asik_w 18.06.09, 07:51 Dziewczyny czy moglybyscie polecic jakas kwatere w Grzybowie, dla 4 os rodziny( dzieci 5 lat i 5mies). Bede ogromnie wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pestka_23 Re: kwatera w Grzybowie 18.06.09, 09:22 hello Mam namiary na dwa miejsca www.olga.afr.pl/ www.madzia.grzybowo.info.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pestka_23 Re: kwatera w Grzybowie 28.06.09, 11:03 We wtorek wyruszamy na podbój Ustki W Grzybowie marzy mi się kilka dni w drugiej połowie sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
zodiakryby Re: kwatera w Grzybowie 18.06.09, 09:23 Ja w zeszłym roku byłam w Skorpionie, byłam bardzo zadowolona, kwatery super Grzybowo piękne plaża szeroka. W tym roku też jadę do Grzybowa ale kwatery inne. RZESYŁAM STRONKĘ TAM COŚ ZNAJDZIESZ ....TYLKO NIE BIERZ ULICY NADMORSKIEJ BO TO GŁÓWNA ULICA....zobacz sobie mapkę i raczej boczne uliczki są lepsze. pozdrawiam i życze powodzenie....bo ciężko było o wolne kwatery Odpowiedz Link Zgłoś
zodiakryby Re: kwatera w Grzybowie 18.06.09, 09:25 Link...bo zapomniałam www.afr.pl/city4page5sort0.html Odpowiedz Link Zgłoś
zonasmoka Re: kwatera w Grzybowie 18.06.09, 18:53 Też jadę do Grzybowa Pokoje Olga (jest podany link powyzej. Będę tam od 1 lipca , może sie spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś