lillylive 05.08.09, 09:39 Witam.Poszukuję noclegu w Zakopanym blisko centrum,pokój najlepiej z bezposrednim wyjsciem na podwórze,plac zabaw koniecznie-na wrzesien.Proszę o sprawdzone namiary.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martin3 Re: Zakopane nocleg blisko centrum 19.08.09, 11:33 Polecam nocleg u państwa M.L.Kidaccy ul. Antałówka nr. 1 30 zł od osobo/, doba 15 zł dziecko powyżej 6 lat 2 prysznice na 3 pokoje, przepięknie urządzony aneks kuchenny, czyśto, mili właściciele Marian z L. Odpowiedz Link Zgłoś
jusimama1 Re: Zakopane nocleg blisko centrum 22.08.09, 18:44 Szanowny panie, Antałówka jest oddalona od centrum hohohooooo.Czytajmy ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: Zakopane nocleg blisko centrum 23.08.09, 13:56 Podnoszę wątek, mnie tez interesowałaby kwatera , max 2 km oddalona od centrum, 2 osoby dorosłe plus 10 miesięczniak. podstawowe warunki to czysto i z dobrym jedzonkiem, łazienka w pokoju i akcesoria typu czajniki i inne kuchenne pierdoły na wyposażeniu. termin na 7 dni od 5 lub 5 wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: Zakopane nocleg blisko centrum 23.08.09, 13:57 oczywiscie mialo byc od 5, lub 6 wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Zakopane nocleg blisko centrum 26.08.09, 19:56 Marina jak coś znajdziesz to daj znac.Ja na razie biore pod uwage wille pod reglami tylko troche centrum daleko...pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: Zakopane nocleg blisko centrum 27.08.09, 17:35 heja Lilly, znalazłam pensjonaty z grupy Maria, mają wolne na wrzesien bo to duze lokale, ale ponad 2 km od centrum bo to Antałówka. lub Wojnar. wklejam linki www.mariazakopane.pl/maria5.html cena nizsza niz na stronie bo dzwoniłam, tu całodobowe wyzywienie www.wojnar.pl/ Kiedy planujecie jechac i skąd jedziecie. my ze sląska, chyba od 6 wrzesnia na tydzien, pogoda dobra ma byc. \Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Zakopane nocleg blisko centrum 27.08.09, 20:06 Dziękuję za info.My tez ze ślaskaWyjazd chyba 10tego na 4-5dni.Jeszcze nie zdecydowałam sie na kwaterepozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Zakopane nocleg blisko centrum 28.08.09, 07:34 Zakopane willa kwiaty tatr-tez ładnie.Tylko w/g prognoz długo termninowych po 10tym ma byc brzydka pogoda( Odpowiedz Link Zgłoś
andevi Re: Zakopane nocleg blisko centrum 29.08.09, 21:59 Siedze od tygodnia na necie i juz trace cierpliwosc. Czy nie istnieje w Zakopanem ZADEN ALE TO ZADEN informatyk, ktory sklecilby stronke internetowa, gdzie wedlug podanych kryteriow mozna by znalezc kwatere? Zanim czlowiek przejrzy te kilkadziesiat ofert w tzw.centrum, to osiwieje! Wiekszosc nie nadaje sie dla dzieci, polowa nie ma wyzywienia, a jesli nawet podaja, ze maja, to przy glebszym wgladzie okazuje sie, ze to tylko sniadanie wydawane o 8 rano... No i "centrum" rozciaga sie az do Murzasikli... Wsciekam sie po prostu. Ale to tak na marginesie. Szukam kwaterki max.2km od dworca, dla malzenstwa z 3-letnim dzieckiem (konieczne osobne lozeczko z posciela), z pelnym wyzywieniem, z pokojami dla niepalacych,najlepiej cos kameralnego, gdzie nie przyjmuje sie grup mlodziezy, z osobna lazienka, z mozliwoscia zrobienia i wysuszenia prania oraz ew.przygotowania posilku we wlasnym zakresie (dajmy na to, ze mezusiowi czy synkowi nie podpasuje polski obiadek).Cena max.60 zl od osoby. Poratujecie rodacy???? Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: Zakopane nocleg blisko centrum 30.08.09, 12:41 no ja myslę identycznie nt. stronek ofert zakopianskich I tez podobne kryteria mama i jakos nie mogę wybrac nic. Odpowiedz Link Zgłoś
marti-nick Re: Zakopane nocleg blisko centrum 30.08.09, 19:08 Może nie upierajcie się tak przy tym centrum, po co? Jeśli chodzi o posiłki, to na pewno są miejsca z pełnym wyżywieniem, choć raczej w wyższej cenie. I nie ma co tak się denerwować. Dla osób chodzących po górach ( i nie tylko takich) opcja noclegu ze śniadaniem lub czasem nawet lepiej bez jest najbardziej optymalna. W Zakopanem nie ma problemu ani z zakupami produktów na śniadania i kolacje, ani ze znalezieniem miejsca, gdzie można zjeść obiad/obiadokolację. A może lepiej pojechać w okolice Zakopanego, może jakaś agroturystyka byłaby lepsza? Do Zakopanego zawsze można dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
andevi Re: Zakopane nocleg blisko centrum 30.08.09, 21:52 marti-nick, pewnie nie masz malych dzieci i masz samochod My lecimy samolotem, pokonujemy ponad 2 tys.km do lotniska i nastepne 200km z przesiadkami autobusem i pociagiem, i nie bedziemy po nocy z tobolami i wozkiem przemierzac kolejnych 5 km na piechote! No bo zeby busik przewiozl, to raz, trzeba miec potezne lokcie, dwa, fotelik samochodowy dla dziecka (kolejne 15 kg do nadania na bagaz w samolocie i dzwigania przez Polske).Wiec czlowiek po prostu nie chce jezdzic, bo to zwyczajnie klopot! Stad upieram sie na centrum. Znalazlam cos tu: www.udaniela.pl/galeria3.html Nocleg z pelnym wyzywieniem 55zl, pokoje 2, 3, 4 osobowe z lazienka plus studia dla rodzin, aneks kuchenny i pralka dostepne. Lokacja? Pardalowka. Niestety, nie maja lozeczek dla dzieci, maluchy do lat 3 gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
marti-nick Re: Zakopane nocleg blisko centrum 31.08.09, 19:31 No cóż, moje dzieci trudno nazwać małymi. Współczuję Waszemu Maluszkowi takiej eskapady, ale tak to już dzisiaj jest, że rodzice ciągną dzieci ze sobą tam, gdzie to im a nie dzieciom najbardziej odpowiada, stąd np.te pomysły wyjazdów z 2-miesięcznymi maluchami do Egiptu czy Tunezji. To już jednak temat do odrębnej dyskusji. Po Zakopanem można jeździć busami, zresztą nie wiem jakie macie plany na Wasz pobyt. Pardałówka nie leży jednak blisko centrum i bez samochodu może być kiepsko, jeśli trzeba spory kawał dojść do przystanku. Trudno mi Wam coś polecić, bo ja akurat nocuję w miejscu bardziej nastawionym na górołazów i nie do końca spełnia ono Wasze oczekiwania. Dodam jeszcze, ( bo być może o tym nie wiecie,a chcecie się tam wybrać), że do końca września zamknięta jest asfaltowa droga do Morskiego Oka (można tam dojść tylko przez Dolinę Pięciu Stawów Polskich - bardzo długi szlak). Życzę wielu miłych wrażeń i udanego pobytu. I w tym momencie przypomniało mi się miejsce, które nieraz pojawia się na forach, jako nastawione na rodziny z dziećmi. wwww.cichosza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andevi Re: Zakopane nocleg blisko centrum 31.08.09, 21:50 Ha, zwracam honor webmasterom, a przynajmniej temu, ktory stworzyl stronke fajnewczasy.pl No i tam znalazlam cos takiego: www.fajnewczasy.pl/oferta,Zakopane,pensjonaty,15252.html Wyglada zachecajaco, nie? Harenda znow nie tak daleko od centrum. Pelne wyzywienie, ale i mozliwosc zrobienia posilku we wlasnym zakresie, sklep blisko.A to, ze jest w pelni wyposazona sala zabaw dla dzieci, to super pomysl! No i jeszcze tu: www.benita.com.pl Bez wyzywienia, ale kuchnia dostepna. Zreszta, zainteresowani niech sami poczytaja oferte Ceny rozsadne, dwie osoby dorosle + dziecko 70 zl za dobe(pokoj dwuosobowy z lazienka). Odpowiedz Link Zgłoś
roninlh Re: Zakopane nocleg blisko centrum 19.10.09, 17:05 Ja polecam poszukac na jakims dobrym portalu i posortowac wg kryteriów - mozna sortowac po odleglosci od dowolnego punktu, np. po odleglosci do Krupowek - tutaj na przyklad - noclegi w zakopanem albo kwatery w zakopanem Odpowiedz Link Zgłoś
izasia Re: Zakopane nocleg blisko centrum 29.10.09, 10:05 Poszukaj może na allegro ,tam masz dużo opinii innych ludzi,którzy juz byli w tym miejscu)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.drozd Re: Zakopane nocleg blisko centrum 01.01.10, 19:14 Polecam Willę "Ruczaj", 5 min do Krupówek, ładnie ,czysto, mili własciciele, Odpowiedz Link Zgłoś