wike1 02.01.09, 11:42 Proszę o opinie, mamy okazję pojechać tam w kwietniu, proszę o opinie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ws2222 Re: Disneyland-Floryda-był ktoś? 02.01.09, 14:04 Dla dzieci raj i szaleństwo,rodzice zmęczeni a dziedkowie wykończeni po całodziennej wycieczce Odpowiedz Link Zgłoś
michalamama Re: Disneyland-Floryda-był ktoś? 06.01.09, 10:11 Zależy w jakim wieku dzieci. Nam się tak ułożyło, że najmłodszy (4)zachorował i zwiedzały tylko starsze 7 i 12. Byliśmy latem więc było bardzo gorąco i męcząco, w sumie nasze się już po którymś dniu buntowały, ze chcą się w basenie moczyć. Sea World średnio im się podobał, chociaż wystepy Shamu bardzo. Ja będąc kilka lat wczesniej byłam pod wiekszym wrażeniem zwierzaków Moge pomlić nazwy, ale chyba w Universal starszy zachwycony bo się pofotografował z kazdym power rangersem W Pizza Planet jedzenie marne ale cała ściana automatów... Z Disneya widzieli Animal Kingdom - można odpuścić. Pewnie najbardziej podobało by się w Magic ale czekali aż brat wyjdzie ze szpitala a potem już nie dało rady. Jeśli dzieci trochę starsze to myślę, że Kenedy Space Center może być ciekawe. Jak masz jeszcze jakies pytania to chętnie powiem jak nam poszło. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś