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Re: Przeczytaj zamin wyjedziesz na wakacje 16.05.08, 10:18 Mnie tam ze strony firmy Wezyr nie spotkały żadne nieprzyjemności. Wprost przeciwnie - byliśmy z nimi w podróży poślubnej i było - jak to w podróży poślubnej - fajnie. Każdej firmie oczywiście zdarzają się wpadki. A poza tym ostatnio wolimy jeździć na własną rękę. Za cenę wczasów w lepszym hotelu w Egipcie można samemu pojechać na Borneo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do joanny_poz 17.05.08, 10:25 joanna_poz napisała: > ja tam też jeżdzę na zorganizowane wakacje do tego strasznego > Egiptu, Turcji (jedziemy z synkiem juz 2 raz - o zgrozo, za miesiąc Troszkę nie na temat, ale napisz mi proszę : lecicie za miesiąc czyli w połowie czerwca. Myślę o wyjeździe z 6-letnią córeczką od 25 czerwca na 2 tygodnie do Alanyi. Dużo osób mi odradza ze wzgledy na upały i b.dużą wilgotność, ale czytam na forach, że wiele osób z dziećmi wybiera się w czerwcu, lipcu, i sierpniu i się nie przejmują. Więc jakie jes tTwoje zdanie : lecieć i się nie przejmować czy pomyśleć nad np. "suchszą" Tunezją ? > nie, dziękuję, wyjeżdzamy Wspaniałych wakacji !!!- na pewno takie będą Odpowiedz Link Zgłoś
2barb wróciłam właśnie z Turcji z Wezyrem 19.05.08, 08:13 I mogę powiedzieć, że było fantastycznie. To był nasz trzeci wyjazd do Turcji i pierwszy raz z Wezyrem. Takiego indywidualnego podejscia, to jeszcze nie spotkałam w żadnym biurze, a jeździmy z dzieckiem (obecnie ma prawie 4 lata). Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: do ewatr 19.05.08, 08:56 wiesz co, trudno mi powiedzieć. my na wyjazdy wybieramy zawsze maj - I połowę czerwca, ewentualnie dopiero wrzesień. w terminach pomiędzy jest dla nas za gorąco, za tłoczno, za drogo. do Turcji juz 2 raz lecimy własnie w I połowie czerwca. jak bylismy tam 2 lata temu było już dośc mocno upalnie i słonce piekło dość dotkliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
maluszek1973 Re: do joanny_poz 19.05.08, 23:41 Ja prawdopodobnie będę lecieć z 6l synkiem do Turcji, piszę prawdopodobnie, bo mielismy lecieć w 3, ale niestety mąz nie może. No i włąśnie mam dylemat czy lecieć sama, a może któraś z Was by się do nas przyłączyła? Odpowiedz Link Zgłoś