gostal 13.07.08, 10:52 Proszę o informacje jak najkrócej dojechać z Wrocławia do Kołobrzegu. Czy muszę liczyć więcej niż 7 godzin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka761 Re: Trasa Wrocław - Kołobrzeg 13.07.08, 11:18 nocą czy dniem? my jechaliśy za każdym razem nocą - dwa lata temu trasa była ok, a w zeszłym roku ciężko, pełno ciężarówek, uciekaliśy z krajówki i jechaliśy po wsiach. w tym roku też tak zrobimy. Odpowiedz Link Zgłoś
gostal Re: Trasa Wrocław - Kołobrzeg 13.07.08, 16:41 Będziemy jechać w dzień, tylko że w niedzielę, więc tirów nie powinno byc dużo. Ciekawa tylko jestem ile czasu może nam to zająć. Może ktoś jeszcze jechał ostatnio??? Odpowiedz Link Zgłoś
az.15 Re: Trasa Wrocław - Kołobrzeg 13.07.08, 22:16 Tydzień temu jechalismy przez Zielona Gore, Gorzów, Szczecin, poprawiło sie, Gorzów ma obwodnice, troche remonyuja po drodze ale nie jest zle jechalismy z naszymi maluchami i zajelo nam to wiecej niz 7 godzin jakies 8-9 tylko ze my ciut dalej bo do Ustronia Odpowiedz Link Zgłoś
gostal Re: Trasa Wrocław - Kołobrzeg 13.07.08, 22:32 A nie lepiej jechać przez Poznań? Wydaje mi się, że powinno być bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
az.15 Re: Trasa Wrocław - Kołobrzeg 14.07.08, 09:49 Można tylko trzeba uważać w Poznaniu bo tam sie można władować w niezłe korki, znajomym ostatnio przejechanie przez Poznań zajęło 2h, no i droga gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Trasa Wrocław - Kołobrzeg 14.07.08, 10:09 Poznań za dnia lepiej omijać, ale nocą jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
gostal Re: Trasa Wrocław - Kołobrzeg 14.07.08, 10:37 Dzięki za wszystkie wpisy. A myslicie, że w niedziele też można sie wpakować w Poznaniu w korki? Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: Trasa Wrocław - Kołobrzeg 14.07.08, 22:42 przez Niemcy... to najszybsza trasa - przemęczyć musisz się jedynie na terenie Polski drogi na Poznań nie polecam - jechałam w odwrotnym kierunku i był to koszmar Odpowiedz Link Zgłoś