kasiale73 06.07.09, 15:07 witam, szukam namiarów na noclegi w Niechorzu, przy samej plaży, w bliskiej okolicy betonowego mola. czy możecie coś polecic? na mapkach mola nie są usytuowane i nie mam pojęcia jak szukac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania-bell Re: Niechorze 06.07.09, 15:22 Mola w Niechorzu są nieopodal latarni morskiej. Tuż koło nich jest Kompleks Wypoczynkowy Bałtyk, ul. Nadmorska 5 www.baltyk-hotel.pl oraz Pensjonat Sabina na ul. Nadmorskiej 7. Więc najlepiej szukać czegoś w okolicy tych ulic. Ja z dzieciakami mieszkałam w Kaprysie ale to jest dużo dalej od mola przy samej Pogorzelicy. Pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Niechorze 07.07.09, 19:20 www.parkowa-niechorze.pl/ Przy samiutkim morzu, super warunki, pod nosem świetne miejsce na śniadania/obiady za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
butelnia Re: Niechorze 08.07.09, 21:03 moi rodzice właśnie są w Kasztelu,to ośrodek z basenem blisko centrum i morza.są zadowoleni,tylko pogoda nie bardzo dopisała,ale mama i tak nie lubi upałów.Ośrodek wybierałam ja ze względu na to,że pojechał z nimi mój syn,który podobno jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
k0niczynka Re: Niechorze 09.07.09, 11:19 Witam.Mój brat również był w Kasztelu-ośrodek w stylu śródziemnomorskim.Ja byłam z kolei w ośrodku Gromady i tez nie narzekałam. Odpowiedz Link Zgłoś
anala Re: Niechorze 20.07.09, 16:40 Witam, napisz mi proszę cos wiecej o tym ośrodku, chciałabym tam pojechac z małymi dziecmi. Czy pokoje są ok? A czy generalnie Niechorze to fajna miejscowosc? Nigdy tam nie byłam, a jesli pogoda nie dopisze to trzeba cos dzieciom zorganizowac.. pozdrawiam i z góry dziękuję za odp, anna Odpowiedz Link Zgłoś
fanfalotka Re: Niechorze 21.07.09, 11:40 Ja też bym chętnie dowiedziała się czegoś więcej o ośrodku. I mam jeszcze jedno, może bardziej nietypowe pytanie - czy w Niechorzu jest bocianie gniazdo? Moja córka dostała przedszkolne zadanie zrobienia ptasiego albumu przez wakacje, znalazłyśmy z tej okazji w internecie stronę vattenfalla, gdzie jest przekaz na żywo z gniazda i te dwie rzeczy sprawiły, że córka koniecznie chce oglądać bociany i robić im zdjęcia do albumu. I chciałabym, żeby w okolicy było jakiś gniazdo, żeby małej pokazać i ją uszczęśliwić Odpowiedz Link Zgłoś