e_madziq 29.10.03, 10:47 Poszukuję czegoś na Helu. Mam połrocznego synka i zamierzam wczesną wiosna pojechać nad morze właśnie w te okolice. Z góry dziękuje. Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenatu Re: Połwysep Helski 06.11.03, 22:42 polecam pokoje goscinne "Bartosz". Maja byla tam z babcia w te wakacje. Nowy dom (pierwszy raz w tym roku wynajmowany). Pokoje z prysznicami i balkonami. Ogrodek z placem zabaw. I przede wszystkim fajna mloda wlascicielka -Zaneta. Pelene wyposazenie, czysto, cicho, z ogrodem i w centrum Helu w miejscowosci Hel. Blisko do fokarium i na mala plaze nad Zatoka. tel. (058) 675-01-39 i kom. 50504-745-264 Odpowiedz Link Zgłoś
ewamyk Re: Połwysep Helski - do Magdaleny 16.11.03, 22:48 A pamiętasz może ceny w Bartoszu? Czy za roczne dziecko coś się płaci? Pozdr. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: Połwysep Helski - do Magdaleny 17.11.03, 13:38 hej ja moge polecic pensjonat w jastarni "alicja" naprawde super nowe dwa domy czysciutenko standard naprawde na topie, smaczne jedzenie plac zabaw hustawki, grill piaskownica,mozna wypozyczyc rower z siedzinkiem dla malycha zaraz przy plazy jak otwozysz okno slychac szum moza bylismy tam w lato bylo bajecznie. Tyle ze dosc drogo. W sezonie za nocleg 50 zl i za obiad 15 zl nozna wizasc tez sniadanie ale my nie bralismy bo w pokojach jest czajnik i sobie tylko kawke z platkami robilismy.poza sezonem napewno bedzie taniej, a za dzieci do 3 lat nic nie placisz. Ul. ogrodowa 108 ma swoja str. www ale nie pamietam dokladnie tyle ze wchodzi sie z portalu jastarni www. jastarnia.pl i dalej noclegi Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: Połwysep Helski - do Magdaleny 21.11.03, 14:03 Baaaaardzo dziękuję!!! Z pewnością skorzystam. Zjeździłam już całe wybrzeże tylko ten Hel mi jeszcze został i tak kusi.. Pozdrawiam - Magda Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_beatabe Re: Połwysep Helski a może Świnoujście? 24.11.03, 14:43 mam 2 pokojowe mieszkanie, ładnie, wyposażone, jest łóżeczko wanienka dla malucha 700m. do plaży odewzwij się jeśli to jakaś propozycja cena do uzgodnienia - przyzwoita pozdrawiam beata bbbetka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: Połwysep Helski a może Świnoujście? 03.12.03, 08:57 Dzięki za informację. Spisałam sobie Twój adres i w razie czego sie odezwę w "sezonie". NIe oboecuję jednak, gdyż: - jak pisałam, praktycznie całe wybrzeże już zjechałam i marzy mi się Hel - w Świnoujściu bylam już...15 razy!!! /DW "Złoty Kłos"/-ładne miasto, śliczna plaża,pamietam wodę gazowaną od seturatora( czy to się tak nazywa?)przy plaży za dwa grosze, kiszone ogórki, wykarmiłam chyba z pięć pokoleń łabędzi, na wiatraku jest i mój wpis, pierwsza szczenięca miłosć - masę wspomnień,ale moze już wystarczy ) - mieszkam w Rzeszowie takze na Hel mi najblizej, a do Świnoujscia mam najdalej jak to mozliwe. Dziękuję za propozycję i byc może... Pozdrawiam - Magda Odpowiedz Link Zgłoś
agi72 Re: Połwysep Helski 19.01.04, 18:11 Czesc Magda! Odkad urodzil sie moj synek Jeremi (jutro bedzie 2 lata temu - jak ten czas leci) zaczelam zajmowac sie zawodowo oferta dla rodzin z malymi dziecmi. Moze zainteresuje Cie takowa propozycja: www.naszedziecko.com.pl - wczasy w Jastarni - polwysep, niedaleko miasta Hel. Zakwaterowanie w nowiutkim, ladnym pensjonacie nad zatoka. W zeszlym roku mielismy samych zadowolonych klientow. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
anka90 Re: Połwysep Helski 27.01.04, 22:17 Do Agi 72. Jestem zainteresowana pobytem z moją 1,5 roczną córcią w Jastarni, 3-4 dni jako kontynuację wypoczynku w Jastarni ( wcześniej moi rodzice mają tam wczasy). Czy jest możliwy pobyt 3-4 dniowy od 24 maja 2004.I jakie są koszty? moj mail: Anna.Bednarska@zentis.com.pl Pozdrawiam Ania z Moniką Odpowiedz Link Zgłoś