rupiowa 28.07.09, 06:51 czy ktos z Was byl moze w tym osrodku? W sobote tam jedziemy z dwojka dzieci, na stronie opisy sa super, pani przez telefon zachwala ale boje sie, ze moge sie rozczarowac. Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy810 Re: Dąbki - Apena 28.07.09, 07:53 forum.wypoczynek.pl/read.php?312065,1085760 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik7 Re: Dąbki - Apena 30.01.10, 18:16 Może się komuś przyda. Ja byłam trzy razu z rzędu w Apenie. Nie jest może super hiper nowocześnie ale> Smaczne jedzenie w duzych ilościach, -porządne meble, tapczany bardzo przestronna szafa przesuwana, -osobno kibelek, osobno łazienka -pokój to tak naprawdę małe mieszkanko :przedpokój z dużą szafą, wyposażeniem na plażę,lustrem i dwa pokoje po 2 lub po 2 i 1 tapczany (nasza trójka akuratzawsze ma pokój z 4 miejscami do spania - żadnych dopłat w jednym my śpimy , w drugim córka , jeden tapczan wolny), - czysto , bez grzyba w łazience, -co roku jet odmalowane -sprawna obsługa na stołówce, -korty itp, -duży niepłatny strzeżony parking -plac zabaw, -blisko do morza 10minut od wyjścia z pokoju na II pietrze -pralki, internet,bilard itp, -bez psów -blisko jezioro ale przysięgam przez trzy kolejne lata praktycznie zero komarów. - i jak dla mnie super ceny -nie wiem jak w tym roku Gwarancję daję na pawilon B bo tylko tam mieszkałam. Odpowiedz Link Zgłoś