Dodaj do ulubionych

Połwysep Helski

29.10.03, 10:47
Poszukuję czegoś na Helu. Mam połrocznego synka i zamierzam wczesną wiosna
pojechać nad morze właśnie w te okolice. Z góry dziękuje. Magda
Obserwuj wątek
    • magdalenatu Re: Połwysep Helski 06.11.03, 22:42
      polecam pokoje goscinne "Bartosz". Maja byla tam z babcia w te wakacje. Nowy
      dom (pierwszy raz w tym roku wynajmowany). Pokoje z prysznicami i balkonami.
      Ogrodek z placem zabaw. I przede wszystkim fajna mloda wlascicielka -Zaneta.
      Pelene wyposazenie, czysto, cicho, z ogrodem i w centrum Helu w miejscowosci
      Hel. Blisko do fokarium i na mala plaze nad Zatoka.
      tel. (058) 675-01-39 i kom. 50504-745-264
      • ewamyk Re: Połwysep Helski - do Magdaleny 16.11.03, 22:48
        A pamiętasz może ceny w Bartoszu? Czy za roczne dziecko coś się płaci?
        Pozdr. Ewa
        • dosiamamafilipa Re: Połwysep Helski - do Magdaleny 17.11.03, 13:38
          hej
          ja moge polecic pensjonat w jastarni "alicja"
          naprawde super nowe dwa domy czysciutenko standard naprawde na topie, smaczne
          jedzenie plac zabaw hustawki, grill piaskownica,mozna wypozyczyc rower z
          siedzinkiem dla malycha zaraz przy plazy jak otwozysz okno slychac szum moza
          bylismy tam w lato bylo bajecznie. Tyle ze dosc drogo. W sezonie za nocleg 50
          zl i za obiad 15 zl nozna wizasc tez sniadanie ale my nie bralismy bo w
          pokojach jest czajnik i sobie tylko kawke z platkami robilismy.poza sezonem
          napewno bedzie taniej, a za dzieci do 3 lat nic nie placisz.
          Ul. ogrodowa 108 ma swoja str. www ale nie pamietam dokladnie tyle ze wchodzi
          sie z portalu jastarni www. jastarnia.pl i dalej noclegi
          • e_madziq Re: Połwysep Helski - do Magdaleny 21.11.03, 14:03
            Baaaaardzo dziękuję!!! Z pewnością skorzystam. Zjeździłam już całe wybrzeże
            tylko ten Hel mi jeszcze został i tak kusi..

Pozdrawiam - Magda
    • edziecko_beatabe Re: Połwysep Helski a może Świnoujście? 24.11.03, 14:43
      mam 2 pokojowe mieszkanie, ładnie, wyposażone, jest łóżeczko wanienka dla
      malucha
      700m. do plaży
      odewzwij się jeśli to jakaś propozycja
      cena do uzgodnienia - przyzwoita
      pozdrawiam beata
      bbbetka@wp.pl
      • e_madziq Re: Połwysep Helski a może Świnoujście? 03.12.03, 08:57
        Dzięki za informację. Spisałam sobie Twój adres i w razie czego sie odezwę
        w "sezonie". NIe oboecuję jednak, gdyż:
        - jak pisałam, praktycznie całe wybrzeże już zjechałam i marzy mi się Hel
        - w Świnoujściu bylam już...15 razy!!! /DW "Złoty Kłos"/-ładne miasto, śliczna
        plaża,pamietam wodę gazowaną od seturatora( czy to się tak nazywa?)przy plaży
        za dwa grosze, kiszone ogórki, wykarmiłam chyba z pięć pokoleń łabędzi, na
        wiatraku jest i mój wpis, pierwsza szczenięca miłosć - masę wspomnień,ale moze
        już wystarczy wink)
        - mieszkam w Rzeszowie takze na Hel mi najblizej, a do Świnoujscia mam najdalej
        jak to mozliwe.
        Dziękuję za propozycję i byc może...

Pozdrawiam - Magda
    • agi72 Re: Połwysep Helski 19.01.04, 18:11
      Czesc Magda!
      Odkad urodzil sie moj synek Jeremi (jutro bedzie 2 lata temu - jak ten czas
      leci) zaczelam zajmowac sie zawodowo oferta dla rodzin z malymi dziecmi. Moze
      zainteresuje Cie takowa propozycja: www.naszedziecko.com.pl - wczasy w
      Jastarni - polwysep, niedaleko miasta Hel. Zakwaterowanie w nowiutkim, ladnym
      pensjonacie nad zatoka. W zeszlym roku mielismy samych zadowolonych klientow.
      Pozdrawiam,
      Aga
      • anka90 Re: Połwysep Helski 27.01.04, 22:17
        Do Agi 72.

Jestem zainteresowana pobytem z moją 1,5 roczną córcią w Jastarni, 3-4 dni
        jako kontynuację wypoczynku w Jastarni ( wcześniej moi rodzice mają tam
        wczasy). Czy jest możliwy pobyt 3-4 dniowy od 24 maja 2004.I jakie są koszty?
        moj mail: Anna.Bednarska@zentis.com.pl

Pozdrawiam
        Ania z Moniką
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka