marthina 28.06.09, 15:27 czy warto tam jechac na wakacje z 9m-cznym brzdacem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesik190 Re: krynica morska 30.06.09, 14:10 Nie odpowiem Ci na pytanie bo jeszcze nie byłam, ale wybieramy się od 4 lipca. Nasze dzieci mają 13 m-cy i 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: krynica morska 30.06.09, 16:26 Myślę,że 9 mies brzdącowi będzie dokładnie wszystko jedno gdzie spędzi wakacje. Każda zmiana klimatu będzie dla niego dobrodziejstwem. A sama Krynica tak samo dobra jak każda inna miejscowośc nadmorska. Odpowiedz Link Zgłoś
1anyzek Re: krynica morska 30.06.09, 17:54 dokładnie wszystko jedno gdzie, krynica to typowo turystyczna miejscowość tłok i gwar, ceny z kosmosu , salony odnowy biologicznej tipsów i fryzjerów, mnóstwo automatów z pseudo zabawkami dla dzieci, jest kilka placów z kuleczkami dmuchanymi zamkami, statkami,skoczki samochody akumulatorowe, pontony typowe wesołe miasteczka, można wypoyczyć rower rodzinny albo pojedynczy dla dziecka ale żaden nie jest dostosowany do jazdy z takim maluchem, jeżeli masz noclegi od strony mierzei czeka cię kilkanaście minut marszu pod góre z wózkiem po nierównych płytach nie ma zejść dla wózków na plaże w każdej chwili z krzaków może wyjść sobie dzik z małymi (autentycznie chodzą wszędzie- przed wjazdem do miasta jest wielka tablica prosimy nie dokarmiać dzików), przez miasto na plaże jeździ mała kolejka, generalnie żeby nie padało to już połowa sukcesu ja byłam w tym roku z 1,5m dzieckiem i 5 latkiem było ok pogoda super acha jak wiesz co zrobić można kupić świeżą rybe do smażenia pycha, w knajpkach są foteliki do karmienia ale menu raczej nie dla malucha, co super moja mała jeszcze nie je lodów ale kiedy kupowaliśmy dla siebie zawsze dostawała wafelek gratis, w centrum jest taki mały placyk zabaw ze zjeżdzalnią, jest ośrodek zdrowia co czasem się przydaje, co mnie zdziwiło las który otacza krynice tylko w małym stopniu jest iglasty mnóstwo drzew liściastych(mi marzyły się lasy sosnowe jak na helu) Odpowiedz Link Zgłoś